Nu är det natten.

Klokken er snart over midnatt, så da kan jeg legge meg snart. 

 

Jeg syns det er skikkelig kjipt å være maks trøtt på fredagskvelden, slik at man gjerne sovner lenge føre midnatt. Fredag er den eneste dagen jeg kan sitte oppe nesten hvor lenge som helst, uten at jeg er helt død på mandag når jeg skal tilbake på jobb. 

I dag er jeg trøtt, men ikke så trøtt at jeg har problemer med å holde meg våken. Likevel skal jeg snart legge meg. Hundene er trøtte og kattene er trøtte, så da kan jeg passe på å legge meg jeg også. Nakenfisen nyter at det er fyr i peisen mens alle andre sover.


Her finner man stort sett Nakenfisen når det ikke er fyr i peisen. De er nå søte da, disse guttepusene. 


"I wish I had fur like you, Mini". Kosemose.

 

I morgen satser vi på oppholdsvær slik at vi kan ta en tur i skogen. Ikke for det, jeg er så klar for tur i skogen om det så hadde blåst fæl storm! Men, vi satser på oppholdsvær slik at vi i alle fall ser noe. Det er lenge siden sist! Jeg har hørt rykter om at det kan komme litt snø, men jeg håper det er feil.

For min del kan snøen mer enn gjerne vente en uke til. Men hvis det bare kommer bittelitt og ikke sinnssyke mengder slik det pleier, så skal jeg ikke klage for mye. Nå skal jeg komme meg ut med hunden og så er det sengen som gjelder. God natt.

 

Er du fortsatt våken?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #helg #trøtt

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Nemmen, så søte de er! også ligger de så søtt sammen og ;3

og hadde gjort seg med litt finvær nå ja. Har regnet og vært grått i flere dager her nå. Kjedelig. Og tærer litt på humøret også dessverre :-/ håper du og får fint vær i morgen, og at turen blir fin (: godnatt <3

Bergensergenser: De er veldig søte <3 Som regel prøver Nakenfisen å banke Mini, men Mini er jo mye større og sterkere, så han kommer aldri noen vei med det :P ha ha.. Da er de ekstra søte når de kryper sammen og sover slik <3

Ja, i dag ser det ganske så lovende ut. Det er kaldt og litt glatt, men da er jo sjansen mindre for regn, tenker jeg :) Satser på et par timer i skogen med deilig, frisk luft :D

SV: Ja, det skjønner jeg godt da <3

Sant det! her og ser det lovende og fint ut heldigvis :-D

kos dere masse på tur ;-D

Stakkar nakenfisen som må holde varmen hos den andre :-D Håper du sov godt, det gjorde jeg, men nå er jeg våken og må vel ut snart :-)

Bergensergenser: Nå skal vi straks på tur :D

frodith: Jeg trur mest han bare liker kos :P ha ha

Nå skal jeg ta med meg Troll i skogen og der skal vi bli til fingertuppene blir blå :P he he

SV: Håper turen var flott :-D

Bergensergenser: Det var den :D

Skriv en ny kommentar