Frem og tilbake.

I dag  har jeg ikke akkurat fått jobbet så mye. 

 

Vi skulle ha en IT-mann på besøk i dag. Jeg skulle plukke han opp på Kjevik flyplass kl. 09.20 så jeg stoppet i grunn bare innom jobb på veien for å tømme blæren litt. Det tar jo nesten en time å kjøre i fra Mandal til Kjevik.

Jeg hadde ikke peil på hvem jeg skulle hente, så vi tullet litt med at  jeg kunne stå med en plakat med navnet hans på. Jeg syns det var litt vel kleint, så det blei med spøken. Jeg var der inne til 09.10 så da rakk jeg å tømme blæren for Red Bull føre han dukket opp. 

Når klokken var 09.30 og han enda ikke var å se, så begynte jeg å lure litt. Sjefen kom meg i forkjøpet og ringte akkurat i det jeg tok telefonen opp av lommen. Han var forsinket med en time! Typisk!

Så da måtte jeg bare bli der inne da. Jeg gikk for å kjøpe meg en vente-Red Bull, men blei litt pinlig berørt når jeg hadde glemt kortet i bilen. Jeg sto heldigvis ikke så langt unna, så jeg løp bare ut å hentet den. 

Og så tok jeg et par telefonen mens jeg ventet, så tiden gikk passe fort. Jeg fant IT-mannen greit fort også så vi kom oss greit av gårde. Når vi var tilbake til jobb var det bare til å hive i seg et knekkebrød føre vi begynte opplæringskurset. 

Det tok vel rett over to timer og da var jo klokken langt over to allerede. Jeg rakk ikke å begynne å jobbe på noen kunder føre jeg skulle kjøre han tilbake til flyplassen halv fire. Vi måtte jo teste ut programmet også liksom. 


Fra når jeg var på vei til Amsterdam. 

 

Turen inn til Kjevik igjen gikk helt greit. Det er ikke så mye trafikk den veien på den tiden. Andre vei sto det mer eller mindre stille. Heldigvis hadde det løsnet opp når jeg skulle tilbake, så jeg slapp å stå i kø på vei hjem. 

Jeg var vel hjemme rett over klokken seks, hvis ikke jeg husker helt feil. Hundene blei glade for en liten tur. Aller mest var de glade for å se meg, så klart. Nå ligger de mest bare å venter på å få kveldsmat, så jeg får vel ta en kjapp tur ut med de igjen. 

Jeg skal se håndballkampen i kveld, så jeg lufter de en ekstra gang nå slik at jeg ikke må risikere å gå ut under kampen. Jeg er ikke veldig fan av håndball, men jeg må få med meg når det er VM. Sånn er det bare. 

Jeg syns i grunn håndball er en kjedelig sport å se på. Jeg mener. Det er skokk med jenter som løper frem og tilbake. Man spiller angrep og forsvar, men det er ikke lov å "bruke" forsvaret med mindre det andre laget skårer mål. 

Skårer de ikke mål, og forsvaret har vært borti angrepsspillerne blir det blåst i fløyten fra dommerne og da blir det enten straffe, eller frikast. Med mindre angrepsspillerne treffer stolpe ut, eller også kaster ballen tre meter over mål, så må det bli mål på hvert angrep. 

Det er litt sånn det føles å se på håndball. Passe kjedelig, i grunn. Men akkurat når det er VM så må jeg liksom følge med likevel. Men kun når det er Norge som spiller, og kanskje, hvis jeg har tid, når Sverige og Danmark spiller også. 

 

Følger du med på håndball VM? 

 

___________________________________________________________________________

#langdag #jobb #hjem #håndball #vm 

___________________________________________________________________________

3 kommentarer

Har ikke fulgt med i år, men gjør vanligvis når det er VM. ALDRI ellers... Jeg synes landskamper og VM er veldig gøy, men nå er jeg så opptatt med andre ting her :-D

høres ut som en dag med masse impulser og mye kjøring :)

~Lin: Veldig :O he he..

Skriv en ny kommentar