Topplisten på blogg.no- jeg vil ikke være en del av den!

Jeg leser du skriver det, men jeg greier ikke helt å tru på deg!

(Litt inspirert av andre blogger) 

 

Det har vært mange innlegg i det siste, hvor andre bloggere sier sin mening om topplisten her på blogg.no. Noen har uskyldige meninger om selve topplisten, andre har uskyldige meninger om de som ligger på toppen, og så er det de som rett og slett "angriper" de som ligger på toppen- fordi de ikke fortjener å ligge der. 

Jeg lurer veldig på hvem som egentlig fortjener det? Alle har hver sin smak, så uansett hvem som ligger på topplisten vil det alltid være noen som ikke er fornøyd. 

Den mest gøyale setningen som er en gjenganger hos de aller fleste er: "Jeg mener ikke at jeg fortjener 1.plassen noe mer enn andre, men jeg veit om mange andre bra blogger som heller burde få den plassen. Ikke vil jeg ligge på topplisten heller, det virker bare som masse stress og mas". Eller også: "Jeg er selv en fast leser av denne bloggen, men jeg syns ikke hu fortjener 1. plassen". 

Joda, jeg leser du skriver dette, men jeg greier ikke helt å tru på deg. Hvis du ikke vil ligge på topplisten- hvorfor skal du da henge deg opp i hvem som ligger der? Og hvis du veit om så veldig mange andre blogger som fortjener det mer- hvorfor ligger ikke disse personene på topplisten allerede? Jeg greier ikke å høre noe annet enn misunnelse fra de som ikke har mange nok lesere til å klatre på listen. Og mange av de som legger ut slike innlegg har nesten identisk blogg, den er bare ikke like populær/hatet. Eller også gjør de det kun for oppmerksomhet! 

I noen av innleggene har det til og med vært direkte hetsing av de som ligger på toppen av listen, spesielt 1. plassen. "Dette er noe man må tåle når man blogger"- javel, hvis du sier det så. Selv om jeg blogger så gir ikke det deg rett til å dømme meg av den grunn. Jo, er det sakelige ting, så skulle jeg alltids ha tålt det, men å dømme noen ut i fra utseendet vitner kun om dårlig selvtillit/selvbilde, misunnelse og sjalusi. Jeg har ikke vært innom en eneste blogg, som har kommentert topplisten, som ikke har kommentert utseendet på den som eier toppbloggen. Det er ikke utseendet som bestemmer om det er en bra blogg eller ikke- det er innholdet, og meningen bak bloggen. 

Noen liker tydeligvis disse såkalte "rosabloggene", ellers hadde de aldri lugget på toppen, men det folk ikke tenker på er at hver gang de, som ikke liker denne bloggen, eller noen av de andre på listen, går inn på siden dems og gjerne slenger ut en kommentar om hvor tragiske de er og at de ikke fortjener denne plassen, så er de med på å bidra til at denne bloggen blir liggende på 1. plassen. Det er antall lesere som bestemmer hvem som skal være på toppen, ikke antall positive kommentarer! Hvis du ikke vil ha den topplisten som er, så slutt å besøk den! 

Jeg skulle gjerne ha lugget på 1. plass på blogg.no! Hvem vil vel ikke ha 12.000 kr ekstra i måneden bare for å blogge? Jeg hadde ikke takket nei til det. Men jeg er fullstendig klar over at det aldri kommer til å skje- jeg har ikke akkurat en spennende blogg, men det er min blogg, og den representerer meg og mitt- noe annet ville vært helt feil! Jeg er ikke ofte inne på topplisten, men det hender at jeg tar meg en tur bare for å se. Rosablogger er ikke helt min stil, derfor følger jeg de heller ikke fast, men det betyr ikke at de som ligger der ikke fortjener det! 

Mitt råd til deg: Hvis du ikke liker toppbloggene, så slutt å besøk/kommenter de- det er slik de vokser! Hvis du selv ikke vil ligge på topplisten så slutt å klag på de som ligger der! Det er ingen som tvinger deg til å lese de, og siden du veit om så mange andre bra blogger, bruk heller energien din på dem så kanskje de også får den oppmerksomheten de fortjener! 

 

Hva mener du?

Skal man som blogger måtte tåle hva som helst fra andre misunnelige bloggere?

Er det noen som fortjener denne plassen mer enn andre?

19 kommentarer

...: Takk skal du ha ;) Skal nok gå greit skal du se :)

Må si meg ganske enig! Skjønner ikke helt hvorfor folk skal trykke ned på andre gjennom bloggen, det viser bare tydelige tegn på sjalusi og det gjør heller ikke bloggen til den som klager bedre..

Sondre Steine: Så sant så sant!! Jeg kan godt innrømme at jeg syns det er leit at de aller fleste bloggene som ligger på topplisten er disse såkalte "rosabloggene" for det er mye mer spennende ting å lese om, men det er jo vi som lesere som bestemmer listen, og tydeligvis er det rosa som ruler for nå..

er helt enig med deg , egentlig :)

Bra skrevet. Endelig noen som kan skrive et saklig blogginnlegg om topplisten.

Bryr meg lite om toplisten. Jeg får inspirasjon fra de små og skjulte. Ikke fra kjendisene som gjør som alle andre. Det er mange gode bloggere der ute, og en del dårlige. Blogging er blitt så populært nå at det er helt villt!

Fotobloggen (Modeller): :)

theabhk: Det er jo hyggelig :)

Lisa: Takk for det :) Det var hyggelig å høre :D

Auiss: Det er jo egentlig det :) I alle fall etter min mening ;)

Interessant innlegg, men mest av alt så må jeg bare få si at: For en NYDELIG hund du har =D Hva slags rase er det? =D

sunburn: Jeg henter inspirasjon fra meg selv jeg ;) Bortsett fra dette innlegget da, og kanskje noen andre innlegg også :P

Jeg er ikke så opptatt av å være som alle andre, ei heller de på topplisten. Jeg bryr meg ikke så mye om listen, syns det er greit at noen får litt oppmerksomhet.. Jeg blir bare matt av alle misunnelige sjeler som må hakke ned på de som faktisk har en blogg folk flest vil lese, eller også irritere seg over ;) Negativ oppmerksomhet er også oppmerksomhet ;)

zentia: Takk, og tusen takk ;) Trier er en Irsk Ulvehund :)

Dette var noe annet.. En litt agresiv, men artig skrivning:)

Håper du får en fin ettermiddag

Må si meg enig. I tillegg har jeg lagt merke til mange kommentarer som "dU fortjener ikke å ligge på topplisten når du ikke blogger x-antall ganger om dagen" osv. Akkurat som om vedkommende har bedt om å ligge på topplisten tenker jeg .. Haha:) Mye rart! :)

Tonje: Jeg veit!! Den kommentaren irriterer meg rød mange ganger!! Når man går skole, jobber, eller har venner for den saks skyld, så er det ikke like lett å blogge flere innlegg om dagen, hver eneste dag.. Man må unne puste litt, rekke å oppleve noe man kan blogge om, eller også bare koble litt ut ;)

I love things...: Litt aggressiv?? He he.. Hver sin oppfatning ;)

Men takk :)

Ha en fortsatt fin kveld :D

Skriv en ny kommentar