Ikke helt mine dager!

Noen ganger kunne jeg ønske jeg bare kunne knipse med fingrene for å hoppe til neste dag.

 

På søndag drakk jeg litt for mange Red Bull, litt for seint på kvelden. Det resulterte i at jeg ikke fikk sove på kvelden. Jeg trur jeg begynte så smått å duppe av sånn i tre tiden. Jeg hadde mest lyst til å grine når første alarmen skreik klokken 05.15. 

Jeg var maks trøtt i helt går. Veldig selvforskyldt, med mine fire Red Bull i kroppen, hvor av den siste var nærmere klokken syv på kvelden og ikke var den minste Red Bullen heller. Opps. Jeg elsker Red Bull!

I går var en generelt teit dag. Jeg skulle handle litt før lunsj på jobb. Jeg hiver på meg jakke, lue og sko. Jeg burde ha sett ut døren føre jeg gikk ut, slik at jeg hadde tatt på meg regnbukse også! Det tar bare ca. 5 minutter å gå, så jeg gadd ikke gå inn igjen. 


I mangel på noe å legge ut.

 

På vei tilbake fra butikken kommer det en idiotbil og kjører i full fart forbi meg, rett i en vanndam! Dere kan jo tenke dere hvor den vannspurten traff- meg! Jeg blei mildt sagt forbannet, for jeg hadde som sagt ikke regnbukse på, men bilen bare kjørte av gårde som en gal.

Makan! Så kommer jeg tilbake til jobb da, bløt og irritert, og finner ut at jeg må tilbake på butikken med en gang. Jeg tok på regnbukse først! Man veit jo aldri om det er flere idioter der ute. Folk burde skjønne at det er vanndammer i veien når det regner og at man da sakker farten forbi folk!

Til og med jeg skjønner det og jeg er ikke akkurat den flinkeste sjåføren at det gjør noe! Ellers gikk vel resten av dagen sånn ganske i Zoombiestil. Trøtt, trøtt og enda mer trøtt. Som sagt, veldig selvforskyldt, selv om jeg ikke gjorde det med menig. Jeg kom litt ut av telling bare. 


I mangel på noe å legge ut. 

 

Jeg sover generelt veldig dårlig for tiden også. Det er pga den flyturen til og fra Amsterdam. Jeg har jo litt flyskrekk og har derfor ganske så stressende drømmer i ukene i forkant av turen. Jeg begynte med stressende drømmer ca. to uker før vi reiste. 

Nå, en uke etterpå har jeg fortsatt stressende drømmer. Jeg er forsatt stuck på flyplassen. Hver natt drømmer jeg at jeg er på flyplassen og at jeg ikke kommer meg der i fra. Det høres kanskje ikke så ille ut, men for meg er det fryktelig stressende og gjør at jeg sover veldig dårlig. 

I natt var dobbelt så ille da jeg er så lei av at kattene ligger i sengen min døgnet rundt. Mini tar med seg halve skogen inn i sengen etter å ha vært på tur. I tillegg har har så sykt lang pels hvorav halvparten ser ut til å ligge igjen i sengen. Me don't like!


I mangel på noe å legge ut.

 

Og så er det Nakenfisen da, som lukter svett hud og som drar med seg pellets og jeg veit ikke hva inn i sengen. Og det er alltid en skitten flekk etter han der han ligger, noe som ikke er så fryktelig delikat når jeg skal sove. I tillegg driver de å klorer i sengen slik at lakenet har sånn ca. 1000 hull i seg etter klørne.

Sinnssykt irriterende! Så da har de fått forbud mot å være på rommet til alle døgnets tider. De kan fint greie seg med å ligge i sofaen. Det i seg selv gjør jo at jeg ikke blir vekket så ofte i løpet av natten, av en Nakenfis som klatrer rundt på meg slik at jeg får blåmerker og kloremerker.

Problemet er bare det at jeg ikke greier å sove med lukket dør, for da får jeg mareritt. Da er det spøkelser som herjer drømmene mine, og det er ikke hyggelige spøkelser, for å si det sånn. Sitte fast på en flyplass det ene sekundet for så å plages av spøkelser det andre gjør ikke akkurat at jeg sover godt! 


I mangel på noe å legge ut.

 

Så i dag er jeg ekstra trøtt pga det, og at det er tirsdag så klart. Kremt. Jeg må finne en løsning på å holde kattene unna soverommet mitt, men slik at jeg likevel kan ha døren åpen så jeg slipper mareritt. Det høres sikkert rart ut å få maretitt bare fordi man lukker døren til soverommet, men det er helt sant. 

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal finne på av sperring, for kattene kan jo hoppe, så det må jo være noe som er høyt. Jeg tenkte tanken på en slik netting dør, men det er jo et prosjekt uten like å få festet det uten at det skal bli en jobb uten like å komme seg inn og ut fra soverommet. 

Vel vel, jeg finner vel på noe. I natt var det i grunn så kaldt at jeg nesten vurderte å hente inne kattene likevel, men jeg lot være. I natt skal jeg heller vurdere å la Iimo få sove i sengen. Hu sover i det minste hele natten uten å bevege på seg. Og hu lukter godt. 

