Nu är det natten.

Jeg er visst for gammel for lekeplassen! 

 

På vei hjem fra veterinæren stoppet vi på lekeplassen slik at de skulle få strukket litt på beina. Wolfgang var plutselig i det lekne hjørnet igjen, så han tok seg en liten trall sammen med Petter. Petter var mest overlykkelig for at Wolfgang endelig ville leke med han igjen. 

De er jo så morsomme sammen når de holder på. Petter som hopper og spretter og Wolfgang som er mest opptatt av å lage mest mulig lyd. Når Wolfgang ville ta det litt mer med ro skulle jeg leke litt med Petter jeg, selv om jeg tydeligvis ikke er like morsom som Wolfgang. 

På et eller annet vis greide jeg å vri meg slik at jeg fikk en skikkelig muskel-låsing bak i ryggen igjen. Det mest pinlige var at Petter ikke var i nærheten og at jeg egentlig sto i ro når jeg greide det. At det er mulig liksom! Jeg er visst for gammel for lekeplassen. 


Dette teppet var veldig deilig, så det spørs om ikke jeg må kjøpe et eget til hundene. Jeg kjøpte det jo egentlig til dem, jeg skulle bare låne det litt først.

 

Det er jo så vondt at bare det å løfte på vannglasset mitt får meg ned i knestående. Jeg kan jo nesten skryte på meg å trene liksom. Men, jeg har trykt i meg smertestillende jeg fikk hos legen sist og jeg har pakket meg godt inn i pysjen, under dynen over varmedynen.

Jeg bør våkne i god form i morgen syns jeg. Jeg har i alle fall ikke tid til å være syk, det er en ting som er sikkert. Noen ganger henger jo dette i i flere dager, og det er jo litt krise, for å si det sånn. Og så er det sykt vondt!

Det er så vondt at jeg ikke en gang tør å tenke tanken på å ta en tur til fysioterapeuten mens jeg har vondt, fordi det er vondt nok å være der når jeg bare er stram i musklene uten at de har låst seg. Jeg trur jeg bare krysser fingrene for at varmen hjelper i løpet av natten. God natt! 

 

Liker du å ha det varmt når du sover? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #vondt #muskler #klønete

___________________________________________________________________________

28 kommentarer

JA hater å fryse når eg sover....i natt frøs eg og våknet iskald etter å ha drømt om kulde og dritt :D

huden var iskald så eg måtte ta på mer klær og et teppe.da ble eg varm og god og sovnet som en stein til eg drømte om en lekk kaffemaskin...da våknet eg av at eg måtte på do -drømmer er flinke sånn :D

god bedring fine du :D

God bedring til deg,håper din kroppslås løssner opp!

P.s likte teppe ditt!

Sover alltid naken om natta blir det for kaldt så legger jeg meg inntil gubben for litt varme!

Må bare få sagt en liten ting til,Elsker det profil bilde ditt,det er så innmari kult!

Håper du våkner med tilnærmet ok rygg. God bedring <3 Vi sover med vinduet åpent. -13 og rett ved havet, så vi får slik herlig kald vind rett inn vinduet. Egentlig er det gubben som liker det mest, men jeg blir sår i halsen av å ha det lukket. Det blir derfor en god pysj, svalbarddyne og læsta!

Jeg svetter som en gris nå om natten...og det blir for varmt...Men av og til for kaldt også...om vinduet er åpent.. Ikke lett det der..

cuskima: Fryse er det verste som fins når man sover- ellers også i grunn :O Drømmer er noen ganger plagsomme :P

sant det, i natt skiftet eg på sengen og la på nytt teppe og i natt sov eg vidunderlig ;D

er du bedre i dag ?

Anonym: Det hjalp med smertestillende og varmeteppe så jeg er mye bedre i dag heldigvis :D

Jeg takler ikke å sove naken- da får jeg ikke sove liksom :P

Takk- jeg syns jo det er veldig gøy selv, det bildet :D he he

Mia: Det hjalp med smertestillende og varmeteppe, så er mye bedre i dag heldigvis :D

Jeg takler ikke åpent vindu om sommeren en gang- da kommer det nemlig edderkopper i sengen min (er jeg hellig overbevist om) :O Men soverommet ligger i skyggen så det blir ikke så alt for varmt der om sommeren heller :)

frodith: Nei, det er ikke alltid lett å regulere riktig temperatur :O Jeg kan nesten ikke ha det for varmt når jeg sover :P he he

cuskima: Jeg var så dum at jeg bestemte meg for å vaske "hele" sengen her om dagen, så jeg har brukt et par dager på å vaske overmadrass, dyner og alt det styret der- jeg angrer. Nå er enkeldynene tør, så nå må jeg ta dobbeldynene- da må jeg skru opp varmeteppet på fult! Ha ha.. Jeg angrer på at jeg ikke tok dobbeldynen først, for da hadde jeg jo vært over det verste allerede :P he he..

Er mye bedre i dag, men må nok ha ekstra varme i natt også for jeg er forsatt stiv og vond liksom :)

hahahahaha ikkje sant,men du kunne ikkje vite at dette var plutselig iskaldt i nattinatten :D:D

cuskima: Nei, jeg er jo ikke så flink til å følge med på være heller så :P he he.. Men jeg har jo varmeteppe, så det går greit det døgnet den trenger å tørke :P

eg har en varmeovn.en wilfa...( Tussi )

cuskima: Jeg har sneket Iimo inne i sengen i natt :D ha ha

HAHAHAHAHAHA :D

cuskima: Hu koser seg verre enn verst- tar sååååå mye plass for å være så liten <3

nett som Tussi det -hun bruke hele sengen eg ligger på en stripe HAHAHA

cuskima: I natt skulle vi liksom begge ha plass på varmeteppet og det dekker jo ikke den ene siden av sengen en gang :O ha ha

cuskima: Hysterisk morsomt, ikke sant :D

eg har sånn hundeflece teppe som man kan klippe opp det kunne hatt litt av i sengen til Iimo :D det blir godt og varmt

cuskima: Hu har nok av varme ting i sin egen seng- ingen ekle ting kommer opp i sengen min altså :P Det er på grensen til at hunden får lov liksom :P

mente en du kunen HA til å ha i sengen :D

cuskima: Ha ha.. På det viset :P Men jeg har jo varmeteppe :D

ikkje stort nok :P

cuskima: Må være megastort :D ha ha

Skriv en ny kommentar