Nu är det natten.

Trøtt i trynet!

 

På tide å lukke øynene snart. Jeg er trøtt som fy, kjenner jeg. Jeg har allerede lagt meg, så jeg skal straks finne frem noe på Netflix jeg kan se. Jeg begynte å se en serier natt til mandag, men jeg har sovnet under den første episoden to ganger nå så jeg veit ikke en  gang om den er bra. 

Som regel sovner jeg jo fordi jeg syns det er dårlig, så kanskje jeg har funnet en ny sovemedisin. Først var det Dexter, men i slutten av sesong 2 begynte jeg å like det. Kanskje jeg syns denne serier er bra etter hvert også. Jeg trur den heter "White collar", eller noe sånt.


På lekeplassen finnes tydeligvis ingen regler. 

 

Nei, nå er det på tide å avslutte her så jeg orker å stå opp i morgen. Jeg gleder meg til helg slik at jeg kan gå ordentlig tur med hundene. Nå er det jo mørkt til alle døgnets tider, så jeg føler det blir litt mye lekeplassen-turer på oss nå. Der er det i alle fall litt opplyst og inngjerdet slik at jeg har kontroll. 

Jeg liker ikke å slippe de når det er bekmøkt ute. Ikke går jeg i skogen da heller, for å si det sånn. Og det er jo kjedelig å gå tur i bånd dag inn og dag ut. Da bli det heller herjing og leking på lekeplassen. De syns det er gøy, men det blir jo fort litt ensformig. Men men. Nu är det natten. Nattinatt. 

 

Er du trøtt i trynet? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #netflix #hund #lekeplass #tur #regler

___________________________________________________________________________

Humper

Malin

08.12.2015 kl.22:40

Sitter på jobben å drømmer meg hjem. Par timer igjen bare :-)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits