Oppdatering Uke 50.

En liten oppdatering over den siste uken. 

 

Mandag: Noen ganger er det kun en oppdatering for den siste uken som dukker opp. Sånn er det bare. Hvis ikke du fikk med den forrige ukes hendelser, som kanskje ikke var så mye, kan du trykke her for å komme til innlegget. 

 

Tirsdag: I dag har jeg nesten sittet mer i bilen enn det jeg har jobbet. Det er ikke tull en gang. Trykk her hvis du vil lese om det. Ellers er det natten og da må man jo skravle om typ ingenting. 


Trykk på bildet for å lese om ingenting. 

 

Onsdag: Jeg kom over videoen #KjærePappa og lurer derfor på hva andre tenker når de ser den videoen. Trykk her for å komme til innlegget. 

 

Torsdag: Jeg slapp unna med skrekken! Når pc'en klikker, da får man det brått travelt med å pakke ut den eksterne harddisken man kjøpte for et år siden.


Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

 

Fredag: I mørket er alle Ulver grå. Hos meg er de blå og grønn. Ellers er det jo natten og da må man sove litt, bare klokken blir over midnatt. Kattene veit å sove godt. 


Trykk på bildet for å komme til innlegget om de blå og grønne Ulvene. 


Trykk på bildet for å komme til "Nu är det natten" innlegget. 

 

Lørdag: I dag har Trollene og jeg vært på en etterlengtet tur i skogen! Det var så deilig.


Trykk på bildet for å se resten av bildene fra skogsturen. 

 

Søndag: I går tok jeg flere bilder enn på veldig lenge, så da deler jeg noen i dag også. I tillegg tok vi enda en tur i skogen i dag, på et annet sted. Vi fant en ny runde, så det var ekstra gøy. 


Trykk på bildet for å se resten av bildene. 


Trykk på bildet for å se resten av bildene fra turen vår. 

 

Det var min uke. Helgen var veldig greit med etterlengtede turer i skogen og greier. I dag ligger jeg hjemme med spysyke, så i dag blir det ingen langtur, for å si det sånn. Bahh.

 

Hvordan har din siste uke vært? 

 

___________________________________________________________________________

#oppdatering

___________________________________________________________________________

Humper

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits