Trier- #9 Ett bilde.

Trier.

Ikke det beste bildet, men likevel ganske så artig. Han gikk rundt å bar på fotballen hele tiden, men det  var ikke alltid like lett å holde den i gapet. Lille sjarmtrollet mitt. Jeg ser litt rundt etter bilder og oppdager plutselig mange jeg har glemt litt bort. Det er gøy.

 

Pleier du å finne tilbake til bilder du nesten har glemt?

 

___________________________________________________________________________

#foto #bilde #hund #irskulvehund #gøy #fotball #leke

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Fiiine, fine Trier <3 Morro å finne slike skatter :)

Så sjarmør da <33 Nydelig altså :o) Nei jeg har som regel brukt opp alle mine bilder , så tror jeg må bli flinkere til å ta flere egentlig :)) Takk for den fine påminnelsen =) Hehe ....

Skal du lage et lite Trier -album? :-) Han er bare så fin!<3

ladyaugust: Ja, det er veldig moro- jeg har jo sikkert ti tusen bilder av han og Lillemor og nå de andre dyrene som har dukket opp, så da er det gøy å se litt igjennom alt man har <3 Og dette var jo et artig bilde :D

cathrinehenriksen: Supersjarmør <3 Stor i gapet, når han kan gå rundt med en fotball liksom, men litt vanskelig når han skulle tygge samtidig :P He he..

Jeg er ikke så flink på å ta hverdagsbilder i løpet av dagen, blir mest bare når jeg er på tur med hundene, så har ikke så mange bilder av meg selv, eller andre ting :)

frodith: Jeg burde i grunn gjøre det, men blir så kritisk på bildene siden de ikke er skarpe nok :) Men jeg har noen jeg har hatt planer om i flere år at jeg skal få over på lerret, eller noe :)

Skjønner ....får hadde vært greit å se deg i blant også her da .....selv om Trier er så sjarmerende , haha ...ja og sannelig stor i gapet som du sier ;-D

Firbeint glede: Takk :D

cathrinehenriksen: He he.. Det hender jo det dukker opp et bilde, men hunden er helt klart mye mer sjarmerende enn meg ;)

cathrinehenriksen: ;)

Skriv en ny kommentar