Lillemor- Hipp Hurra for verdens beste Lillemor som har bursdag i dag!

I dag blir verdens vakreste Lillemor stor jente.

 

Hipp Hurra for verdens beste, vakreste, fineste og snilleste Lillemor som blir 7 år i dag. Stor jente! Hvert år med ei flott frøken som henne er en gave for oss andre. Vi er evig heldige som får være en del av hennes liv.


Verdens fineste Frøkens, selv når hu setter opp det blikket, som om hu har det helt forferdelig, for at hu skal få en godbit. Man kan jo ikke si nei til det fjeset, liksom.

 

Jeg har kjent Lillemor siden hu var rundt 2 år gammel, så det er litt rart å tenke på at hu allerede er 7 år. Tiden går så alt for fort. Hu har bos her i 3 år nå. Det har vært tre fine og morsomme år. Jeg ville ikke ha byttet henne ut med noen!


Hu er jo bare så vakker, snill og god! Litt rampete, men det må man være.

 

Dagen i dag skal feires med pannekaker. Jeg har egentlig lovt henne kake, men jeg er ikke helt i form, så da får det bli pannekaker. Selv om Lillemor garantert vil ha 10 pannekaker, får hu greie seg med én. Vil jo ikke ha en syk hund. Så, Hipp Hurra for bursdagsjenta mi.

 

Når har din hund bursdag?

Feirer du bursdagen til hunden din?

 

___________________________________________________________________________

#hund #irskulvehund #bursdag #hipphurra #feire #storjente #bursdagsjente

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

Hurra for lillemor :) Her feirer vi og bursdager, til både hest hund og katter ;))

malinshjerte: Takk :) Det er koselig å sette litt ekstra stas på de innimellom :) Det er ikke hvert år vi gjør så mye ut av det, sånn egentlig.

Skriv en ny kommentar