Nu är det natten.

En natt uten å fryse! 

 

I dag har jeg gledet meg hele dagen til å komme hjem slik at jeg kunne fyre i peisen. Det tok litt tid likevel, siden jeg måtte drive litt nazitrening med hundene. Det blei et par omganger med litt forskjellig trening. Man kan ikke bare leke hele tiden liksom. 

Men, leking blei det jo også, selvfølelig. Det regnet som en gal, så når vi kom inn igjen så var det bare til å fyre i peisen. Jeg orket ikke tanken på enda en natt hvor jeg frøys som en gal. Jeg lurte Iimo inn i sengen i går, men hu vil jo helst bare ligge oppe på dynen. 

Da får jeg ikke akkurat snik til meg så mye varme, men det hjelper jo så klart litt. Hu er så søt hu Iimo. Ahlgrens bilar er også søte, i alle fall i smaken. Jeg fikk så sykt lyst på når jeg kom på at jeg hadde en pose i skapet.


Nam! Jeg liker de hvite best.

 

Jeg elsker Ahlgrens bilar! Men, jeg kjøpte en pose med mega store biler og de var ikke like gode som de små, så jeg skal i alle fall ikke kjøpe de igjen. De var så klart spiselige, men konsistensen og smaken blei litt vel annerledes.

Mulig det bare er jeg som er rar. Jeg er jo den eneste som klager på forskjell på smaken på svensk, norsk, dansk, engelsk, latvisk og nederlandsk Red Bull. De smaker seriøst veldig forskjellig. Engelsk Red Bull går nesten ikke å drikke i det hele  tatt! 

Nederlandsk var også nesten på grensen til at det ikke gikk an. Jeg blir alltid litt lei meg når jeg gleder meg til Red Bull og så smaker den ikke veldig godt. Men i dag har jeg vært flink som kun har drukket én eneste Red Bull hele dagen. Jeg bare sier det. God natt.

 

Hvilken farge liker du beste av Ahlgrens bilar?

 

___________________________________________________________________________

#natten #ahlgrensbilar #regn #kaldt #peis #varmt #sove 

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

~Lin

02.12.2015 kl.23:08

liker hverken redbull eller bilar,men eg vet hva du mener. Eg er nazi på TE og pepsi smaker heller ikkje samme i hele verden.....generelt smaker ting forskjellig i alle land -selv med samme oppskrift :D Nattinatten fine du <3

malinshjerte

03.12.2015 kl.08:07

Jeg liker alle tre fargene. Helt enig, de store er ikke like gode som de små :)

frodith

03.12.2015 kl.09:13

Ja, størrelsen på snop er viktig :-D og avgjørende. Jeg har ingen favoritt av de bilene :-D

Elin Slåen

03.12.2015 kl.19:05

~Lin: Men det er jo rart, hvordan de kan bruke samme oppskrift og så smaker det sååååå annerledes liksom :P Sol og måne og jord og vann og alt et der!

Elin Slåen

03.12.2015 kl.19:06

malinshjerte: Jeg liker alle tre, men hvit er nok favoritten likevel :) Nei, det er noe med det- de smaker litt annerledes :O

Elin Slåen

03.12.2015 kl.19:06

frodith: Veldig :O men liker du de bilene i det hele tatt? :)

frodith

03.12.2015 kl.19:19

Jaaaa, liker dem helt greit.., ikke stor-fan akkurat, så derfor ingen favoritt -bil ;-)

Elin Slåen

03.12.2015 kl.19:44

frodith: He he.. Jeg syns de er kjempegode :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits