Dét var ekkelt det!

I dag var seriøst ingen bra dag plutselig.

 

Jeg var evig glad når jeg endelig kunne dra på jobb i dag igjen. Etter  min mening kunne jeg ha vært på jobb i går også, men folk er jo så hysteriske når det kommer til spysyke, så jeg turte ikke. I tillegg skulle vi ha juleverksted på jobb i går, med alle barn, så da hadde jeg vel blitt drept hvis jeg dukket opp.

Jeg er jo den eneste på jobb som ikke har barn, så for min del var det ikke krise. Kremt. Men i dag skulle jeg på jobb om det så var det siste jeg gjorde. Å være hjemme bare for å være hjemme, når man egentlig vil jobbe, det er ikke akkurat veldig gøy. 

Jeg reiste hjem til nesten normal tid i dag. Når jeg kom hjem var det å gå en liten tur med hundene. Vi lekte og herjet mer enn vi gikk tur egentlig, men det er jo bare gøy. Slitsomt for meg med så dårlig kondis, men gøy likevel. Gøyest  var det for Petter.

Når vi kom inn igjen skulle jeg bare tømme kattedoen i fullfart og desinfisere den litt. Dét angrer jeg på fortsatt! Fy fasiken altså. Av alle ganger dusjen skulle bestemme seg for å bli tett, så måtte den selvfølgelig bli det nå. Irriterende. 

Jeg heiv på med plumbo, men det hjalp liksom ingenting. Så jeg begynte å dytte litt ned i sluket, på grensen til litt desperat. Det skulle jeg aldri ha gjort for jeg dunket så hardt at hele røret ned til sluket løsnet, så alt vann som lå i dusjen rant ut over hele gulvet. Makan!

Jeg hadde ikke lyst til å ta den jobben aleine, for det er ikke akkurat et lite dusjkabinett jeg har og det er brått litt trangt borte i det hjørnet, med dassen på ene siden og to hyller på den andre. Jeg glemte at hyllene var stripset fast i hverandre kun i front, så når jeg løftet på den ene raste nesten alt som var på gulvet. 


Dette beskriver ikke en gang halvparten av hvordan jeg føler meg nå!

 

Makan! Den ene, og dyreste, ringen min fant jeg ikke igjen. Typisk! Når jeg hadde fått ryddet opp og fått litt mer plass til å flytte på dusjkabinettet så var det ikke akkurat en enkel sak likevel. Etter mye om og men, frem og tilbake fikk jeg balansert den sånn halvveis at jeg i alle fall hadde sluket tilgjengelig.

Hadde det ikke vært for at jeg brukte hele mandagen på å spy ut absolutt alt som går å spy ut for et halvt år, så hadde jeg druknet i mitt eget spy nå! Fy fasiken det var ekkelt! Jeg tuller ikke om jeg sier at jeg dro opp en halvkilos klump med menneskehår, hundehår og kattehår som var helt seigt av såperester og det som er!

Det mest pinlig er at jeg ikke husker sist jeg renset sluket. Før hadde jeg ikke dusjkabinett, men dusjet rett på gulvet. Da kunne man rense det så mye man orket uten problemer. Nå er det jo et slit uten like! Og da er det jaggu ekkelt som fy når man først gjør det også.

Jeg brakk meg og brakk meg og brakk meg enda mer. Jeg spylte på med vann og klor og det som var og skrubbet som en gal. Jeg passet på å ta veggene litt også. Når man først er bak der og kåler, så er det like greit å bare ta alt med en gang. 

Det teite røret fra sluket i dusjen ned til sluket i gulvet var jo et slik plast-trekkspillrør og det var jo så skittent det også at jeg mest hadde lyst til å grine! Jeg lover, dette er det ekleste jeg noen gang har gjort. Dagen gikk fra å være bra til å nesten ta livet av meg! 

Nå skal jeg mate hunder og så skal jeg slenge meg i sofaen og prøve å glemme hele denne greia. Hadde jeg ikke mareritt fra før så kommer jeg i alle fall til å få det i lang tid fremover. Hvis det er lenge siden du renset sluket i dusjen så er det dagens tips i fra meg om å gjøre det føre det er for seint! 

 

Har du opplevd noe ekkelt i det siste?