 

Får du maretitt av visse ting?

 

___________________________________________________________________________

#kjip #møkkadag #mareritt #stresset #trøtt #sliten #spøkelse #flyplass #flyskrekk

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

Har svinevondt i ryggen i dag, ville bare innom å ønske deg en fin kveld <3

frodith: Ånei! God bedring <3

Må til lege og sikkert manuell terapeut i morgen. Svir nesten, og blir vondt forover til brystet også. Det betyr visst muskel i klem eller noe.. Voooondt :-(

frodith: Ja. huff, det der hørtes veldig likt ut når jeg greide å strekke en muskel bak i ryggen/skulderen og som i tillegg kom helt i klem- jeg hadde så vondt at jeg nesten ikke fikk puste. Det gikk heldigvis over etter et par dager. Skjedde typ i helgen så jeg "rakk" aldri til legen :) Men, det er veldig vondt, så håper de får fikset deg på null komma niks <3

Ja, det høres likt ut, og har vart noen dager. Føles vondt når jeg puster ja...Skulle ønske det gikk over av seg selv...

sover ikkje med døren lukket heller,men eg har jo en frøken i bur og en i sengen :D

før var det 2 frøkner i bur og ingen av disse har lang pels. Eg er usikker på nettingdør med tnake på at du må komme deg enkelt ut i tilfelle brann....men kan ikkje pusene sove med hundene?

Håper dagen din blir bra selv med lite søvn :)

Litt av noen dager du har altså, mareritt, biler som splæsjer vann og kattehår og hull. Mareritt er ikkenoe gøy og heller ikke spøkelser. Bare gjett jeg også har spøkelse her eller, plutselig så jeg det i taket når jeg skulle sove, men jeg stakk ei hånd ut av dyna og tok bilde av dækelskapen. Håper dagen din blir fin Elin <3 godklæm :)

Jeg blir litt ekstra grinete når jeg ikke får sove ordentlig, og da må jeg bare fylle på med Redbull og kaffe dagen etter. Mareritt har jeg også masse av, gjerne sånne helt usaklige, som egentlig ikke er skumle i det hele tatt når jeg tenker over dem etterpå. Feks, så driver mamma med homeparty, og det eneste hun snakker om er de partyene og varer og fandens oldemor. Så her ei natt drømte jeg at hun løp etter bilen min med masse esker, og begynte å stappe dem inn i bilen min! Ellers får hjernen min vridd aalt som egentlig ikke er skummelt til å bli et mareritt! Ha en litt bedre onsdag :)

frodith: Håper du har fått vært hos legen og at du føler deg bedre? <3

~Lin: En netting dør blir jo det samme som en dør, med tanke på brann- bare at den er lettere å komme seg igjennom :P he he.. Problemet er mest bare hvordan jeg skulle ha festet den- har jo ikke lyst til å fjerne den andre døren, for det hender jo jeg må lukke litt dører og slikt når jeg lufter ut og den slags.

Nei, for hundene blir ikke sperret inne de heller, så da kommer kattene seg inn og ut som de vil. Petter og Iimo sover stort sett sammen på hunderommet, men jeg lukker ikke dørene for de, jeg har bare trappegrind foran, men kattene kommer seg både under og over. . Wolfgang ligger stort sett fritt i stuen, gangen, kjøkkenet eller mellomgangen- hvor han nå måtte ønske- jeg har grind foran døren inn til soverommet, så hundene går ikke inn der, men kattene hopper jo bare over :)

Jeg tåler kattehår, men ikke i sengen :P Samme med hundehår. Soverommet og badet (bortsett fra når de får seg en dusj) er liksom hundefrieområder (kjøkkenet også, når jeg ikke har åpen løsning). Og nå når de har fått for seg å bruke sengen min som kloremøbbel, da er det slutt på mora for dem sin del- de har ikke kloretønne for moroskyld liksom :P

malinshjerte: Takk :) I dag har vært en bedre dag :D

Lady August: Kjope dager! Jeg tåler kattehår, men ikke når sengen er overfull av svære klaser liksom- æsj! Og det er sykt frustrerende når de ødelegger sengetøyet- det er ikke akkurat billig å kjøpe nytt. Jeg har dobbeldyne så der koster jo trekkene en formue!

Spøkelser er jo som regel greie, men i drømmene mine er de alltid forferdelige :(

Håper du har hatt en fin-fin dag så langt :)

Har vært hos legen og fått medisin :-) Sykmeldt to dager. Hjemme med huset fullt av kravlende krabater ;-)

Linda&Rasmus: Det er fort gjort å bli en smule grinete ja, hvis man er veldig trøtt :P da er det fint å ha Red Bull <3 <3 <3 ha ha..

Vel, for meg hørtes det ut som mareritt :O

frodith: Håper det hjelper med et par dager hjemme! De er søte de krabatene dine <3

Skriv en ny kommentar