Brillefri!

Jeg er ganske så optimistisk på at jeg er brillefri for en veldig lang tid fremover. 

 

I dag hadde jeg endelig time til å skulle få linser. De måtte jo bestilles etter at jeg var der sist uke, eller når det nå var. I dag skulle jeg altså lære å sette de inn selv. Det gikk overraskende bra! Jeg trudde jeg kom til å måtte ha flere timer for å få det til, men dette gikk over all forventning. Jeg hadde i grunn ikke noe problemer med å trykke de inn på øyet, selv om jeg skvatt litt de første par gangene. 

Utfordringen lå i det å faktisk få den til å feste seg til øyet, eller bare det å slippe taket på fingeren. Jeg trur jeg hadde ca. 10 forsøk føre jeg fikk den på. Det var typ 40 mindre forsøk enn jeg trudde. På det andre fikk jeg den på på 4 forsøk. Det kan man jo ikke klage på liksom. Utfordringen lå som sagt i det å få den til å løsne i fra fingeren. Jeg greide også å få de ut på første forsøk, og inn på typ 2 forsøk etter det. 

Jeg er ganske optimistisk på at jeg er brillefri i en veldig lang tid fremover nå. Hipp hurra for det. Endelig kan jeg se hva jeg faktisk tar bilde av. Jeg har hatt linsene på siden i fire tiden i dag, men jeg tok de just ut. Det føles helt fint å ha de på. Jeg merker de ikke noe særlig. Men jeg har fått en del rusk inne på øynene etter å ha stappet fingrene inn og ut i en times tid. Det var helt greit å få de ut nå. 

Jeg er ganske sikker på at jeg skal få de greit på i morgen tidlig. Så får de se da hvordan det går å skulle ha de på en hel dag. Jeg har begynt med endagslinser slik at jeg får treningen i å ta de på og av. Etter hvert blir det vel toukerslinser, eller noe i den duren. Jeg skal tilbake til en siste kontroll neste uke for å se hvordan det har gått å bruke de. Jeg trur det kommer til å gå helt fint å bli linselus.

 

Er du linselus?

 

___________________________________________________________________________

#briller #linser #brillefri #øyne #syn

___________________________________________________________________________

18 kommentarer

Så bra!! yess er nok linselus ja.:)

norskfriluftsliv: Ja, jeg er veldig fornøyd :D Jeg hadde jo såååååå lyst til å begynne med linser, så var litt bekymret for at jeg ikke skulle få det til liksom- men nå er jeg overbevist om at det skal gå bra, så lenge jeg ikke begynner å reagere på det :)

bruker hverken linser eller briller. men hadde jeg måtte velge så hadde det nok blitt briller, for klarer ikke å få noe inn på øynene :)

Anonym: Jeg har ingen problemer med å pirke meg selv på øynene, men når det kommer til å få ting inn på øyene, da er jeg brått litt mer skeptisk- men det gikk jo så bra liksom :D

Jeg syns det er geit med briller, men har skjønt at det ikke passer seg med hund :P ha ha

Så herlig :-)

Det må sikkert være en lettelse,, uten at jeg vet det. Jeg bruker sånne billige briller man får kjøpt overalt. Det går veldig greit, og bruker de bare når jeg er på pc og leser mye :)

Malin: Jeg er veldig fornøyd :D

dedicat: Med tanke på at jeg ikke kan bruke brillene når jeg er i skogen med hundene så er det veldig deilig å være brillefri. Og nå kan jeg jo se noe når jeg tar bilder- det var jo umulig med brillene på, og ikke så enkelt uten siden jeg da ikke ser så bra :) Gleder meg til fototur med godt syn :D

Neiiiiii, er ikke!!! Fikk ikke til jeg. Gikk greit å ta av og på, fikk fnatt av å ha på. Så slørete hele tiden :-P

Så herlig å slippe briller og begynne med linser! det tenker jeg blir fint :-D virker jo som du har fått teken på det også. Og blir nok bare lettere og lettere å ta dem på skal du se ;-)

Er nok ganske linselus ja, heheh.

For en befrielse det må være :D

frodith: Åhh, det er jo kjedelig da. Men hvis man ikke føler brillene er i veien så er det jo både fint og stilig med briller :) Jeg liker brillene mine jeg, de er bare sånn i veien hele tiden :P he he

Henriette Celin: Ja, det skal bli så kjekt å slippe brillene (selv om jeg liker de), og det skal bli uvant å se noe når jeg er på tur med hundene og kan se noe når jeg tar bilder :P he he

Filippaa: ja, når man føler brillene er mer i veien enn til nytte, så er det en ganske så fin følelse å slippe de liksom :)

SV: Skjønner, hehe. Veldig greit å både se bra på tur og når man tar bilder ;-D

Henriette Celin: Ja, det kommer til å bli en ny opplevelse liksom :D he he

SV: Hehe, sikkert en god en og :-D

Henriette Celin: Den beste liksom ;)

Skriv en ny kommentar