Veddemåls-sparebøsse #2

Årets nyttårsgave er på plass.

 

I år var det ikke jeg som skulle kjøpe gave, likevel var det jeg som endte opp med å måtte gjøre det likevel! Jeg har gått i hele år og ikke tenkt en eneste tanke på hva nyttårsgave skulle bli, siden det ikke var mitt ansvar i år.

Men, av en eller annen merkelig grunn var det jeg som endte opp med å måtte kjøpe likevel, og da hadde jeg naturlig nok null komma niks idéer på hva det kunne være. Jeg har tenkt og tenkt i ca. tre uker på hva jeg kunne kjøpe, men jeg kom ikke på noen ting!

Egentlig skal det jo være en felles gave, siden det er felles penger hvor vi suger sånn ca. like mye på veddemål. Likevel kom jeg ikke på noen ting. Tilslutt, bare for å være sikker på at pakken skulle rekke frem i tide måtte jeg bare bestille noe på nett. 


Årets nyttårsgaver er på plass! Trykk på bildet for å lese mer om veddemåls-sparebøssen vår. Og tykk her hvis du vil se hva nyttårsgaven var i fjor. 


I år blei det mest bare litt morogaver. Jeg hadde som sagt ingen idé what so ever på hva jeg kunne kjøpe, så jeg måtte bare finne på noe. Vi hadde nesten 2.000 kr å kjøpe for i år, så da blei det heller mange små, i stedet for en dyr. 

Noen ganger er det lov! Han skal i alle fall ikke klage, for det var som sagt ikke min tur i år til å kjøpe gave, så hører jeg en eneste klage skal jeg ta hver eneste gave å slå hardt i hodet på han. Jeg bare sier det. 

Og for de som kanskje skjønte det i går, eller tenker tanken nå, så er det fortsatt "oss". Noen ganger kan man heldigvis ordne ting på en ordentlig måte. Hipp Hurra. Nå gjenstår det bare å bli ferdig med julegavene. Kremt. 

 

Er du ferdig med julegavene?  

 

___________________________________________________________________________

#gave #nyttår #nyttårsgave #veddemål #penger #taper #vinner

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Maren

22.12.2015 kl.19:18

Oj høres veldig spennende ut:). Kos deg og ha en fin kveld:)

Elin Slåen

22.12.2015 kl.19:22

Maren: Takk :) Håper du får en fin-fin kveld videre :)

frodith

22.12.2015 kl.19:31

Ja, JEG satt hvertfall her og lurte nå, var ikke det SLUTT?? Men det var godt å høre at det løste seg. Alt kan løses, man må bare gjennom litt dritt innimellom. Sånn er det :-D Men man får ikke et forhold uten noen bulker i tror jeg, man må erfare og bryne seg. Om man er gift eller ei. Og det er som regel verdt det. Det å leve sammen med noen og skulle dele mye er ikke alltid lett, for man er jo to forskjellige mennesker. Men mye moro og mye kos, så man finner ut av ting :-) Moro med gavene deres da. Det blir ingenting julaften?

Elin Slåen

22.12.2015 kl.19:45

frodith: Noen ganger må man bare gå litt drastisk til verks. Andre trenger å få det litt drastisk servert for å forstå at det faktisk er et problem og at det ikke bare går over av seg selv. Og når da begge vil jobbe for det, så kan man jo ikke bare la det gå når det er det man vil :)

Alt er ikke så fantastisk fint og flott hele tiden, men jaggu er jeg glad for det for det hadde blitt litt kjedelig i lengden ;) Men, når problemene blir så store at alt av kommunikasjon og hygge forsvinner- da er det jaggu ikke gøy da heller.

Joda, det blir julegave også- jeg har bare ikke kommet så langt :P

frodith

22.12.2015 kl.19:50

Nei, det med kommunikasjon er ofte et hovedproblem i forhold også tror jeg. Det tar tid å få til... Man er som på forskjellige planeter innimellom :-D Men etter noen runder, så går kommunikasjonen litt bedre.. Litt mange runder :-D Hi-hi

Elin Slåen

22.12.2015 kl.19:56

frodith: Maaaaaaaange runder ;) he he..

etdiktomdagen

22.12.2015 kl.20:19

Så bra at dere er "oss" <3 Nyttårsgaver? Det har jeg aldri vært vant med :-)

Spennende det !

Kos deg nå fremover !

Elin Slåen

22.12.2015 kl.21:16

etdiktomdagen: Det var noe vi kom på i fjor, etter at vi hadde veddet så mye med hverandre og hadde litt penger vi kunne bruke- så da blei det nyttårsgave :)

cuskima

22.12.2015 kl.23:09

hadde eg hatt en oss med 2000 kr så hadde eg tatt en tur,men dere liker jo ikkje å dra noen steder så dette passer nok midt i bliken <3

kjekt at ting ordner seg sånn skikkelig og i tide før jul da du <3 Lykke til fineste <3

Elin Slåen

23.12.2015 kl.21:35

cuskima: Nei, tur får i så fall bli på han "sine" penger- altså når det er han som bestemmer hva pengene skal gå til :P he he..

Ja, vi var ikke i fra hverandre så veldig lenge at det gjorde noe, men lenge nok til at man innså hva som var viktig- håper jeg :) Jeg er glad og det er det som teller <3 Og at han er glad, så klart- nå hørtes jeg nesten ego ut :P he he

cuskima

24.12.2015 kl.12:19

vel det er best når du er glad for menn er lett å glede......god jul vennen og ha en fantastisk koselige tid med hundene og nyt dagene <3

Elin Slåen

24.12.2015 kl.15:25

cuskima: Ha ha- du sier noe der ;) Men, jeg er jo mer mann enn kvinne, så jeg er ikke så vanskelig jeg heller :D He he..

God Jul til deg og dine <3 Vi har nettopp kommet hjem fra en god tur :)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits