Nu är det natten.

Enda godt det ikke var søndag i går. 

 

Egentlig burde jeg kanskje begynne å sove litt mer i helgene enn det jeg gjør. Det har seg nemlig slik at jeg faktisk sover mindre i helgene, enn det jeg gjør i ukedagene, og jeg sover alt for lite i ukedagene. 

Slik som på fredag så la jeg meg ikke føre tre på natten, men jeg presterte å stå opp kvart på syv likevel. Jeg skulle egentlig på tur med hunden, for så å sove en liten time på sofaen når jeg kom hjem igjen.

Men været var så grusomt at ingen ville på tur. Og da uteble også sovingen, av en eller annen grunn og jeg var evig sliten hele dagen. Sånn er det noen ganger. Jeg la meg litt tidligere på lørdag, siden søndag er en dag jeg må stå opp litt tidlig slik at jeg er trøtt på kvelden. 


I mangel på noe å legge ut. Og fordi jeg liker svaner.

 

Jeg sto opp syv i dag. Passe tidlig. Men selv om jeg sover mindre i helgene, så gjør jeg jo også mindre i helgene. Det er ikke sånn at jeg er på farten hele dagen, eller er opptatt med slitsomme ting. Da får jeg jo litt ekstra hvile likevel. 

I helgen har vi ikke en gang vært på tur i det hele tatt. Det er ikke så ofte. Men været har vært helt forferdelig i helgen, så det er liksom ingen som har vært fristet til å gå ut. Da blir det litt hviledager da. 

Jeg merket det i dag utover kvelden at energien begynte å bygge seg opp for hundene, spesielt Petter. Så i morgen må det blir tur uansett vær, tenker jeg. Er det for ille kan vi ta en tur på lekeplassen slik at de får herjet litt. 


Samme grunn som over. 

 

De ligger å snoker i kor alle fem nå, så de lider ingen nød sånn sett, men det er alltids greit å løpe av seg litt energi likevel. Jeg har sett på film og serie hele helgen så jeg er ekstra slapp av å ikke ha gjort noe i hele dag. 

Jeg begynte å se på den Hemlock Grove på Netflix. Den er overraskende bra må jeg si. Jeg liker jo litt sånn overnaturlige ting, uten at det er for overdrevent. Denne er akkurat passe, og så er den i grunn ganske så spennende. 

Jeg skal se om jeg finner en film på Netflix som jeg kan se på nå slik at jeg sover litt fort. Jeg er sliten, men jeg er ikke helt trøtt. Det pleier å snu med en film. Jeg er god på å finne kjedelige filmer man sovner av uavhengig om man er trøtt eller ikke, så. God natt.

 

Har været vært ille hos deg i helgen?

Sover du mer i helgene enn ellers?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #hvile #energi #netflix #serie #film

___________________________________________________________________________

6 kommentarer

Her er det lite søvn pga jobb men sånn er det bare. Ha en fin uke :-)

Malin: Håper du blir uthvilt innimellom slagene :)

Håper du får en fin kommende uke- uten dracula'er! :)

vært lat....pakket gaver og laget kalender på bloggen og sånn,men eg vet denne uken blir TRAVEL så derfor har eg latet meg :D:D

Mer søvn enn vanlig I helgene ja.... men må ut - selvom det blåser tullinger til enhver tid her nå.... fin dag til deg :-)

~Lin: Det er lov å late seg litt :D

Margrethe: Jeg var rimelig rastløs på søndagen, men tok ikke sjansen på å gå tur i skogen- kunne jo risikert å få et tre i hodet liksom :O

Skriv en ny kommentar