Nu är det natten.

Typ ingenting å si, og ingenting å vise. 

 

Dagen i dag gikk i et. Jeg jobbet litt over i dag. Når jeg kom hjem var det bare til å utstyre hunder med refleksdekken, lys, sele og bånd. Selv om man er stor syns man ikke noe bedre i mørket av den grunn. Det er et lite prosjekt det der å kle de etter mørket. 

Siden det var bekmørkt ute tok vi den vanlige runden, som vanlig. Den kjenner jeg nesten like godt som min egen baklomme. Jeg veit hvor hver neste vanndam er og jeg veit når det kommer et hull, eller en dump, eller noe annet som kan være litt i veien. 

Litt overrasket blir jeg likevel når jeg snubler i en kvist som ikke lå der dagen føre. Kremt. Vi stoppet på lekeplassen på veien slik at de fikk løpt litt i fra seg. Når man oppfører seg 100% eksemplarisk under hele turen fortjener man å leke litt også. 


Fra en tidligere tur på lekeplassen. Det er rart å se hvor liten Petter var her, for om ganske nøyaktig 2 mm er han høyere enn Wolfgang. 

 

Etter vi kom hjem fra tur var det til å hive i seg noe mat og etter det kom jeg meg ikke opp i fra sofaen igjen. Det er litt ille å si det, men jeg hadde ikke ork, eller lyst til å gjøre noe. Jeg har tusen ting jeg skulle ha gjort, men jeg orket bare ikke.

I tillegg var det kaldt her hjemme, etter at vinduet har stått oppe hele dagen slik at hundene skal få litt luft mens jeg er på jobb. Men det var for seint til å begynne å fyre i peisen nr jeg først kjente etter hvor kaldt det faktisk var.

Da fikk jeg enda en grunn til å bli sittende under dynene i sofaen. Hundene fikk til og med sein kveldsmat. De sov tungt etter turen, så da blir det noen ganger slik. Nå er det min tur til å sove, forhåpentligvis tungt. Jeg er trøtt som fy. Nattinatt. 

 

Sover du tungt?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #kaldt 

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Nydelig bilde.:) Husker du har lagt det ut før, men det tåler en reprise. Ja, jeg sover tungt. SÅ tungt at jeg nylig våknet en morgen og var helt oppklort på skuldra fordi katta hadde "kosemassert" meg mens jeg lå der og snorket.. Hun er ikke støtt så flink til å trekke inn klørne!:P

Både ja og nei. Kan ikke huske sist jeg sov en hel natt sammenhengende nå men snart, begynner å bli en del sliten nemlig :-)

Heisann. Jo, jeg sover tungt. Og sovner jeg på sofaen, så blir jeg der. :) Ha en fin fredag til deg og hundene :)

dvergpinschere i mitt hjerte

Kjenner igjen DEN følelsen.. Orker ikke alt det man burde ha gjort! Jeg sover ikke tungt.. Det er litt derfor jeg også alltid er trøtt og sliten. Det viser seg at jeg aldri er i dyp søvn. Så da slapper ikke kroppen ordentlig av heller. Men har lært å leve med dette. Herlige hunder du har! :-) Ha en god helg!

karidansen: Jeg jobber jo hele dagen og så er det bekmørkt når jeg kommer hjem, så kameraet er ikke så flittig brukt om dagen :) Prøver å få til å ta bilder i helgene, men det har jo regnet så mye her så da har jeg ikke med meg kameraet da heller :P

He he.. Søte pusen <3

Malin: Jeg har aldri sovet sammenhengende en natt i hele mitt liv- hadde ikke gjort noe å føle at man lå litt i koma bare en natt liksom :P

Anonym: Jeg sover aldri trungt. Kan sove tungt der og da, i en kort periode, men kommer det en lyd så er jeg våken med en gang :P Takk i lige måte :)

dvergpinschere i mitt hjerte: Samme som meg. Jeg veit jo hvorfor jeg er sliten og trøtt og har null energi hele tiden. Mer trening og med søvn hadde jo hjulpet, men det er lettere sagt enn gjort :/

Takk- jeg er jo superfan av dine hunder også :D God helg!

Skriv en ny kommentar