"Just kidding".

Overraskelser i posten er alltid gøy.

 

I dag tok jeg en tur i posten. Det er ikke hver dag, bortsett fra posten på jobb liksom. Gladmeldingen er at det ikke var en eneste regning. Hipp Hurra! Enda en gladmelding var at det var en pakke i postkassen min. 

Det var såvidt jeg fikk den ut av postkassen faktisk. En stor pakke med brei teip med bart på. Hysterisk. Jeg måtte løpe inn og pakke den opp med en gang. Jeg trudde nesten det var en svær, som i gedigen diamant i den.


"I'm not always a Bitch. Just kidding. Go fuck yourself".

 

Den var pakket så godt inn at det hadde vært umulig for en Postmann å rane meg, for å si det sånn. Jeg lo godt når jeg, etter 7 minutter, endelig fikk opp pakken. Jeg er ikke sikker på hva oppdretteren til Petter mener, men. 

Jeg er ikke sikker på om hu mener meg, eller seg selv. Kremt. Den er jo hysterisk morsom. Mye bedre enn regninger i alle fall. Overraskelser i posten er alltid gøy. Snilleste Tone! Tusen takk for hyggelig og morsom overraskelse. 

 

Liker du å få overraskelser i posten?

 

___________________________________________________________________________

#overraskelse #pakke #gave #post #kopp

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Veronica S

29.12.2015 kl.19:26

Haha, den var utrolig stilig.

frodith

29.12.2015 kl.19:35

He-he, spesiell kopp ja :-D men moro med ting i posten :-) veeeeldig :-)

Elin Slåen

29.12.2015 kl.21:36

Veronica S: Morsom og stilig :D he he

Elin Slåen

29.12.2015 kl.21:36

frodith: Jeg syns den var veldig gøy :D he he

cuskima

29.12.2015 kl.22:29

veldig kul kppp me likes :D

Elin Slåen

29.12.2015 kl.22:36

cuskima: Jeg syns det var veldig kul :D

cuskima

29.12.2015 kl.22:39

agreed :D

Elin Slåen

29.12.2015 kl.22:52

cuskima: :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits