Jeg glemte Mini!

Det skulle jo ikke være mulig å glemme en stor hårball! 

 

Jeg fikk for meg å bytte header igjen. Faktisk gikk det mye bedre nå enn sist. Jeg brukte kun 5 forsøk denne gangen, i motsetning til 16 forsøk sist gang. Hvis jeg skriver en huskeliste med tallene *990x705* så greier jeg det på første forsøk neste gang. Kanskje.

Men når jeg fikk den på plass, for å se hvordan det egentlig blei, helheten altså, så ser jeg jo at jeg glemte å få med Mini! Det skulle jo ikke være mulig å glemme en stor hårball som Mini! Han ligger til og med i sofaen sammen med oss nå, likevel greide jeg å glemme han.


Jeg har i grunn kun byttet et bilde og endret litt på teksten på bildene. 

 

Vel, jeg må jo helt seriøst lage en ny header, for jeg kan ikke ha med alle dyrene bortsett fra én. Det blir for teit, syns jeg. Men jeg orker jo ikke akkurat å gjøre det nå, så det får vente litt. Kvelden er jo ung. Nå skal jeg mekke noe mat, for jeg er i grunn en smule sulten.

Hundene fikk frokost før klokken 8 i dag, så de er nok klare for kveldsmat de også straks. Vi var på lekeplassen for ikke så lenge siden, så de ligger rett ut enda så det er ikke så hast med mat for den sin del, men. De våkner nok snart.

 

Er du flink til å lage header?

 

___________________________________________________________________________

#header #design #glemsk

___________________________________________________________________________

4 kommentarer

Jeg er sikkert elendig på å lage header, for jeg har ALDRI gjort det... Den jeg har er jo bare ETT bilde, som ramlet på plass 2, 5 ganger ved en flaks den første gangen jeg opprettet bloggen...Siden aldri tørt å røre noe inni DER :-D Fin din ble da :-)

frodith: Selve headeren er jo ikke så bra laget- jeg er mest bare stolt over at jeg fikk den inne i designet :P ha ha...

~Lin: Jo, men hu var jo ikke min på den måten, så hu har jeg bevisst ikke tatt med.

Skriv en ny kommentar