 

___________________________________________________________________________

#ekkelt #forferdelig #fasiken #mareritt #vaske #klor 

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

Hehe høres ut som en fin dag...eller ikke :P

Jeg bruker også endel plumbo i dusjen for tiden, så jeg må vel straks ta å reingjøre litt lenger nedi sluket. Helst før det blir helt tett. Men ah, det er ikke drømmejobben nei! :)

Haha, jeg må le. Unnskyld men jeg ser det for meg :)

Huff, dette unnet jeg deg slett ikke :( Høres virkelig ut til å være helt grusomt, når du liksom akkurat var blitt frisk.

Kan anbefale Mudin. Ikke Plumbo. Rørleggeren anbefaler også Mudin. Det er veldig effektivt, og skader ikke hverken nye eller gamle rør.

Jeg slet med at sluket til vaskemaskinen gikk tett. Det var skikkelig tett. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle klare å løse opp. Tenkte at jeg kanskje måtte stake ut. Men jeg helte oppi en hel flaske Mudin, man trenger vanligvis ikke en hel flaske. Så lot jeg det stå i fred i et døgn. Og skyldte deretter med glovarmt vann, fra vannkokeren. Det gjorde susen. Nå fungerer alt som det skal :)

Krysser fingrene for at resten av året ditt forløper uten sånne vemmelige problemer :)

Uff, det der hørtes ekkelt ut ja...Har da opplevd en del sånne ekle greier jeg også...Dusj-greier er en av de ja... :-D Håper du har kommet deg av sjokket :-D

Kristine: Den begynte jo veldig bra, med jobb og greier, og så kommer jeg liksom hjem til det der :O ha ha

Malin: Jeg ler jeg også nå, når jeg greier å se selv hvordan jeg oppførte meg :p ha ha.. Jeg syns hår og slikt er såååå ekkelt og det hjelper ikke at det er mitt eget :P Og så har jeg hatt noen måneder med en del bading av hund så det gjorde jo saken bare enda verre. Det drøyer ikke lenge til neste gang, for å si det sånn :P Sluket på hunderommet renser jeg jo hele tiden for det er også sluket til vaskemaskinen så der kommer det jo noen ganger ut mye rart :P

Eva: Det var helt forferdelig- og så den lukten da, det luktet liksom.... sluk! Æsj.

Men nye Plumbo er snill både med nye, gamle og plastrør :) Huset jeg bor i er ikke så veldig gammelt heller, så det er forholdsvis nye rør :) Jeg bruker stort sett gél'en for den er mildere. Men skal se etter den Mudin neste gang jeg er på butikken- kan ikke huske om jeg har hørt om den, men jeg husker bedre bilder enn navn og ord liksom :P

Jeg renser vaskemaskinen med eddik etter at jeg har måtte vaske hundetepper og slik. jeg har dessverre kun plass til én vaskemaskin- og det har hjulpet veldig :) Både på lukt og at det blir reint i kriker og kroker, gummi og sluk :) Og så har jeg blitt flink til å huske å rense filteret ;) he he

frodith: Dritekkelt! Wææææ liksom. Og jeg har jo hatt noen måneder med mye dusjing av hund, så det har jo ikke akkurat gjort saken noen bedre heller :/ Jeg syns hår i dusjen er så ekkelt, selv om det er mitt eget, men dette tok helt kaka altså :O ha ha...

Jeg er litt mer menneskelig nå :P

Anonym: Mhmm. Mildt sagt :P

Huff!!! Jeg ser det virkelig for meg :-(((( Ikke noe morsomt i det hele tatt!!!! Jeg har gjort det en gang i et hus jeg leide når barna var små..... det ble tett under badekaret og jeg måtte i sluket..... der var mye laaaaangt hår - og da hadde jeg kort hår..... når jeg tenker på det vil jeg spy....

Tenker på den jobben du har hatt så blir eg kvaaaalm..... men nå har du gjort det og det er perlerent i laaaaang tid bak og under dusjen :-)

Godt jobbet!!!!!!!!!!!

klem

etdiktomdagen: Æsj! Da hadde jeg dødd! Dette var jo liksom mitt hår, og hundehår og sånn, men det er jo ekkelt nok- men andre sitt hår, og da folk du mest sannsynlig ikke kjenner- det er æsj det!

Ja!!! Heldigvis lenge lenge siden :-D

etdiktomdagen: Heldigvis! Jeg skal være sikker på at sluket er renset neste gang jeg flytter i alle fall :P Ha ha

Hehehhe!!!!! æææssssjjj jaaa....... ikke noe særlig i det hele tatt og selvfølgellig noe dritt når det er andre sitt også :-S

etdiktomdagen: Ja, det er jo faktisk verre :O

Skriv en ny kommentar