Nu är det natten.

I dag er det virkelig søndag! 

 

I dag har jeg gjort ting jeg ikke kan, slik som å bake kanelboller. Og så bad jeg en kompis på kanelboller og jeg kan jo ikke akkurat det med å være vertinne heller. Jeg åpnet døren i caps og kosedress liksom. 

Det er søndag og da må man noen ganger bo i pysjen hele dagen, det er lov. Jeg veit ikke hvor mange naboer jeg har møtt i pysjen i dag, men det bryr meg fint lite. Jeg tar meg ikke selv høytidelig i det hele tatt. 


Bad hair day liksom. 

 

Jeg prøver å bli flink til å ikke vaske håret hver dag og da har jeg veldig problemer med å ikke våte håret når jeg dusjer. Og hvis jeg ikke får vått hår så ser jeg jo ikke ut. Da er caps redningen. Og etter en dusj hoppet jeg tilbake i kosedressen. 

Jeg hadde tross alt skrubbet leiligheten, igjen, og styrt på så jeg kunne jo slappe av resten av dagen. Bortsett fra å underholde besøket mitt da. Loomis er ikke akkurat veldig flink på underholdning han heller. 


Fineste kosedressen!

 

Ellers blei ikke kanelbollene så alt for gode. De var spiselige, men ikke så mye mer enn det. De jeg lagde for en tid tilbake, som jeg badet i smør under steking, de var så sykt mye bedre. Jeg som elsker smør liksom.

Jeg var litt mer måteholden på smøret denne gangen, men det skal ikke neste gang. Lite teit med kanelboller som ikke smaker smør liksom. Kremt. Men nå skal jeg fiske litt med dyrene så skal jeg komme meg i seng. Natta. 

 

Pleier du å gjøre ting du ikke kan?

Er du en god vert/vertinne når du har besøk?

 

___________________________________________________________________________

#natten #søndag #kosedress #pysj #badhairday

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

frodith

24.01.2016 kl.22:51

Elendig vertinne :-D Serverer bare kjøpekaker og pulverkaffe, og kanskje litt is...Går i pysjen til butikken jeg...Og jeg bor midt i Oslo...Har jakke over litt nedover da...men dog :-D

Elin Slåen

24.01.2016 kl.23:03

frodith: Jeg tok i alle fall på meg sko i dag, siden det er snø og det regnet :P ha ha

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits