Møkkabil!

Jeg er ikke så god på å planlegge fra før, men det hjelper jo ingenting når ting ikke går min vei uansett! 

 

Jeg var ikke sikker på om jeg kunne dra til Halden i kveld, eller om jeg måtte vente til i morgen tidlig. Det kom helt an på hvor lenge jeg måtte jobbe. Det blir seint nok å skulle reise etter jobb liksom, om ikke jeg må jobbe overtid i tillegg. 

Sjefen og jeg blei enige om å jobbe på søndag, så da kunne jeg dra til Halden i dag og reise hjem i morgen kveld. Helt ok. Så jeg stresser hjem, fyller diesel på veien og går en liten tur med hundene slik at vi kunne komme oss fortest mulig av gårde og heller stoppe litt langs veien. 

Jeg hiver sammen en veske med klær, tannbørste og andre nødvendigheter som sminke og den slags. Hundene blir plassert i bilen og jeg drar av gårde. Jeg har rotet bort bil-laderen min og det er jo lite teit når man skal kjøre i rundt 6 timer og man allerede nå har lite strøm på mobilen. 

Jeg trudde som sagt ikke at jeg skulle reise før i morgen, så jeg har jo ikke akkurat ladet mobilen i forkant. Jeg har i grunn ikke gjort noe, men vi lå bare 16 minutter etter skjema i forhold til hva jeg tenkte. 

Jeg kom ikke lenger enn 1 mil føre bilen streiket! Forbannede møkkabil altså! For ganske nøyaktig 1 år siden så røyk servostyringen på bilen! Det var så vidt bilen rakk å bli ferdig til jeg skulle på tur da også. Jeg trur jeg skulle til Halden da også.

Nå kommer jeg meg ikke til Halden i det hele tatt. Denne gangen er det styrekula som har røket. Jeg hater å bruke penger på bil. Det finnes ingenting jeg hater mer enn å bruke penger på enn bil. Møkkabil altså! 

Så da sitter jeg her da, langt ute i ingenmannsland hvor jeg bor, uten bil som er kjørbar. Kjempefestlig å bo på et sted man er totalt avhengig av bil da liksom. Ja ja. Uansett går det jo an å fikse den ganske så greit, det er bare så jævlig typisk min flaks når jeg skal noe. 

 

Har du maks uflaks?

 

___________________________________________________________________________

#uflaks #typisk #irriterende #bil #møkkabil

___________________________________________________________________________

6 kommentarer

uffda.....veldig kjedelig når bilen får sammenbrudd....og dyrt som ffff.....

krysser fingrene for at du slipper mer bilbråk og ønsker deg en vakker helg <3

cuskima: Det er dritkjedelig! Jeg hater liksom å bruke penger på bil i det hele tatt :P ha ha

Nei her er det mer flaks om dagen :-) Men får håpe helgen blir ganske fin likevel for deg da.Kanskje du finner på noe annet kos ? :-)

frodith: Liker at du har flaks :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Uff og uff.. Det var den dagen liksom.. ;-( jeg også hater biler som man ikke kan stole på! og har hatt nok av de!! For jeg har aldri hatt noe ny modell. Før kunne mannen fikse litt, men nå har alle biler dataprogram, og er lagd sånn at vanlig folk kan gjøre lite.. Nå har vi en relativt ny bil, for jeg orket ikke dette stresset med bil som plutselig ikke ville mer.. Så føler med deg! Håper du får fikset den snart! God lørdag til deg!

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg har jo hatt bilen i 6 år nå, så den har jo rukket å bli 10 år gammel snart, og det er vel gjerne da det begynner for fullt. Men jeg har mitt siste avdrag på bilen neste måned (eller om det var denne måneden), så blir det for ille får jeg vel heller kjøpe ny! Bahh :P

Skriv en ny kommentar