Nu är det natten.

Døgnet har for få timer. 

 

De siste dagene har jeg hatt mye å tenke på og styre med. Det er også mye å gjøre på jobb så tiden strekker liksom ikke ordentlig til. Døgnet har rett og slett for få timer til å rekke med alt. 

Jeg liker når ting er litt hektisk, men jeg skulle seriøst ha trengt flere timer i døgnet innimellom. Noen ganger misunner jeg Nakenfisen og Mini, som han finne på å sove et helt døgn, bortsett fra et par turen til matskålen.


Leon ville ikke bli med på morgentur i går. Slappfisen. 

 

I morgen reiser jeg mest sannsynlig oppover for å besøke litt venner og familie. Jeg skulle ha vært der for evigheter siden, men jeg er jo så treig. Evig treig liksom. Jeg trur ikke jeg kjenner noen som er så treig som meg.

Egentlig skulle jeg ha vært i seng for 20 minutter siden, men jeg har ikke kommet så langt heller. På tide å få rumpen i gir kjenner jeg. Jeg er trøtt som juling så er jeg heldig sovner jeg fort i kveld. Nattinatt.

 

Trenger du noen ganger flere timer i døgnet?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #treig #hektisk

___________________________________________________________________________ 

6 kommentarer

Ja, ganske behov for flere timer her også :-D

frodith: Det er rart det der :P

Du har så rett, døgnet har alt for få timer! Jeg har løsningen, men en smarting må finne den opp først. LADDER, plugg den i veggen så kan man kose seg med andre ting i samme slengen. Vi kan ta en to timers økt intens REM, bare for å få drømme delen. Litt fleksibel skal man jo kunne være.

God natt :)

Mia: Smaaaaart :D ha ha

Jaaa jeg har for få timer, helt klart. Nydelige katten din, den ser så umåtelig klok ut <3 Du i morgen må du jo holde deg inne, det blir ekstremvær. Sove godt <3

ladyaugust: Han er søt når han er trøtt <3 Dette var sånn rundt 6 på morgenen- han er ingen morgenfugl <3 ha ha..

Det er ikke så ille her enda i alle fall, selv om det blåser litt godt innimellom :D

Skriv en ny kommentar