Hadde jeg visst at det var sol!

I dag var det jo bare så fint vær da eller!

 

Jeg har hatt sånn ca. null energi i helgen. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sovnet på sofaen. Likevel er jeg fortsatt like slapp. Men så er jeg samtidig så rastløs at jeg holder på å dø. Det føles som jeg har maur inne i beina. 

Det var så ille at når jeg egentlig skulle gi hundene frokost, så måtte vi heller ut på tur. Hadde jeg vært smart å sett ut føre jeg gikk ut så hadde jeg tatt med kamera for en gang skyld. Det var jo helt fantastisk flott ute. Med et slikt vært liker til og med jeg snø! 


Jeg har ikke helt lagt merke til hvor langt skjegg Petter har fått. Han er jo søt.

 

Vi gikk bare den vanlige runden, men vi stoppet oppe i hyttefeltet slik at de fikk lekt litt. Petter virkelig elsker snø og slitet litt med å beherske seg innimellom. Han er en artig skrue han der altså. Wolfgang var i slaget i dag han også.

Vi er på de siste dagene med antibiotika nå, så jeg regner med at urinveisinfeksjonen egentlig er over. Men, vi herjer ikke mer enn nødvendig for det om, og tar ikke de lengste turene enda. Han får også bruke dekken bare for sikkerhetsskyld. 


Fineste Wolfgang. Han syns det er greit med dekken. 

 

Iimo var spinnvill i dag hu også. Jeg hadde henne ikke i langline i dag, men etter noen få minutter og hu sto der å så lengselsfullt på Petter og Wolfgang som lekte, så måtte jeg bare slippe henne. Jeg tok sjansen på at det gikk greit. 

Og hu blei så glad og løp rett opp i snøfonnen og stupte ut i den dype snøen med hodet først, tok salto etter salto og bare hadde det så kjekt. Hu til og med spratt litt rundt med Petter. Og hu er jo så kontaktsøkende om dagen så hu kom på hver eneste innkalling. 


Hu er jo så lita at hu nesten ikke er synlig på mobilbilder. 

 

Det var en deilig tur med sol og frisk luft. Når jeg kom hjem støvsugde jeg, vasket gulver og vasket vegger. Fortsatt var jeg like rastløs. Hundene fikk slappe av en stund til føre de fikk sein frokost i dag. De var fornøyde for det om det. 

Rasløsheten gav seg ikke uansett, så etter at de hadde hvilt nok etter frokost hadde jeg planer om å ta med meg Petter på enda en tur. 1.5 timer seinere fant jeg meg selv sittende å sove i sofaen. Ja, hei du liksom. Det blei med den ene turen, med andre ord. 

 

Har du hatt fint vær i dag?

 

___________________________________________________________________________

#hund #tur #sol #snø #vinter #lek #rastløs

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

malinshjerte

17.01.2016 kl.21:41

Her har det vært strålende sol, rett og slett skikkelig påskevær :))

Elin Slåen

17.01.2016 kl.21:42

malinshjerte: Ja, var nettopp inne å lese om de tøffe snøhoppebarna dine :D

cuskima

17.01.2016 kl.21:51

wow for en dag dere har og herlige Iimo da som flagrer rundt i snøfonnen

Fendi måtte gi seg i dag..vi gikk ut,men her er det så saltet at hun til slutt bare ville ha en fot på bakken......og det gikk jo ikkje så hun bare ble helt stiv....så eg måtte bære henne hjem.....første gang ever....

blir så ekkelt her når det snør så når alle sier de elsker snø så vet de ikkje hvordan det er å bo ved en motorvei...der salt og dritt ligger spredd på veien og fortauene..sko og klær blir ødelagt..og fotene til vovvene liker det ikkje....

hadde eg prøvd sko på henne hadde hun spist de hahahahahaha

dvergpinschere i mitt hjerte

17.01.2016 kl.21:53

Ja det er ofte hode vil mer en kroppen! Godt du kom deg ut litt i dag da.. ;-) fortsatt god bedring! Er så koselig å se de skjønne hundene dine!! ;-)

Elin Slåen

17.01.2016 kl.21:56

cuskima: Ja, det var en veldig fin tur- deilig å se litt sol igjen. Jeg husker ikke sist liksom :P

Kjenner veldig godt til den der. Jeg har jo bodd på slike steder selv og det er jo helt forferdelig. Her ligger jo på en måte snøen når det først er kaldt, og da er det jo i grunn fint- men å gå langs veiene er ikke særlig spennende :/

cuskima

17.01.2016 kl.22:00

nei det verste med å bo nett her er jo at veien er her....selvom den er lite traffikert...så blir snøen så griseskitten....og salt og skitt og søle og is og slush oppå hverandre.....usj

nå har vi utrolig lite snø da generelt de siste årene....så er ikkje alvorlig plage,men som eg sa Fendi ga opp....hun frøs og fikk så vondt -måtte inn å vaske med klut med lunket vann på labbene

Elin Slåen

17.01.2016 kl.22:00

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, noen ganger er det sånn :) Men jeg kom meg i alle fall ut på en tur da, så får vel være fornøyd med det. Det har vært veldig kaldt de siste dagene og da er det ikke det greieste for hundene å herje så mye, så da blir det bare rolige turer, men i dag var det ikke så kaldt- null vind- så da lot jeg de leke i 10 minutter :)

Takk :D

Elin Slåen

17.01.2016 kl.22:04

cuskima: Iimo blir fort kald hu også, så jeg passer på å plukke potene fri for isklumper og det hjelper :) Og så har hu genser og hopper rundt som en gal, så det hjelper det også :)

cuskima

17.01.2016 kl.22:30

Tror det var saltet her for vi har bodd med stor hage før og da forsvant hun jo i 13 timer ut fra den....

og har løpt rundt og lekt i snø og aldri vært et problem før

Elin Slåen

17.01.2016 kl.22:33

cuskima: Ja, saltet er nok verst- det tørker jo inn og kan sikkert gi en brennende/sviende følelse :(

17.01.2016 kl.22:34

ja derfor eg bare løftet henne opp og gikk hjem og vasket henne på bena <3

Elin Slåen

17.01.2016 kl.22:44

Anonym: :) Smart valg :) Når de sier i fra så tydelig så er det jo bare det man må :)

Samme med når Wolfgang blei bitt av hoggorm- jeg skjønte jo ikke hva som feilte han først, men når han ikke ville gå lenger, så snudde vi bare og gikk hjem- flaks :)

Margrethe

17.01.2016 kl.23:31

Nydelig sol og påskestemning i Vestfold :-)

Text by Tina

18.01.2016 kl.10:45

Åå, så herlige bilder, vinteren er sååå fin når sola skinner! :)

Elin Slåen

18.01.2016 kl.19:54

Margrethe: Herlig :D

Elin Slåen

18.01.2016 kl.19:54

Text by Tina: Ja, da syns til og med jeg (som ikke liker snø) at vinteren er vakker :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits