Ting jeg ikke angrer på!

Jeg angrer sjeldent på ting jeg gjør. Det er verre med ting jeg ikke gjorde.

 

En liten liste over ting jeg ikke angrer på:

 

1. Tatoveringer


Denne tok jeg når jeg var 17 år. Det er så klart stjernetegnet mitt. Selv om den er elendig laget angrer jeg ikke på at  jeg tok den.


Portrett av Trier. Denne tok jeg sommeren 2013. Den er så fin at jeg nesten ikke har ord for det. At Trier døde litt over året seinere gjør meg bare enda mer glad for at jeg faktisk tok den.


Hofteproblemer- jeg er skeiv, ikke tatoveringen. Kremt. En tekst, bare for å minne meg på at liver leker. Jeg tok den samtidig med portrettet av Trier.


Alle tre tatoveringene er plassert på plasser de ikke syns, med mindre jeg absolutt vil vise de frem. Et bevisst valg fra min side. 

 

Alle, mer eller mindre, har en mening om tatoveringer. Enten liker man, eller man liker det ikke. Eller også bryr man seg ikke. Som alle andre med tatoveringer har jeg også fått høre at jeg kommer til å angre. Det kan godt hende jeg en, eller annen gang i livet kommer til å angre.

Jeg tviler på det, men jeg veit jo ikke. Likevel ser jeg ikke på det som noe problem, da jeg har valgt å plassere mine på steder hvor de ikke syns med mindre jeg selv velger å vise dem frem. Bortsett fra den på hoften må jeg se meg selv i speilet med et speil for å se de andre. 

Jeg går svært sjeldent med oppsatt hår. Det er ikke pga tatoveringen. Tatoveringen blei plassert i nakken av den grunn at jeg aldri går med oppsatt hår. Med andre ord, ingen av tatoveringene mine er synlige med mindre jeg velger å vise dem frem. Ingenting å andre på der altså.

 

2. Irsk Ulvehund


Baibis Trier. Min første Ulvehund- mitt alt.


Trier 14 måneder.


Trier 2 år.

 

Irsk Ulvehund har vært drømmen siden jeg var 4 år gammel. At jeg endelig i mars 2010 kunne hente hjem valpen min var en ubeskrivelig følelse. Jeg hadde lest meg opp på rasen i forkant og hadde god kontakt med oppdretter det året jeg sto på venteliste, så jeg kjente til mye med rasen. 

At levealderen er lav er ingen hemmelighet. At mange velger bort raser pga det er helt sikkert sant, men det hindret ikke meg. Trier døde av akutt hjertesvikt 4.5 år gammel. Det var helt forferdelig! Selv om jeg visste at hjertesykdommer er den vanligste dødsårsaken blant rasen hadde jeg aldri trudd det skulle skje med Trier. 

At jeg i løpet av et år skulle miste så mange som 3 ulvehunder av tre forskjellige årsaker, hadde jeg heller aldri trudd. Så klart spør folk om jeg kanskje ikke skal velge en ny rase neste gang. Svaret er så enkelt som nei. Irsk ulvehund er min rase, uansett. 

Selv om det er uendelig trist å miste dem i så ung alder har jeg aldri angret på at jeg fikk min første ulvehund og at jeg nå aldri kommer til å være foruten, noen gang. Irsk ulvehund er min rase, uansett. Med så mye glede de rekker å spre i sitt korte liv så er det uten tvil verdt det.

 

3. Sørlandet


Lista fyr. Jeg hadde ingen nyere bilder av Lindesnes fyr i stort format.


Jeg angrer ikke et sekund på at jeg for 5 år siden pakket tingene mine og flyttet til Lindesnes, kun Trier og jeg. Selvfølgelig savner jeg venner og familie "hjemme", men jeg hadde virkelig et behov for å komme meg bort den gangen. 

Jeg har ved et par tilfeller vurdert å flytte tilbake til Halden, men har ombestemt meg like fort som jeg har tenkt tanken. Jeg er ikke klar for å flytte her i fra og kommer nok aldri til å gjøre det heller. Jeg har kommet for å bli. 

At jeg kommer til å flytte ut av Lindesnes kommune og heller nærmere Kristiansand kommer kommer jeg garantert til å gjøre etter hvert. Men, jeg kommer til å bli på Sørlandet i lang, lang tid fremover, om ikke for alltid. Jeg kommer uansett aldri til å flytte tilbake til Halden. 

 

Jeg kunne helt sikkert ha ramset opp tusen ting til jeg ikke angrer på, men det får bli en annen gang i så fall. Jeg angrer sjeldent på ting jeg gjør. Verre er det med ting jeg ikke gjorde. Derfor gjør jeg i grunn det jeg føler for å gjøre og skulle det vise seg å være "feil", så trenger jeg i alle fall ikke å angre på at jeg i det minste ikke prøvde, eller gjorde det. Jeg mener, jeg trur det er verre å angre på ting man ikke gjorde enn ting man har gjort. 

 

Har du noen spesielle ting du ikke angrer på? 

 

___________________________________________________________________________

#anger #hendelser #gjørdet #tatovering #hund #irskulvehund #sørlandet #valg #mittliv

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Erica

21.12.2015 kl.22:12

For et bra fokus!👏🏼 Man tenker som oftest kun på det man angrer på. Må si dette fikk meg til å tenke. ☺️ Veldig fin tatovering av hunden 😍

Elin Slåen

21.12.2015 kl.22:16

Erica: Takk- så hyggelig at du likte det :) Og takk- jeg syns jo den er kjempeflott <3

livetsmatgleder

21.12.2015 kl.23:31

jeg har to tatoveringer som jeg er meget stolt over og min mor og far ikke er så glade for at jeg har tatt. men vet du hva. de har stor betydning for meg, og i tillegg når de er fine så blir de ekstra betydningsfulle og viktige for meg. angreer ikke et sekund

cuskima

22.12.2015 kl.00:02

nydelig av Trier så med engang at det ikkje var Petter, betyr at tatoværen var flink og fikk frem personligheten i bildet <3

Tina

22.12.2015 kl.00:29

Kule tatoveringer! Jeg vil også ha! Titt gjerne innom bloggen min:)

Elin Slåen

22.12.2015 kl.17:41

livetsmatgleder: Så lenge de sitter på din kropp og du er fornøyd, så er jo det alt som har å si :)

Elin Slåen

22.12.2015 kl.17:41

cuskima: Ja, det er en tro kopi av Trier <3 Jeg er veldig fornøyd med den :)

Elin Slåen

22.12.2015 kl.17:41

Tina: Takk :)

cuskima

22.12.2015 kl.22:38

<3 så bra at du er det <3

Elin Slåen

22.12.2015 kl.22:49

cuskima: Ja :D <3

Tommy kjølstad

23.12.2015 kl.10:17

Herlig du Trollungen 😂

Elin Slåen

23.12.2015 kl.21:37

Tommy kjølstad: Ikke sant :D Når du dør skal jeg tatovere et portrett av deg også- eller navnet ditt. Spørs om jeg finner et bilde du ser klein ut på eller ikke :P ha ha

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits