Nu är det natten.

Trøtt i trynet!

 

På tide å lukke øynene snart. Jeg er trøtt som fy, kjenner jeg. Jeg har allerede lagt meg, så jeg skal straks finne frem noe på Netflix jeg kan se. Jeg begynte å se en serier natt til mandag, men jeg har sovnet under den første episoden to ganger nå så jeg veit ikke en  gang om den er bra. 

Som regel sovner jeg jo fordi jeg syns det er dårlig, så kanskje jeg har funnet en ny sovemedisin. Først var det Dexter, men i slutten av sesong 2 begynte jeg å like det. Kanskje jeg syns denne serier er bra etter hvert også. Jeg trur den heter "White collar", eller noe sånt.


På lekeplassen finnes tydeligvis ingen regler. 

 

Nei, nå er det på tide å avslutte her så jeg orker å stå opp i morgen. Jeg gleder meg til helg slik at jeg kan gå ordentlig tur med hundene. Nå er det jo mørkt til alle døgnets tider, så jeg føler det blir litt mye lekeplassen-turer på oss nå. Der er det i alle fall litt opplyst og inngjerdet slik at jeg har kontroll. 

Jeg liker ikke å slippe de når det er bekmøkt ute. Ikke går jeg i skogen da heller, for å si det sånn. Og det er jo kjedelig å gå tur i bånd dag inn og dag ut. Da bli det heller herjing og leking på lekeplassen. De syns det er gøy, men det blir jo fort litt ensformig. Men men. Nu är det natten. Nattinatt. 

 

Er du trøtt i trynet? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #netflix #hund #lekeplass #tur #regler

___________________________________________________________________________

Én kommentar

Sitter på jobben å drømmer meg hjem. Par timer igjen bare :-)

Skriv en ny kommentar