Litt lesestoff på en søndag.

Formen er så som så, været er forferdelig og det er søndag- da er det greit å ha nok av lesestoff.


Slik ser litt av søndagen min ut. 

 

Dette er noen av de bloggene jeg må innom hver dag. Vi har Frodith, Lady August, Cuskima, Kjerstisandnes, Karidansen, Altannetenna4, Evaswindow, Malinshjerte, Ut i friluft og Etdiktomdagen. Rekkefølgen er veldig tilfeldig. 

Dette er de jeg har fulgt lengst og noen som er nok så nye. Jeg leser flere blogger og har den siste tiden fått enda flere nye som jeg leser bort i mot hver dag, slik som Lindaograsmus og Dvergpinscherimitthjerte, bare for å nevne et par. 

Men disse over er de jeg er innom uansett hva. Jeg åpner de i hver sin fane slik som på bildet over slik at jeg faktisk er innom de. Jeg trykker meg ikke inn kun hvis jeg finner en oppdatering på feeden. Man kan vel si at de er en del av rutinen her inne. 

Jeg er forsatt litt småsyk, været er ikke noe særlig og det er søndag- da er det greit med litt lesestoff. Jeg håper jeg greier å lurer med meg hundene på en tur litt seinere i dag, for jeg kjenner jeg har veldig lyst til ut å gå. Det er nesten snøstorm ute, så det spørs vel om jeg ikke må gå aleine. Kremt. 

 

Har du blogger du bare må innom hver dag?

 

___________________________________________________________________________

#søndag #lesestoff #blogger

___________________________________________________________________________

25 kommentarer

Hei kjekke du, og god søndag til deg :-)

Så herlig at du nevner meg og må innom meg å lese :-) Blir glad jeg :-) Du er fast lesing for meg også !!!

Håper du blir bedre utover dagen og jeg sender en god bedrings klem til Lindesnes :-) Jeg forstår det snør en del hos dere nå..... Det er greit å ønske seg snø men jeg er glad egentlig, at vi bare har minusgrader og opplett foreløbig.

Take care!

Du er fast lesing for meg :-)

Skal ut å gå selv om en stund. :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

Så koselig at du nevner meg! Du må ha en så god søndag som du kan! Her har vi gjort unna turen, og det var gjort på en halv time...;-) Eller kanskje det ble mindre også..Men tungt og surt å gå i snø for meg og disse små tassene mine..Så nå skal vi heller finne på noen aktiviteter inne. Fortsatt god bedring! ;-)

etdiktomdagen: Så klart jeg må inn å lese- litt sånn daglig dose av kreativitet trenger man liksom :)

Takk <3 Ja, her er det nesten snøstorm, det snør mer oppover enn nedover liksom :) Jeg er ikke så glad i snø, men så lenge det ikke er sørpe og slafse så er det greit nok :)

talitasverden: Så hyggelig :) Jeg er jo innom deg bort i mot hver dag også- jeg er bare ikke alltid så flink til å kommentere :) Ofte er jeg innom og leser i full fart og så skal jeg ta meg bedre tid nærmere kvelden, men det er ikke alltid jeg får det til :P he he

dvergpinschere i mitt hjerte: Du er jo en av de helt nye som jeg har begynt å lese fast, så måtte jo nevne deg også- jeg er jo så fan av disse hundene dine så :D

Jeg trur nok ikke vi går så mye lenger enn den vanlige runden på rett rundt en halv time, bare jeg får kommet meg ut litt :D

Jeg er innom flere stort sett hver dag, blant annet din! Ha en fin lesesøndag :)

Linda&Rasmus: Så koselig :D Han en fortsatt fin søndag dere også :)

Jeg kom nettopp inn fra en 45 minutters gå-herjetur i snøen med Petter. Nå blir det sofaen et par timer, for å si det sånn :P ha ha

Så koselig at jeg er på leselisten din :) Det gjelder det samme hos meg altså., Noen blogger må jeg bare innom (deriblandt du) mens andre leser jeg om de dukker opp :)

Hei og takk for fine kommentarer på bloggen til Frodith :) og for at du har valgt å følge meg, koselig :) Blir vel ikke noe nytt innlegg fra meg før ut i uka. Jeg er vel innom nesten de samme bloggene som du nevner,, så ofte som jeg kan i alle fall. Og blir jeg vel så smette innom din også :) Ha en nydelig dag.. har skjønt dere snør ned i sør.. så jeg tillater meg en trøsteklem :)

Så hyggelig å være nevnt i et sånn flott selskap <3

usj ikkje kjekt med snøstorm og man føler seg litt rastløs og lei av å være inne og ikkje syns noe om å være uggen -da er det bedre å få litt luft og kanskje heller nyte at du får komemt deg hjem igjen i varmen og kan kose deg med hundene og pusene og kanskje en film en serie eller noe :)

eg må innom deg også fast bare så du vet det <3

og noen av de andre på listen er også et must :D god bedring <3

malinshjerte: Hyggelig å høre at du er innom meg også :D

dedicat: :) Det er jo noen flotte blogger å følge :D

Takk- jeg tar i mot den trøsteklemmen for nå må jeg snart ut å måke. He he

cuskima: Jeg holdt på å fly på veggen, så vi måtte ut å leke litt- det hadde kommet mye mer snø enn jeg hadde fått med meg så jeg holdt på å dø opp den første bakken :P ha ha...

Mange flotte blogger å lese :D

uffda hahaha er ikkje lett å baske rundt med de vovvene dine og masser av snø

her sku det komme snø ca 1 meter,men hakkje sett et fnugg!!! merkelig -de kan hvirkelig ikkje fortelle oss været...er skikkelig elendig ,hva trenger vi værmeldere til?

ja er mye flott rundt omkring,man har jo ikkje tid til å lese alt,men er kjekt med inspirasjon til nye blogger å titte innom -for noen ganger faller jo noen fra eller ja ting skjer :D

cuskima: Jo, det er i grunn veldig enkelt, for hvis jeg lar de gå først så lager de vei til meg :D ha ha..

Ja, noen bloggere har liksom forsvunnet litt, og da må man jo finne litt nye- ikke for det, man kan jo nesten ikke ha mange nok, så lenge de er gøye. spennende og fantastiske :D

hahahaha egen plog? :D

ja er rart det der,men når eg sjekker på min liste så er de fleste eg leser fast de som ligger som de eldste på listen.Altså de eg fulgte først....

Bare noen andre som har andre som ha kommet til i ettertid som er faste andre mer sporadiske

ja gode blogger er gull verd :D

Så god du er <3

Leser de som dukker opp på feeden min, hender jeg må lese meg litt tilbake i tid. Spesielt om man har vært opptatt med håndarbeid, å dataen ikke har fått den ære av å bli slått på iløpet av dagen. Men da har man mye å kose seg med senere :)

Håper formen blir bedre snart, og at du klarer å lure med deg de firbente på tur. Godt med litt friskluft i lungene.

Jeg leser mange av de sammen, men ikke om de ikke har lagt ut noe. Men jeg er som regel ALLE mine bloggvenner, om de har noe ute :-) Noen dager rekker jeg ikke så klart, men som regel får jeg vært innom folk EN gang pr dag :-) Og liker litt foskjellige blogger, så det er fint :-) Og HER gleder jeg meg til å komme, for du har en herlig skrivemåte som jeg liker :-)

cuskima: Ja, Trier lærte jeg jo "løp" kommando, slik at jeg fikk han til å løpe foran meg og så kalte han inn igjen og slik holdt vi på til det var greit nok for meg å gå- da spesielt når det var nærmer en meter med snø :D Han syns det var kjempegøy og jeg syns det var veldig greit :D ha ha..

Jeg må nok lære Petter det samme :) Han er jo litt vimsete enda så han løper jo litt overalt og da er det ikke like lett å gå siden han sjeldent tar samme spor tilbake :P he he..

Mia: Ja, noen ganger er jeg jo ikke så aktiv og da må jeg grave meg litt bakover på bloggene, men det er bare greit :D

Jeg føler meg i grunn mye bedre allerede- det hjalp med en 45 minutters tur ute i frisk luft i sta :D

frodith: Jeg er alltid innom, men hvis ikke det er noen nye innlegg så går jeg videre, men da har jeg i det minste vært innom :) Noen ganger dukker de jo opp på feeden seinere på kvelden og da tar jeg gjerne enda en tur innom :)

Det er ikke hver dag jeg rekker å være så veldig aktiv, men jeg leser i alle fall litt og kan gjerne bruke en søndag på å kommentere 10 innlegg jeg har gått glipp av hos samme blogger (det har jo du merket ved noen tilfeller) ha ha :D

Tusen takk :D Jeg prøver jo å blogge litt hver dag, men det er jaggu ikke alltid tiden, eller energien strekker til :)

hahahahaha høres ut som mine det der :D:D vimser i hytt og dynevær

cuskima: Ja :P ha ha

Skriv en ny kommentar