Kanskje jeg er litt syk likevel.

I dag måtte jeg bli hjemme fra jobb fordi jeg spyr som en gal, uten at jeg veit hvorfor. 

 

Ingenting er kjipere enn å ikke få lov til å komme på jobb! Når jeg sto opp i dag var jeg helt fin i formen. Jeg gikk den vanlige turen med hundene og alt var som det pleier. Jeg merket i alle fall ikke noe rart, føre jeg skulle til å hoppe i dusjen. 

Jeg kom ikke så langt føre jeg plutselig måtte spy. Ja, jeg spyr, jeg kaster ikke opp. Så fisefin er jeg ikke. Jeg spyr som en gal, rett og slett! Det tok meg liksom en time føre jeg blei ferdig og fikk tatt meg en dusj.

Jeg følte meg fortsatt fin i formen. Merkelig nok. Men jeg måtte jo gi beskjed til sjefen, siden klokken begynte å nærme seg jobbtider. Jeg fikk ikke lov til å komme på jobb føre jeg var ferdig med å spy. De er vel redde jeg skal smitte de og ødelegge julen dems. 

Den er jo litt kjip da, og ikke få lov til å komme på jobb liksom. Hadde jeg hatt øresus hadde jeg fint kunne dra på jobb, for da veit jeg hvorfor og at det ikke smitter. Nå spyr jeg jo uten grunn, så da er det litt dumt å ta sjansen, tilfelle det smitter. 

Så i dag har jeg altså bare vært hjemme og må vel sikkert være hjemme i morgen også, bare for sikkerhetsskyld. Jeg føler meg som sagt ikke syk, eller dårlig eller noe sånt, men spysyke er ikke til å tulle med med andre i nærheten. 

Men, hvis jeg ikke spyr i morgen, i det hele tatt, så drar jeg på jobb på onsdag uansett! Jeg vil på jobb. Det å ligge hjemme å være syk uten å være syk, det passer ikke meg altså. Sånn kan man ikke ha det. 

 

Blir du fort smittet hvis noen er syke? 

 

___________________________________________________________________________

#syk #spy #merkelig #frisk #dårlig #jobb

___________________________________________________________________________

28 kommentarer

Det er deilig du ikke føler deg syk da i det minste :) God bedring uansett - håper du kommer deg på jobb i morgen! :D

God bedring. Blir sjeldent smittet av andre, her i huset har alle vært syke med unntak av meg. Litt deilig er det altså :)

Oisann! God bedring! Ja, har ikke et immunforsvar å skryte av akkurat..

Huff da :-(

Det er en av de sykene en IKKE ønsker seg.

Det er iallefall 48 timers hjemme - etter du sist kastet opp for å ikke smitte andre - så bare hold deg hjemme :-D

God bedrings klem!!

Hei, om du får Norravirus kan du spy i flere dager, og du kan smitte andre. Så bedre for alle om du holder deg hjemme. Smitter du ti andre på jobb, som smitter ti nye o.s.v så kan det bli en stor epidemi, og ikke alle barn, voksne og eldre tåler å spy så godt som voksne, friske folk gjør. Men kanskje du er gravid, siden du ikke føler deg syk?

enten noe du har spist eller tatt i, spysyke er jo som oftest ecoli baskelusker ;/ og utrolig smittsomt..så håper at det bare var magen som tullet seg litt.

Håper du er frisk igjen ;D god bedring vennen<3

Paula: Ja, hadde jeg vært sengeliggende hadde det vært enda kjipere altså :) Takk :)

malinshjerte: Jeg er sjeldent syk i det hele tatt, heldigvis. Men spygreier, det kan jeg ofte få når jeg får et innfall av øresus, men jeg har ikke det heller nå, så veit ikke hva det er :/ Men, jeg er i fin form ellers, bortsett fra skallebank til tusen som plutselig dukket opp :O

Anettekf: Takk :) Jeg er sjeldent syk, og som regel, hvis jeg skulle bli syk likevel, så går det som regel over etter maks to dager, så krysser fingrene for at det gjelder denne gangen også :)

etdiktomdagen: Spygreier er kjipe greier :O Enda godt jeg er i fin form ellers :P

Takk :)

fjellgeitbundingen: Hadde jeg hatt et virus regner jeg med jeg hadde vær syk som i syk liksom?

Og nei! Jeg er ikke gravid!

cuskima: Det gøye er jo at jeg ikke er syk ellers liksom- jeg bare spyr for moroskyld :P ha ha.. Har fått skikkelig skallebank utover dagen da- sikkert fordi jeg ikke har gjort noe.

Takk <3

Kjedelig å være syk da. Spysyke skal man ikke tøyse med nei...Og Jeg får alt som er av sykdommer nå tror jeg... Så ja.. :-D

du er sinnsykt heldig som aldri er syk.....eg hadde gjerne ikkje vært syk om eg kunne velge...men siden eg nå kan ikkje får eg heller bare leve med en persillekropp ;D;D

<3

frodith: Jeg er heldigvis i fin form ellers, men spy er det jo ingen som vil ha uansett, så jeg bør vel holde meg hjemme i morgen også :O

Åhh, kjedelig! Håper ikke du får alt på en gang da! :)

cuskima: Ja, jeg føler meg i grunn heldig som sjeldent drar på meg slike ting. Er ille nok med konisk betennelse og spenninger i kroppen liksom, om man ikke skal ære ofte syk i tillegg :O

det holder egentlig med de greiene-så da er du jo egentlig litt syk hele tiden du også -persillekropp :P

cuskima: He he.. Ja, sant. Men det har man jo lært seg å leve med, fordi man må. Å være forskjølet er jo nesten verre, for da blir jo kroppen i alle fall persillekropp- ting den ikke er vandt med liksom :P

ikkje sant vel -sånn har eg det med helvetesilden når selv en krøll på laken lager sånne vondter at eg sku tro huden var av

jaja som du sier man lærer seg jo at sånn fønker denne bodyen :D hahaha

Nope, ikke alltid man føler seg syk av virus..

cuskima: Huff, det er jo ikke noe gøy :(

Ja, på et vis gjør man jo det, men så kommer det en dag da det er riktig så ille og da må man i grunn bare legge seg ned å innrømme at man faktisk er syk og at kroppen ikke takler alt alltid.

ikkje sant sånn er det .ikkje mye å gjøre med. :)

Håper du er frisk snart <3

cuskima: Takk- satser på jeg får lov til å komme på jobb på onsdag hvis jeg er ferdig med å spy i dag :)

krysser fingrene vennen <3

Heh, du eg håper du begynner å bli bedre! Dette innlegget er barre helt magisk, fantastisk kult:) Helt magiske bilder !!!

Tor: Takk for det- er helt fin igjen nå :)

Skriv en ny kommentar