Nu är det natten.

Klokken er snart over midnatt, så da kan jeg legge meg snart. 

 

Jeg syns det er skikkelig kjipt å være maks trøtt på fredagskvelden, slik at man gjerne sovner lenge føre midnatt. Fredag er den eneste dagen jeg kan sitte oppe nesten hvor lenge som helst, uten at jeg er helt død på mandag når jeg skal tilbake på jobb. 

I dag er jeg trøtt, men ikke så trøtt at jeg har problemer med å holde meg våken. Likevel skal jeg snart legge meg. Hundene er trøtte og kattene er trøtte, så da kan jeg passe på å legge meg jeg også. Nakenfisen nyter at det er fyr i peisen mens alle andre sover.


Her finner man stort sett Nakenfisen når det ikke er fyr i peisen. De er nå søte da, disse guttepusene. 


"I wish I had fur like you, Mini". Kosemose.

 

I morgen satser vi på oppholdsvær slik at vi kan ta en tur i skogen. Ikke for det, jeg er så klar for tur i skogen om det så hadde blåst fæl storm! Men, vi satser på oppholdsvær slik at vi i alle fall ser noe. Det er lenge siden sist! Jeg har hørt rykter om at det kan komme litt snø, men jeg håper det er feil.

For min del kan snøen mer enn gjerne vente en uke til. Men hvis det bare kommer bittelitt og ikke sinnssyke mengder slik det pleier, så skal jeg ikke klage for mye. Nå skal jeg komme meg ut med hunden og så er det sengen som gjelder. God natt.

 

Er du fortsatt våken?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #helg #trøtt

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Bergensergenser

12.12.2015 kl.00:22

Nemmen, så søte de er! også ligger de så søtt sammen og ;3

og hadde gjort seg med litt finvær nå ja. Har regnet og vært grått i flere dager her nå. Kjedelig. Og tærer litt på humøret også dessverre :-/ håper du og får fint vær i morgen, og at turen blir fin (: godnatt <3

Elin Slåen

12.12.2015 kl.09:49

Bergensergenser: De er veldig søte <3 Som regel prøver Nakenfisen å banke Mini, men Mini er jo mye større og sterkere, så han kommer aldri noen vei med det :P ha ha.. Da er de ekstra søte når de kryper sammen og sover slik <3

Ja, i dag ser det ganske så lovende ut. Det er kaldt og litt glatt, men da er jo sjansen mindre for regn, tenker jeg :) Satser på et par timer i skogen med deilig, frisk luft :D

Bergensergenser

12.12.2015 kl.10:40

SV: Ja, det skjønner jeg godt da <3

Sant det! her og ser det lovende og fint ut heldigvis :-D

kos dere masse på tur ;-D

frodith

12.12.2015 kl.11:07

Stakkar nakenfisen som må holde varmen hos den andre :-D Håper du sov godt, det gjorde jeg, men nå er jeg våken og må vel ut snart :-)

Elin Slåen

12.12.2015 kl.12:40

Bergensergenser: Nå skal vi straks på tur :D

Elin Slåen

12.12.2015 kl.12:41

frodith: Jeg trur mest han bare liker kos :P ha ha

Nå skal jeg ta med meg Troll i skogen og der skal vi bli til fingertuppene blir blå :P he he

Bergensergenser

12.12.2015 kl.18:09

SV: Håper turen var flott :-D

Elin Slåen

12.12.2015 kl.20:31

Bergensergenser: Det var den :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits