Litt gaver.

Heldig som jeg er så får jeg gaver jeg ønsker meg. 

 

I år hadde jeg ikke så mange ønsker egentlig. Micro, løpesko og Poul Pava, det var vel det som sto på ønskelisten. Løpesko fant jeg ingen jeg ville ha, mest fordi jeg ikke orket å lete. Jeg får heller se om jeg finner noen nå utover. 

I dag våknet vi til snø, så det er ikke akkurat sånn at jeg skal ut å løpe på en stund uansett. Men, jeg fikk micro, Poul Pava og litt andre ting jeg helt klart blei glad for, slik som kule luer. Luer slår aldri feil. Man kan aldri ha for mange luer!


Ny og fin micro. Endelig smaker popcornet som det skal. Hipp Hurra!


Og så fikk jeg en slik dampkokermaskin. Gleder meg til å prøve den. Ellers fikk jeg det som ligger på toppen også. 


En ny fin lue!

 

Jeg fikk altså en ny micro, slik at popcornet smaker som det skal. Jeg fikk en dampkokermaskin. Jeg fikk to luer, hvor av den ene er en Minion-lue. Kjøkkenkluter fra Poul Pava. Glass fra Poul Pava. Noe sjokoladegreier. Kakeboks full av kaker. Og penger og gavekort for tilsammen 2.600 kr.

Jeg fikk med andre ord det jeg ønsket meg og mer. Det er alltid kjekt når man får det man faktisk ønsker seg. Noe annet har jeg jo liksom ikke bruk for. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal bruke gavekortene til enda, men det blir vel en ny pysj og kanskje løpesko, hvis jeg finner noen. 

 

Fikk du det du ønsket deg i år?

 

___________________________________________________________________________

#gaver #julegaver #ønsker #heldig #takk

___________________________________________________________________________

14 kommentarer

Så mye fint :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Jeg har ikke hatt noen spesielle ønsker, men fikk mye fint. Poul Pava kjøkkenbatteri??? Få se!!

wow litt av en gavehaug :D

lisarorvik: Takk :)

frodith: Jeg er ikke sikker på hvor du har lest Poul Pava kjøkkenbatteri? :O he he

cuskima: :) Blei en stor haug med microen i bunnen først :) he he..

Fine ting du fikk og lua kledde du :) Jeg ønsket meg ikke noe til jul...kjøper det jeg trenger etterhvert :) Men fikk jo et par gaver uansett og var veldig glad for dem :)) Pent med snø her også i dag :)))

Så gøy med så mye fint :-) fikk masse fint selv og er super fornøyd :-)

Oi så mye fint du fikk :D Her blir det ny micro også når pengboka tilsier det liksom :) Den dampkokeren så innmari snop ut og lua såklart og hva er ikke mer gøy enn å gå på januarsalget med lomma full av flunkende gryn :DDD Godklæm <3

annebe: Tusen takk :)

Jeg ønsker meg kun noe hvis det er noe jeg trenger- slik som micro, det trengte jeg for min var 11 år gammel og begynte å tulle med termostaten :) Og så får man jo alltids noe utenom også :)

ladyaugust: Takk- jeg er veldig fornøyd :D Ja, den er jeg veldig spent på- spesielt i forhold til grønsaker og fisk liksom :) Januarsalg er greit, men alt er jo enda billigere i februar igjen :P

ja stemmer januarsalget har blitt mer februarsalg nå :) Maten tror jeg taper mindre vitaminer og slikt i en sånn koker :D

ladyaugust: Ja. rart med det, men i grunn er det jo salg hele året :P Ja, har hørt det, så kanskje smaken blir bedre også :)

Skriv en ny kommentar