Nu är det natten.

Søndag på lørdag og lørdag på søndag.

 

I går satt jeg seriøst i pysjen til langt ut på dagen. Jeg lå seriøst rett ut på sofaen hele døgnet også, bortsett fra den halvtimen jeg var på lekeplassen med hundene. Da fikk jeg også skiftet til klær, slik at pysjen min ikke skulle bli skitten.

Men det gikk ikke lenge etter turen føre jeg hadde hoppet i pysjen igjen. Snakk om å være slappere enn slappest liksom! Planen var egentlig å skrubbe gulvene i hele leiligheten, med skurebørste!

Vel, det skjedde ikke føre i dag. Jeg lå rett ut på sofaen i pysj alt for lenge i dag. Da hadde jeg jo på en måte bodd i pysjen i over et døgn til sammen, så da var den skitten likevel, så jeg skrubbet gulver i pysjen like så greit. 


Skal det skrubbes, så skal det skrubbes liksom. Jeg burde starte et vaskefirma!

 

Jeg vasker gulvene greit ofte. Noen ganger hver dag, men i snitt minst tre ganger i uken. I tillegg dampvasker jeg gulvene sånn ca. hver fjortende dag, og jeg desinfiserer hele leiligheten én gang i måneden og så har jeg en skrubb som dette, hvor jeg bokstavelig talt sitter på alle fire og skrubber gulvene, 2-3 ganger i året.

Folk trur jeg har støv på hjernen, men jeg har ikke det altså, jeg bare liker å ha det reint rundt meg. Selv om man har hund så trenger det ikke å stinke hjemme av den grunn. Mange misforstår akkurat det der, med det får vel være opp til hver og en hvordan de vil det skal lukte hjemme.

Misforstå meg rett, det luker hund hjemme hos meg også. Jeg har tross alt hundene inne og de blir ikke badet hver dag, men jeg vasker såpass ofte for at det ikke skal stinke inngrodd hund i vegger og tak og overalt. Sånn er det med den saken.


Våt hund lukter vår hund.

 

Etter å ha skrubbet stue, kjøkken, mellomgang og gang så gadd jeg ikke mer. Da hadde jeg allerede byttet bøttevann tre ganger og jeg var seriøst gjennomsvett til tusen. Det kan nesten betegnes som en nazitreningsøkt! 

Soverommet og badet får vente til i morgen, eller noe. Det er det eneste stedet hundene ikke går likevel, så de er ikke skitne på samme måte. Hunderommet blir skrubbet rett som det er også, så det gadd jeg heller ikke ta i dag. 

Jeg tok heller en tur med hundene hvor jeg dreiv litt nazi trening med Petter. Han var bort i mot helt eksemplarisk flink i dag, så det  var jo gøy. Nazitrening betyr jo bare ekstra mye godbit, så da er jo de fleste flinke uansett. 


Små rumpetroll. 

 

Vi stoppet på lekeplassen på vei hjem slik at de fikk løpt ut det siste av energi og så avsluttet vi det hele med godbitsøk av det som var igjen av godbitene fra turen. De var maks slitne når vi kom hjem, så de sovnet i løpet av få minutter. 

Jeg hoppet i dusjen føre jeg tok en tur til Kristiansand noen få timer. Jeg holdt på å klikke på vei hjem da veien var stengt og jeg ikke kunne omkjøringsveien. Og typisk så begynte det å sludde som en gal så jeg så ingenting i tillegg. Da blir jeg brått litt hissig.

Men så fikk jeg roet meg ned, og så viste det seg at det var en dødsulykke, så da måtte jeg i alle fall ta meg litt sammen. For ærlig talt, det er bedre å måtte bruke 3 minutter lenger på å komme seg hjem, enn å stresse rundt i trafikken. Ikke at jeg stresset rundt sånn sett. 


Jeg vil jo helst komme meg trygt hjem til disse Trollene.

 

Men jeg blir fort litt småstresset når jeg kommer på nye veier og det i tillegg er mørk, regner, sludder og er tusenvis av lys overalt slik at jeg ikke ser noen ting. Da kjenner jeg at jeg egentlig bare vil parkere bilen og klippe førerkortet i tusen biter!

Jeg skjønte ikke helt hvorfor de sendte folk rundt på omkjøringen, når vi endte opp i det krysset der brannvesenet og bergingsbiler og det som var sperret alt av veier for å å få dødsbilen bort. For meg virket i alle fall det veldig rart.

Men, jeg kom meg tryget hjem. Hundene har fått en liten tissetur og de har fått kveldsmat, så nå er vi klare for å sove hele gjengen igjen. Wolfgang snorker allerede, så vi får bare hive oss på den vi andre også, minus snorkingen. Natta. 

 

Blir du fort litt småstresset hvis du må kjøre på ukjente veier?

 

___________________________________________________________________________

#natten #vasking #skrubbe #reint #hund #lukt #bil #stresset #ulykke #trygt #hjem

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

Jeg har gått i pysjen i hele dag jeg..og bare satt på plass litt julepynt :)) Deilig når det lukter reit i huset...men jeg har ikke støv på hjernen...bare sånn passelig..hehe..

Fine de hundene dine og fin måte å få seg en tur ut på når de skal luftes tenker jeg :)) Leit med ulykker..da spiller noen minutter ingen rolle nei... men liker best å kjøre der jeg pleier :)) Ønsker deg ei fin kommende uke <3

annebe: Litt støv på hjernen må man jo ha, ellers kan det jo brått bli til at man glemmer helt å rydde og vaske i det hele tatt :P he he..

Ja, det er greit med lekeplassen- spesielt nå i mørketiden når jeg ikke tar sjansen på å slippe de hvor som helst- man ser jo ingenting opp i veiene her vi går for det er ikke gatelys den veien. Litt skummelt om det skulle komme en bil i full fart. De er jo utstyrt med lys og refleks disse hundene mine, men jeg liker ikke å slippe de fritt i mørket her for det om. Lekeplassen er inngjerdet og har lys rundt seg så da ser vi i alle fall noe :)

Skriv en ny kommentar