Trier- #9 Ett bilde.

Trier.

Ikke det beste bildet, men likevel ganske så artig. Han gikk rundt å bar på fotballen hele tiden, men det  var ikke alltid like lett å holde den i gapet. Lille sjarmtrollet mitt. Jeg ser litt rundt etter bilder og oppdager plutselig mange jeg har glemt litt bort. Det er gøy.

 

Pleier du å finne tilbake til bilder du nesten har glemt?

 

___________________________________________________________________________

#foto #bilde #hund #irskulvehund #gøy #fotball #leke

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

ladyaugust

29.10.2014 kl.17:59

Fiiine, fine Trier <3 Morro å finne slike skatter :)
Så sjarmør da <33 Nydelig altså :o) Nei jeg har som regel brukt opp alle mine bilder , så tror jeg må bli flinkere til å ta flere egentlig :)) Takk for den fine påminnelsen =) Hehe ....

frodith

29.10.2014 kl.19:18

Skal du lage et lite Trier -album? :-) Han er bare så fin!<3

Elin Slåen

29.10.2014 kl.19:45

ladyaugust: Ja, det er veldig moro- jeg har jo sikkert ti tusen bilder av han og Lillemor og nå de andre dyrene som har dukket opp, så da er det gøy å se litt igjennom alt man har <3 Og dette var jo et artig bilde :D

Elin Slåen

29.10.2014 kl.19:47

cathrinehenriksen: Supersjarmør <3 Stor i gapet, når han kan gå rundt med en fotball liksom, men litt vanskelig når han skulle tygge samtidig :P He he..

Jeg er ikke så flink på å ta hverdagsbilder i løpet av dagen, blir mest bare når jeg er på tur med hundene, så har ikke så mange bilder av meg selv, eller andre ting :)

Elin Slåen

29.10.2014 kl.19:48

frodith: Jeg burde i grunn gjøre det, men blir så kritisk på bildene siden de ikke er skarpe nok :) Men jeg har noen jeg har hatt planer om i flere år at jeg skal få over på lerret, eller noe :)

Gunnhild & Kenzie

30.10.2014 kl.06:32

Så fantastisk søt!
Skjønner ....får hadde vært greit å se deg i blant også her da .....selv om Trier er så sjarmerende , haha ...ja og sannelig stor i gapet som du sier ;-D

Elin Slåen

30.10.2014 kl.18:22

Firbeint glede: Takk :D

Elin Slåen

30.10.2014 kl.18:23

cathrinehenriksen: He he.. Det hender jo det dukker opp et bilde, men hunden er helt klart mye mer sjarmerende enn meg ;)
;)) Hehe ;))

Elin Slåen

30.10.2014 kl.18:32

cathrinehenriksen: ;)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits