Nu är det natten.

Noen ganger, eller alt for ofte, så bare forsvinner dagene! 

 

I går var jeg ganske så seint hjemme fra jobb, så da gikk jo hele dagen der. Kvelden gikk ikke akkurat sakte den heller. Frøys gjorde jeg også. I dag var jeg hjemme til normal tid, sånn ca, men jeg har styrt på som en gal i hele dag. 

Det er ganske så iskaldt ute, så vi går ingen lange turer, heller flere korte. Wolfgang kan i alle fall få noen flere dager med antibiotika føre vi trenger å være unødvendig mye ute. På morgenturen i dag fikk han pent ha på seg dekken.

Når jeg kom hjem fra jobb og hundene hadde fått en liten luftetur så satte jeg i gang med ryddig og vasking. Mest vasking i grunn. Jeg fikk for meg her om dagen at jeg skulle vaske hele sengen- overmadrass, dyner i flertall og generelt støvsuge og dampe hele sengen.

Det er et evig slit. Mens jeg styrte på oppdaget jeg alt støvet oppe på klesskapene, så da måtte jeg jo rydde litt der også. Det tok lenger tid enn forventet for jeg fant så mye rart som jeg nesten helt hadde glemt at jeg hadde, så jeg blei sittende å le høyt!


Denne lappen var jo bare hyggelig.


Mens denne var litt mer i det hysteriske hjørnet.

 

Jeg fant gamle lapper fra gamle kolleger og tegninger. Hysterisk morsomt i grunn. I tillegg fant jeg gamle bilder, hvor av jeg prøvde å være blond på det ene. Det var i alle fall hysterisk. Så hysterisk at jeg ikke har planer om å vise det. Kremt. 

Jeg fant gamle "dagbøker" hvor jeg hadde skrevet noen få sider. De sidene blei brent, for å si det sånn. Jeg fikk vasket litt støv av Donald Duck, Pluto og Onkel Skrue figurene mine. Jeg fikk også tørket litt støv av Bror. 

Jeg har til og med brettet klær i dag og ryddet inne i 2 skap. Eller, jeg ryddet bare 1.5 skap- noen hyller orket jeg bare ikke å se på en gang. Jeg har til og med greid å fyre i peisen i dag, på første forsøk. Det er liksom ikke måte på hva jeg får til noen gang.

I tillegg har jeg renset filteret på vaskemaskinen. Det trengs det også noen ganger. Jeg fikk vasket regnbuksen og ene ytterjakken min. Faktisk fikk jeg vasket regnjakken min også, slik at den er klar til bruk når våren en gang dukker opp. 


Mens jeg brettet klær måtte jeg sørge over at favorittbuksen min gjennom 7 år har avgått med døden. Stor sorg!

 

Sengen er nyvasket og nyoppredd, så jeg gleder meg seriøst til å legge meg snart. Det eneste kjipe er at dobbeldynen blei vasket i dag, så i natt har jeg kun en enkeldyne å ha over meg. Den dekker jo ikke halve meg en gang!

Jeg må nok skru opp varmedynen på fult for å greie å holde varmen i natt liksom. Jeg skjønner ikke hvordan folk greier å sove med enkeldyne- selv dobbeldynen er for liten for mitt bruk. Nå når det er kaldt bruker jeg begge deler. Kremt. 

Men i morgen er dobbeldynen tørr igjen så jeg kan jo se frem til det. Og da er hele sengen nyvasket og fin. Hipp hurra liksom. Resten av leiligheten får bli ryddet og vasket i morgen. Klokken nærmer seg sengetid.

Jeg skal en kjapp tur ut med hundene og så skal jeg stelle meg for kvelden. Jeg er passe trøtt og sliten så det passer fint at det er fredag i morgen. Helg og jeg kan drikke litt mer enn én Red Bull! I dag har jeg i og for seg drukket to. God natt!

 

Hender det at du kommer over gamle minner når du rydder?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #sliten #helg #minner #hysterisk #hyggelig

___________________________________________________________________________

12 kommentarer

Kanskje du kan være like flink til å plukke opp driten etter hundene ute også? Som du er til å rydde inne..

Så flink du er. Og jeg skjønner godt at du gleder deg til søvn. Ikke noe er bedre enn nyvasket seng, sengetøy og nydusjet. Da blir det god søvn uansett sa. :-)

Anonym: Til din info: jeg er den eneste med hund i disse gatene som faktisk plukker opp etter hundene mine! Så ikke kom her å vær tøff i trynet, ditt anonyme krek!

Det er ikke alltid like lett å se hvor de driter når det er mørkt og de går løst, men siden du følger så jævlig med så legger du kanskje merke til hvor mange poser jeg kommer tilbake med fra tur de andre dagene, når jeg har plukket de som kommer til syne i dagslys, eller under den lille snøen som er ;) Kanskje du heller skal ta deg en tur til de som ikke en gang er på tur sammen med hundene sin å klage?! Bare et tips.

Malin: Ja, da sover man stort sett alltid godt :)

du er jo micro hva trenger du 8 m2 dyne til?

du er som Lady August...hun ligger på 2 og har en over seg og lurer på hvorfor hun er varm HAHAHAHA

cuskima: Jeg tenger de rundt under beina, rundt under meg som dekker begge sider og sånn at jeg får den over hodet når jeg vil ligge under dynen- en dobbeltdobbeldyne hadde sikkert vært greit :D

aha.eg fåkkje puste under dynen :D:D

Så flink du er. :-) alltid godt når man er ferdig :-)

I morgen tenkte jeg at jeg skal være flink :-) rydde og pakke ut det siste fra soverommet, og så blir jeg å ta en og en ut på tur siden de skal trenes på forskjellige ting. Talita skal få ha fysisk trening, mens santana skal trenes på å gå i bånd uten å trekke :-)

Du får ha en god natt og sove godt i nyvasket seng :-)

cuskima: Det er bare til å slippe inn litt luft innimellom så går det så fint ;) he he

talitasverden: Jal veldig greit når alt er ferdig :) Har ikke så mye igjen, men det får likevel vente til i morgen :)

Jeg pleier også å går tur med mine én og én, noen ganger én og to, og da varierer det hvem som får gå med hvem :)

Natt- sov godt når din tid kommer :)

ja nei eg har så inmari klaustroforbi at på et lite rom må eg ligge ytterst hahaha :D

cuskima: Jeg har litt klaustrofobi, men ikke på slike ting hvis jeg er aleine- driver noen å klenger på meg, slik at jeg ikke kommer meg noen vei (hvis noen legger beina sine over mine for eksempel) da kan jeg fort bli en smule hissig :O

Skriv en ny kommentar