Oppdatering Uke 48.

En liten oppdatering over uken som gikk. 

 

Mandag: Jeg må så klart fortelle om turen til Amsterdam, og vise frem de fantastiske innkjøpene mine. Det er i grunn de mest fantastiske innkjøpene jeg har gjort på lenge, om ikke noen gang. Jeg bare sier det. 


Trykk på bildet for å se nærmere på innkjøpene. 

 

Tirsdag: Null blogging. Noen ganger må man prioritere litt annerledes. 

 

Onsdag: Bilen min er skikkelig teit! Ok, så er det jeg som er teit som ikke greier å gjøre noe riktig, men det føles helt greit å skylde på bilen! Ellers er det natten og da kan man jo fortelle om at man er av typen som ler av andre som tryner. Jada, jeg ler når andre tryner. Trykk her for å lese om det. 


Trykk på bildet for å lese om hvorfor jeg syns bilen er så teit! 

 

Torsdag: Og mens man likevel forteller at man noen ganger ler av andre som tryner, så må jeg jo fortelle om den gangen en hel buss lo av meg fordi jeg trynte og i tillegg dro buksene av en gutt i forsøket på å komme meg på beina. Hysterisk! Hvis du vil lese om det kan du trykke her for å komme til innlegget. Ellers er det natten igjen, og da passer det jo greit med å skryte av at man er litt effektiv til tider. Trykk her for å lese om det. 

 

Fredag: Noen  ganger får Trollene og jeg med oss solnedgangen fra Havsyn. Det er stort sett alltid like fint. Typisk min flaks gikk telefonen tom for strøm, og jeg hadde så klart ikke med kameraet da det ikke var en fototur liksom. Men, jeg rakk å ta et par bilder. Utenom det hender det jo at man tenker høyt. Jeg trur nok vi alle sitter inne med ting vi ikke sier høyt, men som vi likevel er fristet til å si! 


Trykk på bildet for å se flere solnedgangbilder. 


Trykk på bildet for å lese om et par av tingene jeg ikke sier så høyt. 

 

Lørdag: Jeg fikk for meg å lage en ny header i full fart. Det gikk så fort at jeg glemte Mini! Stakkars pus. 


Trykk på bildet for å lese om hvor kronglete det kan være å bytte header. 

 

Søndag: Når man føler man bytter litt rundt på dagene. I dag  har jeg seriøst skrubbet som en gal, i pysj av alle ting. Noen ganger er jeg mer effektiv enn det jeg har godt av. Og så kan jeg fort bli litt små irritert, men det går som regel over bare jeg får tenkt meg om og for en litt bedre forståelse for situasjonen. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Det var min uke. Helt ok i grunn. Ikke så veldig mye spennende som har skjedd, men jeg må jo bruke en evighet på å lade opp etter forrige helgs flying. 

 

Hvordan har din siste uke vært? 

 

___________________________________________________________________________

#oppdatering

___________________________________________________________________________

4 kommentarer

Uken har vært hektisk...det begynner å bli en gjenganger :-D Men nå er det verste over heldigvis :-) Og nå er det snart kalender-åpning så denne uken blir bra :-D Får jeg tro :-)

Har fått med meg innlegga dine etterhvert, alltid gøy å lese ...og de var fine de luene også :)) Skrev en kommentar i forrige innlegget..i tilfelle du ikke har sett det :))Har hatt ei rolig uke jeg..litt handling og litt pynting til jul ...Kos deg med mandagskvelden <3

frodith: Ja. huff- virker som om du har det veldig hektisk om dagen, men da er det bra det roer seg litt snart :)

Jeg måtte så klart inne å svare på kalenderen din føre jeg svarte på denne kommentaren, ellers kunne jeg brått ha glemt det veit du :P ha ha

annebe: Så koselig :D

Er litt treig om dagen- mye sliten- så er ikke så aktiv alltid, men jeg så den nå :D

Håper du har hatt en super mandag så langt :D

Skriv en ny kommentar