Nu är det natten.

Jeg må slutte å grave frem gamle ting. 

 

Sist uke begynte jeg å rydde på toppen av ene klesskapet mitt og der fant jeg jo masse rart jeg mer eller mindre hadde glemt jeg hadde. Det er jo veldig gøy. I dag begynte jeg å rote rundt i litt andre ting og da fant jeg mest bare pinlige ting. 

Gøy å lese, men likevel en smule pinlig. Jeg var mye sint når jeg var liten. Eller, jeg var ikke direkte sint sånn sett, men jeg hatet tydeligvis alt og alle. I alle fall veldig mange. De fleste uten grunn egentlig, men noen med god grunn. 

Jeg skumleste igjennom en del av det føre jeg brått skjønte hvor disse "bøkene" egentlig hørte hjemme. Nemlig i peisen. Så i dag har jeg brent en del flaue ting, men også noen fine og hyggelige minner. Heldigvis har jeg en hjerne som fungerer, så jeg trenger ingen bok til å huske det for meg. 


Litt mer pinlig lesestoff. Absolutt ingenting man trenger å huske i grunn.


Mye hat i "Tigergutt". Den til høyre var nesten tom. 

 

Jeg må slutte å grave i gamle ting. Det finnes jo ikke grenser for hva jeg kan finne liksom. Det jeg fant på toppen av skapet var stort sett bare gøye ting. Jeg lo i alle fall høyt. I dag var litt mer blandet. Uansett er det greit å få ryddet litt opp i gammelt slaps. 

Jeg lurer i grunn på om jeg har mer av dette greiene liggende rundt noe sted. Det er jo egentlig bare gøy å lese litt, selv om man kan bli litt flau over seg selv. Spesielt når man var sånn 14 år og forelsket i en ny gutt hver uke, eller bare alle sammen på en gang. 

Fjortis-livet var jo litt herlig da, selv om man gjerne hatet hele verden og litt til. Men nå er det nok rydding for i kveld. Nu skal det soves. Jeg satser på at jeg ikke fryser ihjel i natt slik at jeg kan fortsette å plage omverdenen litt i morgen. God natt. 

 

Har du noen pinlige minner fra fjortis-livet? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #kaldt #minner #pinlig #flau #fjortis #dagbok #gøy

___________________________________________________________________________

4 kommentarer

bedre du finner dem enn andre ahahahahaha

Anonym: Saaaant! Ha ha.. Når jeg blir litt flau over meg selv hadde sikkert andre dødd liksom :P Eller også hadde de mobbet meg resten av livet :P ha ha

Haha, ja, jeg hadde det før men som du så har jeg brent det :) Enkelte ting husker man bare liksom :)

malinshjerte: He he.. Noen ting er helt klart på sin plass å brenne :P ha ha

Skriv en ny kommentar