Trier- "Urnen" til Trollet mitt.

Jeg har grått mye fordi jeg har vært så lei meg etter at Trier døde. I dag var det gledestårer som kom, til tross for at han fremdeles mangler i livet vårt. 

 

Asken til Trier kom for én uke siden, og da kom det så klart noen tårer da også. Tårer fordi det blei så virkelig at han faktisk er borte, men tårer også fordi han likevel er hjemme igjen. Han er dypt savnet.

Det var en ganske stressende dag den dagen jeg måtte finne en urne. Alt som kunne gå galt gikk liksom galt. Ikke fant jeg noen urner som var store nok heller, og jeg fant langt i fra noen som var fine nok.

Jeg bestemte meg derfor for å lete litt på nettet, så han kom hjem i en vanlig eske. Jeg fant mange fine og flotte urner, men alle var for små. Folk som lager disse urnene har ikke helt skjønt at det finnes hunder som er større enn en vanlig Labrador!


Store, fine guttetassen min.

 

Jeg kom over en side som hadde mer enn bare de vanlige urnene. Jeg falt veldig for spesielt den ene urnen. Eller, det er mer en minneboks, enn en urne. Men fin var den, så jeg bestemte meg for å designe en slik boks.

Man kunne liksom gjøre den litt egen, med bilde, tekst og symboler. Trier var og er en stjerne, så det var helt naturlig å velge stjerner. I tillegg til navn, fødselsdato og dato når død. Jeg ville ha den litt enkel, så jeg valgte bort mye man kunne få med.

Jeg så for meg at den kom til å bli veldig fin, men man veit jo aldri føre man ser den. Når jeg åpnet pakken i dag kunne jeg ikke annet enn å gråte noen gledestårer, for den blei så mye finere enn jeg egentlig turte å håpe. Den blei helt perfekt!


Den blei så perfekt at det var umulig å ikke gråte litt. Gledestårer.


Jeg skriver kun med blokkbokstaver, men med liten "i". Det var derfor helt naturlig at navnet skulle skrives på denne måten. Det er slik jeg alltid har skrevet det. Og han var og er en stjerne, så stjernetrykk var en selvfølge også.


Fødselsdato og dato når død. 

 

Jeg kan ikke si meg annet enn fornøyd med at "urnen", eller minneboksen, blei så fin som den blei. Hva jeg gjør den dagen han eventuelt skal gravlegges for jeg vurdere da. Nå er jeg bare glad han er trygt plassert her hjemme.

Siden jeg bestilte i fra heter www.memorialgallerypets.com. Utrolig hyggelige og flinke folk. Jeg la inn bestillingen min passe seint på kvelden, men allerede dagen etter hadde de sendt den. Det er god service det.

Ikke at jeg vil tenke på det nå, men jeg kommer helt sikkert til å bestille her i fra neste gang jeg har behov for det. Jeg er bare så fornøyd at jeg nesten ikke har ord en gang, hvis man ser bort i fra den lille stilen jeg allerede har skrevet om det.

 

Har du urne til dine dyr?

Har du minneboks til dine dyr?

 

___________________________________________________________________________

#hund #irskulvehund #kremering #urne #minneboks #aske #gledestårer

___________________________________________________________________________

14 kommentarer

frodith

06.10.2014 kl.20:06

Så utrolig fin den ble!!! :-) SKjønner godt du felte noen gledestårer nå midt i det hele <3

Elin Slåen

06.10.2014 kl.20:34

frodith: Tusen takk- jeg syns den blei fantastisk, og da er det vanskelig å holde på tårene <3

Tonje Sivertsen

06.10.2014 kl.22:17

Har nok ikke det :)

Elin Slåen

06.10.2014 kl.22:50

Tonje Sivertsen: Heldige deg :)

Marie og bikkjene

07.10.2014 kl.20:02

Oi, dette har jeg ikke fått med meg jeg :( :( Så utrolig trist! Hva skjedde, om det er greit jeg spør? Har du skrevet et innlegg om det der jeg kan lese kanskje? <3 Kondolerer i hvert fall masse <3

Elin Slåen

07.10.2014 kl.20:03

Marie og bikkjene: Har skrevet masse om det :( Akutt hjertesvikt :(

livetsgrusommeironi

08.10.2014 kl.03:16

Oi, la meg først få si kondolerer... Jeg har ikke vært inne her på lenge, så dette har jeg ikke fått med meg. Jeg føler virkelig med deg, å miste et dyr, eller en bestevenn, er helt grusomt. Jeg vet hva du går igjennom, jeg mistet min egen lille bestevenn for ikke lenge siden... Kjempetrist! Dette ble jeg lei meg av å lese...

Elin Slåen

08.10.2014 kl.17:52

livetsgrusommeironi: Tusen takk <3 Det er veldig, veldig veldig trist. Spesielt når det skjer uten forvarsel :(

Marie og bikkjene

08.10.2014 kl.21:39

Da skal jeg lete litt selv, har vært så opptatt at jeg såvidt har skrevet innlegg selv, og ikke hatt tid til å lese de jeg bruker å følge :( <3 Uansett kjempetrist :(

Elin Slåen

08.10.2014 kl.21:49

Marie og bikkjene: Hvis du tykker på "Trier, Lillemor, Iimo & Lille Kaia" kommer de opp der. Det første innlegget heter "Når hjertet svikter".

Veldig trist, men det går jo bedre :)

addhelene

14.10.2014 kl.21:58

Kondolere med Trier <3 Flott minneboks <3 herlige dyr du har =)

Elin Slåen

15.10.2014 kl.16:55

addhelene: Tusen takk <3 De er verdens herligste alle sammen, på hver sin måte :D

Silje

17.01.2015 kl.13:01

Sitter her med tårer i øynene, jeg har jo så si ikke vært på annet enn fb i mange måneder, så dette har jeg ikke fått med meg.

Er så vondt å miste vennen sin, sender deg en stor klem <3

Jeg har to urner her hjemme.

Jeg ville ikke bare grave di ned, er så trist om man må flytte da.

Mye koseligere å kunne ha dem med seg <3

Elin Slåen

17.01.2015 kl.23:10

Silje: <3 <3 Det var en forferdelig opplevelse (skreiv et innlegg om når han blei syk og etter han døde også), og jeg savner han sååååå mye hver dag <3 <3

Takk for gode ord <3 Jeg kan si som så at asken etter en kremert hund har en veldig rar lukt- jeg kjenner lukten tydelig når jeg går forbi skapet han sår. He he

Ja, jeg vil heller ikke begrave de- i alle fall ikke føre jeg veit jeg skal bo et sted jeg skal bo helt til jeg dør, for å si det sånn :)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits