Helg!

Jeg trenger hvile! 

 

De to siste ukene har jeg vært i mindre god form. Mest er jeg bare sliten nå. Veldig, veldig sliten. På morgenen, etter at jeg har gått tur med hundene, så har jeg nesten måtte gå å legge meg igjen hver dag liksom. 

Bare sånn en halvtimes tid, men uten den ekstra halvtimen hadde jeg ikke orket noe. Jeg har derfor kommet ca. en halvtime seinere på jobb og jobbet en halvtime lenger på ettermiddagen. 8 timer er 8 timer liksom. 


Bruce Willis!

 

I helgen skal jeg gjøre minst mulig. Jeg håper på et par timer i skogen med hundene hvis det ikke er for kaldt. I så fall blir det bare vanlig tur. Det er jo meldt plussgrader i helgen, så et par timer i skogen bør gå greit. 

Nå snør det, selv om jeg ikke har hørt rykter om at det skal snø. Det skal visst bli et par cm. med snø i løpet av natten. Det er ikke så krise mye fra før så den skal jeg overleve. Nå skal jeg se ferdig Armageddon. Jeg elsker Bruce Willis!

 

Har du noen spennende planer for helgen? 

 

___________________________________________________________________________

#helg #sliten #hvile #film 

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

cuskima

22.01.2016 kl.22:37

elsker amrmageddon og har sett den en haug med gangern <3<3<3

Elin Slåen

23.01.2016 kl.08:30

cuskima: Åhh, jeg også. Sikkert 100 ganger <3 <3

dvergpinschere i mitt hjerte

23.01.2016 kl.08:55

Du må ha fortsatt god bedring! Det har kommet litt snø her også i natt, så nå er det rent og pent ute igjen.. Ha en god dag! og ro ned og ta kroppens signaler, den vil ha litt ro..;-)

Elin Slåen

23.01.2016 kl.10:27

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk- ja, i helgen skal jeg ta det helt med ro. Det er jo maks avslapping å være i skogen med hundene :D

Det er greit med litt ny snø slik at det blei reint igjen :)

dedicat

23.01.2016 kl.13:27

Ha en eventyrlig vakker og energigivende helg,, og unn deg det aller beste av hvile og kos :)

Tone

23.01.2016 kl.13:34

Håper du får en god helg og bare bruker tiden til å samle energi og kose deg. :)

Elin Slåen

23.01.2016 kl.15:13

dedicat: Tusen takk for det :D Håper du får en strålende helg :D

Elin Slåen

23.01.2016 kl.15:14

Tone: Tusen takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits