Nu är det natten.

Den følelsen- ting jeg ikke liker!

 

Den følelsen- når jeg kommer inn på badet og oppdager at jeg har en klesvask som må henges opp! Jeg hater å brette klær. Følelsen blir ikke akkurat bedre når jeg snur meg og oppdager at tørkestativet er fullt. Enda verre blir det når haugen på soverommet allerede er så stor at den raser utover gulvet!

Jeg kan ikke fordra å henge opp klær, eller å brette de og legge de på plass i skapet. Det å hive klærne inn i maskinen er greit nok, men alt det etterarbeidet som følger med kan få meg til å ville grine høyt. Når alt kommer til stykket så gråter jeg plutselig veldig mye av mye rart. Sliten.


I mangel på noe å legge ut. Jeg har ingen planer om å legge ut bilde av kleshaugen min, for å si det sånn. Man kan bli deprimert for mindre, nemlig.

 

Vel, haugen på soverommet, det vil si gulvet, blei større og klesvasken blei hengt opp til tørk. Da får det være greit. Jeg var flink for et par uker siden og brettet alle klærne på rommet, og jeg blir jo alltid så glad etterpå fordi det blir så ryddig og fint, og fordi jeg kan sove fem minutter lenger på morgenen da. 

Når alle klærne ligger i skapet så finner jeg jo det jeg skal ha med en gang. Det gjør jeg ikke når alt ligger i en stor haug. Da må jeg ha litt ekstra tid på morgenen da. Men likevel får det meg ikke til å brette klærne med en gang. Jeg bare får meg ikke til å gjøre det. Teit, men sant. 


I mangel på noe å legge ut. Jeg lurer på om noen av disse husene huser noen som ikke liker å brette klær?

 

Nå skal jeg legge  meg slik at jeg slipper å se og tenke på denne teite kleshaugen. Jeg får heller ta i et tak i morgen. Nå er det uansett for seint. Jeg skulle jo ha sovet for lengst, jeg som sleit med å holde meg våken når klokken var 20.13. Det har blitt litt lite søvn i det siste. 

Men snart er det helg. Heldige meg skal besøke ene Tantetrollet mitt, fordi det er så lenge siden sist. Hu er ei av de som bor nærmest, men som jeg likevel ser minst. Det kan man ikke ha noe av! Nei, på tide å si god natt. God natt!

 

Liker du å brette klær?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #likerikke #denfølelsen #klær

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

Hater tøy-bretting...... hmmmm. .... der er vi helt like..... :-)

Oh slike hauger har en tendens til å vokse uhemmet. Her har brettemaskina mi tatt kvelden så jeg må få fatt i en ny for den var jo litt gøy også ble det superflott i tillegg :) Gooodklæm og samle energi og sov masse <3

Margrethe: Det er jo så kjedelig å bruke tid på :P

ladyaugust: Brettemaskin- sånn som Sheldon Cooper har? :D

Jepp, jeg hadde sånn fra ebay men så brukte jeg den opp men jeg bestiller en ny. Tror jeg betalte en femtilapp eller noe med frakt og den er genial :D

ladyaugust: Sheldon Cooper får det jo til å se veldig enkelt ut da :D Og det var jo ikke verst pris heller- hurra for Ebay :D

Haha det er superenkelt og blir sååå bra :D

ladyaugust: Men er det kun til t-skjorter, eller funker de til alt? :)

Bruker den til alt foruten de minste tingene såklart :) Klærne tar liksom halve plassen når de er bretta med denne

ladyaugust: Ok :) Jeg har jo kun sett den med Sheldon Cooper og han bruker jo bare t-skjorter liksom :)

https://www.youtube.com/watch?v=opLvXG-6CMo Jeg bestilte meg ny nå, men bestilte jo seff feil, barnemodellen så nå får trusene brettekant de også hahaha

ladyaugust: Ha ha ha- kan jo sikkert være greit det også :P

nå har jeg bestilt meg en stor også :)

ladyaugust: Da bør du greie deg :D he he

:) ja, det ble litt krise da den gikk fra hverandre men ikke nå mer :)

ladyaugust: Nå er julen reddet (bare de finner veien til postkassen- tar jo gjerne litt tid fra ebay) :)

Skriv en ny kommentar