Lillemor- Hipp Hurra for verdens beste Lillemor som har bursdag i dag!

I dag blir verdens vakreste Lillemor stor jente.

 

Hipp Hurra for verdens beste, vakreste, fineste og snilleste Lillemor som blir 7 år i dag. Stor jente! Hvert år med ei flott frøken som henne er en gave for oss andre. Vi er evig heldige som får være en del av hennes liv.


Verdens fineste Frøkens, selv når hu setter opp det blikket, som om hu har det helt forferdelig, for at hu skal få en godbit. Man kan jo ikke si nei til det fjeset, liksom.

 

Jeg har kjent Lillemor siden hu var rundt 2 år gammel, så det er litt rart å tenke på at hu allerede er 7 år. Tiden går så alt for fort. Hu har bos her i 3 år nå. Det har vært tre fine og morsomme år. Jeg ville ikke ha byttet henne ut med noen!


Hu er jo bare så vakker, snill og god! Litt rampete, men det må man være.

 

Dagen i dag skal feires med pannekaker. Jeg har egentlig lovt henne kake, men jeg er ikke helt i form, så da får det bli pannekaker. Selv om Lillemor garantert vil ha 10 pannekaker, får hu greie seg med én. Vil jo ikke ha en syk hund. Så, Hipp Hurra for bursdagsjenta mi.

 

Når har din hund bursdag?

Feirer du bursdagen til hunden din?

 

___________________________________________________________________________

#hund #irskulvehund #bursdag #hipphurra #feire #storjente #bursdagsjente

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

malinshjerte

27.10.2014 kl.17:05

Hurra for lillemor :) Her feirer vi og bursdager, til både hest hund og katter ;))

Elin Slåen

27.10.2014 kl.17:12

malinshjerte: Takk :) Det er koselig å sette litt ekstra stas på de innimellom :) Det er ikke hvert år vi gjør så mye ut av det, sånn egentlig.

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits