Nu är det natten.

Fra kaldt til slaps!

 

De siste dagene har det vært så kaldt at jeg har vært overbevist om at jeg kommer til å stryke med i løpet av kort tid. Derfor vil jeg heller ikke vite hvor kaldt det faktisk er- det du veit har du nemlig vondt av! Jeg bare sier det. 

Her i huset er Petter den eneste som ser ut til å ikke bry seg om kulden. Han er blir og fornøyd uansett han. Iimo fryser, men hu klager jo ikke, hu får det bare veldig travelt med å ville inn igjen. Wolfgang sutrer med hele seg, og jeg, jeg klager som bare det!

I dag har jeg ikke en gang kommet meg ut av luen min. Jeg skulle bare og skulle bare og vips var jo klokken for mye til å ta seg bryet med å fyre og da blei luen bare sittende på hodet da. Den er jo varm og god. Jeg ser jo sikkert teit ut der jeg i tillegg pakker meg inn i et teppe. 


Petter bryr seg ikke om det er kaldt.


Jeg, jeg sitter slik inne! 

 

Til helgen er det liksom meldt varmt igjen, typ sånn 5 varme grader. Det er jo noen annet enn de forferdelige 20 kalde vi har hatt. Det er jo positivt i seg selv det, at man skal slippe å fryse ihjel, men det betyr jo også at det kommer til å bli slaps og griserier ute.

Sånn sett vil jeg jo heller ha et par kalde, slik at snøen i det minste holder seg tørr og rein, når den først har kommet., enn at det skal begynne å tine og bare bli masse klin. Det er det kjipe med norsk vinter. Slaps og griserier!

Men tiden vil vise. Jeg er ikke helt overbevist om at det skal bli så varmt som folk sier, for nå er det så kaldt ute at det føles ut som en ny istid er på vei! Jeg skal løpe ut med hundene og så skal jeg hoppe i seng og tine kroppen på varmeteppet! God natt. 

 

Er det meldt varmt hos deg i helgen?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #kaldt #varmt #snø #slaps #klin #griserier #fryser

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Uff da..... ja det er kaldt, men heldigvis meldt mildere her også.... :-)

eg har en ovn til hele leiligheten og hundejentene på sofaen ved siden av meg

eg er en frysepinn,men du må være tusen ganger verre enn meg for eg sitter ikkje inne med sjal og lue....bare ull og kosedress <3

Margrethe: Skal bli greit med litt mildere, for nå er det så kaldt ute at det er iskaldt inne også. Jeg har til og med på varmekablene for første gang på to år liksom :P

cuskima: Jeg har til og med gått så langt at jeg har skrudd på varmekablene for første gang på to år, og fyrer nesten hver dag (de dagene jeg rekker å få det varmt føre jeg legger meg, ellers ser jeg ikke vitsen).

Jeg er så frysen av meg at det nesten ikke skulle vært lov en gang :P ha ha

varmekabler har eg på på badet ellers ikkje det her -har kun 1 ovn null fyring :D

alltid vært sånn eller bare huset ditt som er eledig isolert?

dvergpinschere i mitt hjerte

Uff..det så kaldt ut ja! Her har vi bare rundt -10, så skal ikke klage.. Har ikke fyra i peisen på lenge..Det er meldt mildvær her også..DET liker jeg ikke..blir så vått og grått igjen.. ;-/ Som du sier, et par kalde hadde vært topp! Kos deg i seng.. og god natt. ;-)

Anonym: Nei, det er kun i år at det er så jævlig kaldt- jeg har som sagt ikke brukt varmekablene på to år, men nå var jeg nødt, for jeg trudde jeg skulle krepere en dag jeg kom hjem fra jobb i forrige uke, eller når det nå var :P

dvergpinschere i mitt hjerte: I dag er det egentlig ikke så kaldt her hjemme, men jeg frøys hele dagen på jobb, selv om jeg nærmest satte oppe på oljeovnen liksom, så jeg har liksom fått skikkelig frysen i meg :O

Ja, 5 minus uten vind er overlevbart og da ligger snøen fint. Men dette grå, slapseværet det er faktisk verre enn vinteren i seg selv liksom :O

Skriv en ny kommentar