Heldige meg vant kalendergave hos Frodith.

I dag blei jeg så glad når jeg hentet posten. 

 

13. desember var jeg så heldig at jeg vant luken på Frodith og alle rottene hennes sin kalender. Hipp Hurra. Jeg var veldig spent på hva jeg kom til å vinne for jeg veit jo det at Frodith er veldig kreativ med sine hjemmelagde gaver. 

Jeg holdt så klart en knapp på en lue, for jeg er jo den største fan av Frodith sine luer. Jeg har en fra før, men man kan aldri få nok. Jeg har jo greid å krympe flere av luene mine det siste året, så i det siste har jeg hamstret litt luer i frykt for å plutselig måtte fryse på ørene.

Og når jeg tok en tur i posten i dag lå det så klart en pakke fra Frodith. Jeg blei megaspent. Så spent at jeg nesten ikke hadde tid til å få meg meg hundene inn fra turen en gang. Jeg hentet posten på vei inn fra tur med hundene. Postkassen står nede i veien, så vi gå jo rett forbi. 


Heldige meg vant en lue!

 

Og jaggu var det en lue. En megafin lue. Jeg måtte prøve den med en gang. Faktisk tok det nesten 20 minutter føre jeg tok den av, så glad blei jeg. Jeg hadde den på mens jeg hang opp en klesvask og mens jeg satte på en ny klesvask. 

Tilslutt måtte jeg ta den av fordi Petter gikk å maste meg i beina fordi han trudde vi skulle ut igjen. Lue er jo lik tur, tydeligvis. Men det var ikke bare pakke fra Frodith i posten, jeg var så heldig at jeg fikk en julehilsen også, fra Evaswindow.

Det var en hyggelig overraskelse, for den hadde jeg ikke minste anelse om at jeg skulle få. Det var et fint kort med henne og barna hennes. En vakker familie, helt klart. Så tusen takk til Frodith for den flotte gaven og tusen takk til Eva for den flotte julehilsenen. Heldige meg!

 

Har du vunnet kalendergave hos Frodith enda?

Har du fått julehilsen fra Eva? 

 

___________________________________________________________________________

#heldig #vinner #kalendergave #lue #julekort #julehilsen

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Jeg har ikke vunnet en dritt hos den derre Frodithen... :-D Men kort fra Eva har jeg fått :-) Så fint du ble glad for lua, det måtte bli lue for jeg trodde du ville like det best :-)

frodith: He he.. Du får ta tak i øret på Frodith og si at du fortjener noe fint til deg selv :) Det er jo snart jul! He he.. Jeg elsker luer :D

Snilleste Eva- ikke sant var det et flott kort? :D

Heldige du :-)

Og den lua kledde du veldig godt <3

etdiktomdagen: Jeg føler meg veldig heldig :D Takk :D

jooo hoooo fine du fine frodith og ja eg vant......skal vise snart :D

cuskima: Heldige oss og verdens snilleste og flinkeste Frodith :D Ohh, jeg er spent på hva du vant :D

enig med deg vi er heldige :)

Ååå, så FIN den var. Den kledde du perfekt :) Jeg har vunnet superkule pulsvanter :)

Så morsomt med pakke og den var jo super fin også :)

cuskima: Veldig :D

Min matgale verden: Tusen takk. jeg blei såååååå glad :D Heldige deg- de er kjempefine de også :D

malinshjerte: Veldig gøy og veldig fin- takk :D

Skriv en ny kommentar