Nu är det natten.

Bare en dag igjen, så er det litt fri fra jobb. 

 

Når man skal jobbe i romjulen så er det ikke ferie, da er det fri! Jeg skal ha fri i julen liksom, for jeg har jobbet denne uken og skal jobbe de tre dagene neste uke også. Det er ikke ferie når det er snakk om fire dager, hvor av to av de er helg. 

Har man sammenhengende fri i en uke, da kan man kalle det en liten julefeie. har man sammenhengende fri hele julen og over nyttår, da kan man kalle det julefeire. To pluss to dager er ikke ferie liksom. Jeg bare sier det. 

Jeg er alt for seint i seng i dag, så det blir sikkert litt tungt i morgen, men det hjelper jo litt på når man veit man ikke skal på jobb dagen etter. Det er kjipt å være trøtt på en tirsdag liksom, men man overlever alltid å være trøtt på en fredag. I morgen er jo nesten fredag. 


Jeg har fått meg Tuppeware-kopp som nesten matcher den lilla farfar-buksen min. Det er en thermokopp. 

 

I dag har jeg nesten ikke gjort noen ting, annet enn å ture litt med hundene, trene litt kontakt med Petter, kost litt med alle dyrene og ellers bare pakket inn gaver. Jeg er lei gaver og så er jeg ikke en gang ferdig. Makan.

Jeg skulle liksom kun kjøpe 4 gaver i år, men endte opp med 6 stk, til litt forskjellige folk, og likevel er jeg ikke klar. Og jeg som stresset med denne nyttårsgaven, som blei mange gaver i en, for å få den tidsnok til nyttårsaften liksom. 

Jeg har i grunn kun én gave igjen, men det er jo den verste av de alle. Neste år skal jeg ikke kjøpe en eneste gave altså- det er nesten ikke tull en gang. Ja ja. alle gavene som måtte leveres er levert. bortsett fra de til huseieren, så da er det vel nesten null stress. Nå skal jeg sove. God natt. 

 

Skal du ha juleferie, eller julefri? 

Er du ferdig med alle gavene? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #trøtt #sove #stress #mas #godnatt

___________________________________________________________________________

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar