Helt blank.

Noen ganger sier det bare stopp. 

 

Formen er litt så som så. Jeg er ikke sikker på om jeg brygger på mer sykdom, eller om jeg bare er maks sliten etter å nesten ikke ha sovet hele uken pga tørrhoste nesten hele natten lang. Litt trøtt kan man si. 

I går hadde vi guttekveld med Super Mario og øl. Jessda, jeg er mer gutt enn jente noen ganger. Og jeg ruler i Mario! Det er ikke  litt tull en gang. Jeg er best, rett og slett. Selv ikke Loomis, som er den spillnerden greier å slå meg.

Etter to dager med null blogging er dette alt jeg kommer på å si. Jeg er helt blank liksom. Egentlig har jeg bare ikke hatt ork. Jeg er er jo ekspert på å skrive en hel avhandling om det å ikke ha noe å si, eller skrive, så. 

Men i dag orker jeg ikke det en gang. Jeg skal pleie skallebanken min med å ta meg en dusj straks. Jeg trur fortsatt jeg har den ene ølen i blodet i dag, for jeg eier ikke balanse what so ever i dag. Lite flaut når det allerede er glatt ute. 

 

Har du noen planer for dagen?

 

___________________________________________________________________________

#blank #tomt #skallebank #trøtt

___________________________________________________________________________

15 kommentarer

:-D

Mario har jeg ikke spillt på mange år!!! Men GØY var det :-) Koselig med slike kvelder. Kjekt med guttevenner :-D

Hmmmm håper du ikke brygger på noe sykdom nå da. DU får ta det med ro og ikke dra ut på glatta før den øla har gått ut :-D !!!!

Take care <3

øjjj.. jeg har aldri vært så innvolvert i dataspill. .. jooo. har prøvd meg på sjakk . Planer.. nehh.. Har rødda vekk jula i dag.. det får holde :) Kanskje skrive et rim eller to.. :D

Satse på du holder deg frisk. En hviledag så kanskje mye er gjort? :-)

Jeg har gått laaaang tur, blant stokkender og is :-D Men med ny jakke går alt bra :-D

dvergpinschere i mitt hjerte

Kjedelig å gå sånn å hangle! Gode bedring! ;-)

Det er fult lov å ta noen dager av fra bloggingen. Har selv hatt noen off-days nå. Og har du sett, dagens innlegg fra meg handlet også om spilling! Har vokst opp med Mario, forstår godt at du liker den rødkledde rørleggeren. Hyggelig kar som gjør det han kan for damen(e).

God bedring med skallebanken og formen ellers <3

pause av Grieg er helt lov.....kose deg og håper du holder deg friskesen <3

etdiktomdagen: Det gøy er at Mario er like gøy i dag som det jeg syntes det var for over 20 år siden når jeg spilte det :D

Det er veldig koselig med slike kvelder- og guttevenner er et must. Orker ikke slikt jentepjatt hele tiden :P ha ha..

Nei, jeg håper jeg bare er maks sliten. Jeg slappet helt av i går, gjorde typ ingenting, men jeg er fortsatt like borte vekk.. Håper det hjelper med en rolig søndag også :)

Takk <3

dedicat: Super Mario er gøy syns jeg, eller er jeg ikke overdrevet giret på spill generelt :)

Hørtes ut som gode planer det :)

Malin: Jeg er like død i dag som resten av uken, men satser på at denne hviledagen hjelper mye på til i morgen :)

frodith: Åhh, det hørtes koselig ut :D Her er det så kaldt at vi nesten ikke har vært på tur. Wolfgang syns det er ubehagelig med kulden nå når han har urinveisinfeksjon, og Iimo syns det er veldig kaldt hu også. Petter er liksom den som ser ut å ikke bry seg om noe :P he he.. Men det blir korte turer så får vi se i dag hvordan temperaturen er utover dagen :)

dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig kjedelig- jeg har ikke lyst til å bli syk liksom :O Takk :)

Mia: Ja, noen ganger er det like greit- det er ikke sånn at jeg har tusenvis av lesere som betaler for regningene mine liksom :) he he..

Mario og Luigi er jo supersjarmerende spillfigurer :D

Takk :)

cuskima: Ja, noen ganger må man jo liksom bare :) Takk :)

Skriv en ny kommentar