Nu är det natten.

Døgnet har for få timer. 

 

De siste dagene har jeg hatt mye å tenke på og styre med. Det er også mye å gjøre på jobb så tiden strekker liksom ikke ordentlig til. Døgnet har rett og slett for få timer til å rekke med alt. 

Jeg liker når ting er litt hektisk, men jeg skulle seriøst ha trengt flere timer i døgnet innimellom. Noen ganger misunner jeg Nakenfisen og Mini, som han finne på å sove et helt døgn, bortsett fra et par turen til matskålen.


Leon ville ikke bli med på morgentur i går. Slappfisen. 

 

I morgen reiser jeg mest sannsynlig oppover for å besøke litt venner og familie. Jeg skulle ha vært der for evigheter siden, men jeg er jo så treig. Evig treig liksom. Jeg trur ikke jeg kjenner noen som er så treig som meg.

Egentlig skulle jeg ha vært i seng for 20 minutter siden, men jeg har ikke kommet så langt heller. På tide å få rumpen i gir kjenner jeg. Jeg er trøtt som juling så er jeg heldig sovner jeg fort i kveld. Nattinatt.

 

Trenger du noen ganger flere timer i døgnet?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #treig #hektisk

___________________________________________________________________________ 

6 kommentarer

frodith

28.01.2016 kl.22:28

Ja, ganske behov for flere timer her også :-D

Elin Slåen

29.01.2016 kl.23:19

frodith: Det er rart det der :P

Mia - Alt annet enn A4

28.01.2016 kl.23:22

Du har så rett, døgnet har alt for få timer! Jeg har løsningen, men en smarting må finne den opp først. LADDER, plugg den i veggen så kan man kose seg med andre ting i samme slengen. Vi kan ta en to timers økt intens REM, bare for å få drømme delen. Litt fleksibel skal man jo kunne være.

God natt :)

Elin Slåen

29.01.2016 kl.23:19

Mia: Smaaaaart :D ha ha

ladyaugust

28.01.2016 kl.23:59

Jaaa jeg har for få timer, helt klart. Nydelige katten din, den ser så umåtelig klok ut <3 Du i morgen må du jo holde deg inne, det blir ekstremvær. Sove godt <3

Elin Slåen

29.01.2016 kl.23:20

ladyaugust: Han er søt når han er trøtt <3 Dette var sånn rundt 6 på morgenen- han er ingen morgenfugl <3 ha ha..

Det er ikke så ille her enda i alle fall, selv om det blåser litt godt innimellom :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits