Poul Pava, til meg!

Noen ganger er jeg bare veldig heldig! 

 

I dag gikk turen inn til Mandal. Det var vel egentlig julegaveshopping som sto på planen, men jeg er jo ikke så veldig god på det der med shopping. Jeg mangler to julegaver, men det er jo ikke hast riktig enda. 

Jeg var først innom Euronics, så klart. Onkelen min var ikke her nå, men jeg er jo innom der uansett jeg. Jeg må ha ny micro i løpet av kort tid, så da kunne jeg jo inn å snike litt der også. Jeg blei nesten lurt på en micro jeg ikke en gang syntes var fin! 

Jeg er i grunn ikke så kresen på utseendet, men den kan absolutt ikke være hvit! Hvit micro er det styggeste jeg veit, sånn helt seriøst. Denne var i og for seg svart, men det var noe med den jeg ikke likte likevel. For mange knapper, eller noe sånt. 


På vei til Euronics. Jodaså.

 

Jeg skal tilbake til Euronics en annen dag for å kjøpe en julegave, men det får vente litt til. Turen gikk etterhvert til leketøysbutikken og så Kitch'n. Jeg hadde blitt lovt Poul Pava, så jeg måtte så klart inn å se.

Jeg hadde sett meg ut noen vaser jeg hadde veldig lyst på, men når jeg kom inn på Kitch'n så hadde de jo noen fantastiske medlemstilbud jeg ikke kunne motstå. Når ting er bort i mot gratis, da må man ha det altså!


Når dette settet koster 169 kr, da må man slå til altså for det er gratis! Jeg fikk 2 sett. heldige meg.


Og så fikk jeg en fin-fin krukke til å ha saltet mitt i, etter at jeg fikk ødelagt pakningen i bilen slik at det rant salt ut i hele setet på bilen, oppe i vesken min og ut over hele gulvet når jeg kom inn. Bahh! 

 

Julegavene kan som sagt vente litt til, så da er det ikke krise at jeg kom hjem med ting til meg selv heller. Ikke for det, de er gaver, så det telles egentlig ikke. Petter fikk en ny leke han også, så han var i grunn en liten heldigklump.

Jeg har jo lett etter en leke til han lenge, men det er ikke så lett når man har en hund som elsker å tygge i stykker ting. Det å finne en leke som er hard, slik at det er spennende å tygge på, men at den likevel er litt myk er ikke alltid like lett. Men jeg fant noe.

Ellers var det ikke så mye å se på. Det var sikkert mye å se på, men jeg som ikke liker shopping lukker øynene for det meste. Jeg blir sliten av å gå rundt på kjøpesenter. I tillegg blir jeg sjøsyk, så. Men, jeg fikk masse Poul Pava, så jeg er fornøyd!

 

Liker du Poul Pava?

 

___________________________________________________________________________

#poulpava #brunchset #oppbevaringskrukke #heldig #gave #shopping

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

frodith

05.12.2015 kl.21:15

Elsker Poul Pava!! Og du din heldiggris :-) Kjempefine ting. Mye fine farger på figurene nå synes jeg :-) Jeg må ønske meg mer...selv om jeg har skapet fullt :-D

~Lin

05.12.2015 kl.21:32

så fint det settet var.......er så deilig med litt god pris på noe man elsker <3<3

Elin Slåen

05.12.2015 kl.21:34

frodith: Jeg har snart ikke plass til mer jeg heller, men har jo fortsatt ting jeg kan bytte ut slik at jeg kun har Poul Pava :D Woohoooo <3 <3 Og jeg liker de friske fargene her altså :D

PandaCat~<3

05.12.2015 kl.21:35

Liker det veldig godt, men jeg elsker mummikoppene enda mer :D

Elin Slåen

05.12.2015 kl.21:35

~Lin: Det er veldig gøy med gode tilbud :D

Elin Slåen

05.12.2015 kl.21:35

PandaCat~: Jeg har noen Mummikopper også :)

Sofie Fevang

06.12.2015 kl.01:01

jeg ELSKER det!!

Elin Slåen

06.12.2015 kl.09:42

Sofie Fevang: :D Jeg også!

ladyaugust

06.12.2015 kl.10:59

Wow der gjorde du jammen kuppet, det der var jo grisebillig ! og flott! :) Noen ganger kommer man over slike kupp og da er det bare å slå til med en gang :D Ha en nydelig 2.søndag i advent <3

Benedicte Arntzen

06.12.2015 kl.16:26

digger det!

Elin Slåen

06.12.2015 kl.20:55

ladyaugust: Ja, det var jo nesten gratis liksom- slikt liker vi :D

Ha en fortsatt fin søndag <3

Elin Slåen

06.12.2015 kl.20:55

Benedicte Arntzen: :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits