Veddemåls-sparebøsse #2

Årets nyttårsgave er på plass.

 

I år var det ikke jeg som skulle kjøpe gave, likevel var det jeg som endte opp med å måtte gjøre det likevel! Jeg har gått i hele år og ikke tenkt en eneste tanke på hva nyttårsgave skulle bli, siden det ikke var mitt ansvar i år.

Men, av en eller annen merkelig grunn var det jeg som endte opp med å måtte kjøpe likevel, og da hadde jeg naturlig nok null komma niks idéer på hva det kunne være. Jeg har tenkt og tenkt i ca. tre uker på hva jeg kunne kjøpe, men jeg kom ikke på noen ting!

Egentlig skal det jo være en felles gave, siden det er felles penger hvor vi suger sånn ca. like mye på veddemål. Likevel kom jeg ikke på noen ting. Tilslutt, bare for å være sikker på at pakken skulle rekke frem i tide måtte jeg bare bestille noe på nett. 


Årets nyttårsgaver er på plass! Trykk på bildet for å lese mer om veddemåls-sparebøssen vår. Og tykk her hvis du vil se hva nyttårsgaven var i fjor. 


I år blei det mest bare litt morogaver. Jeg hadde som sagt ingen idé what so ever på hva jeg kunne kjøpe, så jeg måtte bare finne på noe. Vi hadde nesten 2.000 kr å kjøpe for i år, så da blei det heller mange små, i stedet for en dyr. 

Noen ganger er det lov! Han skal i alle fall ikke klage, for det var som sagt ikke min tur i år til å kjøpe gave, så hører jeg en eneste klage skal jeg ta hver eneste gave å slå hardt i hodet på han. Jeg bare sier det. 

Og for de som kanskje skjønte det i går, eller tenker tanken nå, så er det fortsatt "oss". Noen ganger kan man heldigvis ordne ting på en ordentlig måte. Hipp Hurra. Nå gjenstår det bare å bli ferdig med julegavene. Kremt. 

 

Er du ferdig med julegavene?  

 

___________________________________________________________________________

#gave #nyttår #nyttårsgave #veddemål #penger #taper #vinner

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Oj høres veldig spennende ut:). Kos deg og ha en fin kveld:)

Maren: Takk :) Håper du får en fin-fin kveld videre :)

Ja, JEG satt hvertfall her og lurte nå, var ikke det SLUTT?? Men det var godt å høre at det løste seg. Alt kan løses, man må bare gjennom litt dritt innimellom. Sånn er det :-D Men man får ikke et forhold uten noen bulker i tror jeg, man må erfare og bryne seg. Om man er gift eller ei. Og det er som regel verdt det. Det å leve sammen med noen og skulle dele mye er ikke alltid lett, for man er jo to forskjellige mennesker. Men mye moro og mye kos, så man finner ut av ting :-) Moro med gavene deres da. Det blir ingenting julaften?

frodith: Noen ganger må man bare gå litt drastisk til verks. Andre trenger å få det litt drastisk servert for å forstå at det faktisk er et problem og at det ikke bare går over av seg selv. Og når da begge vil jobbe for det, så kan man jo ikke bare la det gå når det er det man vil :)

Alt er ikke så fantastisk fint og flott hele tiden, men jaggu er jeg glad for det for det hadde blitt litt kjedelig i lengden ;) Men, når problemene blir så store at alt av kommunikasjon og hygge forsvinner- da er det jaggu ikke gøy da heller.

Joda, det blir julegave også- jeg har bare ikke kommet så langt :P

Nei, det med kommunikasjon er ofte et hovedproblem i forhold også tror jeg. Det tar tid å få til... Man er som på forskjellige planeter innimellom :-D Men etter noen runder, så går kommunikasjonen litt bedre.. Litt mange runder :-D Hi-hi

frodith: Maaaaaaaange runder ;) he he..

Så bra at dere er "oss" <3 Nyttårsgaver? Det har jeg aldri vært vant med :-)

Spennende det !

Kos deg nå fremover !

etdiktomdagen: Det var noe vi kom på i fjor, etter at vi hadde veddet så mye med hverandre og hadde litt penger vi kunne bruke- så da blei det nyttårsgave :)

hadde eg hatt en oss med 2000 kr så hadde eg tatt en tur,men dere liker jo ikkje å dra noen steder så dette passer nok midt i bliken <3

kjekt at ting ordner seg sånn skikkelig og i tide før jul da du <3 Lykke til fineste <3

cuskima: Nei, tur får i så fall bli på han "sine" penger- altså når det er han som bestemmer hva pengene skal gå til :P he he..

Ja, vi var ikke i fra hverandre så veldig lenge at det gjorde noe, men lenge nok til at man innså hva som var viktig- håper jeg :) Jeg er glad og det er det som teller <3 Og at han er glad, så klart- nå hørtes jeg nesten ego ut :P he he

vel det er best når du er glad for menn er lett å glede......god jul vennen og ha en fantastisk koselige tid med hundene og nyt dagene <3

cuskima: Ha ha- du sier noe der ;) Men, jeg er jo mer mann enn kvinne, så jeg er ikke så vanskelig jeg heller :D He he..

God Jul til deg og dine <3 Vi har nettopp kommet hjem fra en god tur :)

Skriv en ny kommentar