Nu är det natten.

På tide å komme seg i seng så jeg får litt søvn. 

 

Hundene er trøtte som bare det etter en litt mer aktivhelg enn på lenge. Mini er litt småfornærmet fordi jeg heiv han ut i ti minutter mens jeg pusset tennene slik at han fikk gå på do for natten. Han bruker ikke doen inne, så da må han ut. Han syns det er litt kaldt, og måtte kanskje ikke veldig på do. 

Nakenfisen har ligget og kost i sofaen mens jeg har sett på håndballkamp, så han har vel krøpet under dynene for natten nå tenker jeg. Jeg har kommer meg i seng og skal straks legge meg godt til rette med en dårlig film i håp om at jeg skal sovne fort som i helst med en gang. 

Jeg har sett på så mye varulver og den slags i det siste, noe som fort gir meg litt mareritt nå når jeg må sove med nesten helt lukket dør for å holde kattene unna rommet mitt. Så, i kveld trur jeg at jeg må sovne til en komedie!


Dette synet møtte meg i sta når jeg bare skulle se etter om han levde etter turen vår. Du kan tru jeg skvatt! Han ser jo død ut der han ligger. Han sover, med øynene åpne, den creepye hunden! Han kunne ha gitt meg mareritt for mindre liksom. 

 

Jeg må finne en annen løsning på det kattegreiene, for jeg orker ikke å måtte ha døren lukket hele tiden. Ikke bare får jeg mareritt, men det blir jo så grusomt kaldt på rommet også. Jeg hater å fryse når jeg skal sove. Jeg hater å fryse ellers også. 

Men men, overlever jeg et par uker til så har kanskje kattene tatt hintet uansett. Vi får se. Nå har de i alle fall funnet seg til rette i sofaen om natten og det er helt ok. Sofaen er lettere å støvsuge enn sengen og dynen og alt liksom. 

Nei, nå er det på tide å sove her så jeg ikke er så alt for trøtt i morgen. Det er så kjipt å begynne uken med å ikke være opplagt. Ikke for det, det er verst med tirsdager, så det er i morgen kveld jeg burde legge meg tidlig. God natt. 

 

Liker du å se på komedie? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #film #mareritt #komedie

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

Ja, der ser du , ikke så bra med de skumle filmene dine :-D Og du må lære de kattene å oppføre seg :-D

frodith: He he.. Men det varulvgreiene er ikke skummelt, bare spennende. Men i drømmene er visst alt skummelt :P

Skriv en ny kommentar