Jul hver dag.

Jeg hadde litt julaften i går. 

 

Siden jeg ikke feirer jul noe særlig, åpner jeg heller ikke gaver på jul, bortsett fra de jeg har fått i fra folk som ikke er her. I fjor åpner jeg i og for seg julegavene på julaften, for da kom min bedre halvdel på kvelden. I år kom han ikke føre i går kveld, så da ventet jeg med gavene til da. Jeg hadde fått et par av de fra før, men jeg åpnet ikke de heller. Jeg eier nemlig litt selvdisiplin. Det er mer enn man kan si om min bedre halvdel! Kremt. 

Jeg har en plan på gave til han, men det er ikke hundre prosent sikker på at den går i orden. Men siden den er nok så dyr så fikk han bare én gave enn så lenge. Jeg kunne jo ikke stille opp tomhendt. Men han er som en liten unge. Selv om han prøver å påstå at han ikke bryr seg så mye om gaver og alt det styret der, så lagde han et leven uten like pga de nyttårsgavene jeg har kjøpt. Han holdt seriøst ikke fred litt en gang! 

Jeg hadde jo litt dårlig samvittighet for at han kun har fått én gave av meg enn så lenge. Jeg fikk trost alt typ 6 stk av han. Så, jeg gav litt etter til slutt og lot han åpne den første av de 6 nyttårsgavene. Det var ikke akkurat lurt, for da blei maset bare enda verre! Makan til masete unge på jul altså. Gaver er gøy, for all del, men ærlig talt liksom. det endte med at han åpnet alle nyttårsgaver bortsett én!


Jeg er ikke spesielt fan av Stars Wars, men det var jo litt morsom likevel! Sparebøsse liksom.

 

Den første gaven var en liten oppmuntring for at han skal, om det så er det siste har gjør, kjøpe nyttårsgave neste år. Det var som jeg har nevnt tidligere han sin tur i år,  men han sneik seg jo unna. Vel, neste år er jeg ikke like grei. Så, siden han er en stor Star Wars fan så fikk han en Darth Vader sparebøsse. Jeg er ikke spesielt fan av Stars Wars, men jeg syns den var litt kul likevel. 

De andre gavene kan jeg vise seinere. De er morsomme som fy! Men, den siste gaven skal ikke åpnes føre torsdag, uansett hvor mye han måtte mase! Han sover enda, så enn så lenge er det stille og rolig rundt her. Hundene sover de også, etter å ha inntatt frokost. Vi skal gå tur om ikke så alt for lenge. Vi skal på middag hos foreldrene hans litt seinere, så da er det greit å få en liten tur først. 

I går hadde vi nemlig en hviledag etter den lange turen på torsdag. Vi kan jo ikke slite oss helt ut hver enste dag. Det er viktig med litt hvile mellom slagene for en stor, voksende kropp. Petter sin altså. Gamlingen Wolfgang liker å hvile han også. Iimo liker alt så hu er fornøyd uansett. Jeg bør kanskje gjøre noe fornuftig føre vi skal på tur. Slik som å brette klær! Bahh. Eller bare sitte i sofaen å gjøre ingenting. I disse dager er jo lov.

 

Er du som en masete unge når det kommer til gaver?

 

___________________________________________________________________________

#julegaver #gaver #tur #hvile

___________________________________________________________________________

10 kommentarer

Jeg er veldig glad i pakker, men klarer og holde meg altså :))

Jepp, du vet....jeg er nok litt som typen din jeg :-D Så kul Darth Wader sparebøsse da, jeg kjøpte Game-mus til min samboer :-) Hi-hi

malinshjerte: He he.. Det er liksom noe med det ;)

frodith: Oi, hva er en game-mus for noe? :D

En musikalsk laget spesielt for spill, pc-spill. Altså spill-mus :-D voksne folk her i gården skjønner du :-D

frodith: Åja, en sånn mus ja- da er jeg litt mer med :P

Det var en ganske så spesiell sparebøsse ja! Nei, jeg er ikke så opptatt av gaver, men om jeg skjønner at noen har prøvd å finne noe spesielt til meg og kanskje skrevet et fint kort, DA smelter jeg! Det gjelder både om det er ei venninne eller en kjæreste! :)

karidansen: Gaver er så klart gøy- jeg også liker gaver, selv om jeg liker bedre å gi enn å få- og jeg er veldig takknemlig for alt jeg får. Men, jeg greier å beherske meg og står ikke opp 4 på morgenen for å riste og klemme på alle gavene under treet liksom :P

Nei, DET hørtes litt ekstremt ut! ;)

karidansen: Ja, det er jo en smule ekstremt :P He he..

Skriv en ny kommentar