Tidlig hjemme!

Jeg trenger en hvil! 

 

Det blir mye jobbing i disse dager. Jeg syns jo en 8 timers arbeidsdag er lenge nok, men nå blir det jo en del overtid i tillegg. Jeg liker at det er litt hektisk, men noen ganger er det deilig å være litt tidlig hjemme også. 

Jeg har underskudd på søvn til tusen, av flere årsaker. Spesielt den siste uken har vært ekstra tung. Jeg kan ikke si så mye om det per nå, men skal fortelle om det siden, når ting og tang har roet seg litt. 

I dag dro jeg fra jobb kl. 15 fordi jeg skulle hente bilen min på verkstedet før kl. 16. Huseieren min var så grei å lot meg sitte på med henne etter jobb. Jeg hadde ikke akkurat lyst til å hente bilen med tanken på regningen jeg visste ventet på meg. 

Men, bil må jeg ha, så da fikk jeg bare hente bilen da og plukke med meg en giro på 11.000 kr! Nå er jeg så sykt lei reparasjoner på denne bilen at jeg kunne spy! Jeg krysser fingrene for at den lever i et par år til, for da skal jeg ha ny! 

Jeg syns det er helt tragisk at en bil blir dødsdømt før den fyller ti år, men sånn er det jo dessverre. Overlever den et par år til skal jeg være evig fornøyd og da skal jeg helt seriøst bruke sleggen på den når jeg kvitter meg med den. Jeg bare sier det. 

Nå skal jeg pakke dyrene og meg selv ned i sofaen og gjøre minst mulig resten av kvelden. Jeg trenger en hvil kjenner jeg. Jeg trur det er alderen som tar meg igjen. Jeg får lade litt opp mens jeg kan i kveld. 

 

Er du avhengig av bil der du bor?

 

___________________________________________________________________________

#hvile #tidlig #jobb #overtid #bil

___________________________________________________________________________

22 kommentarer

Er ikke avhengig av bil der jeg bor, heldigivis. ei lita bygd.

Den lille Pandaen c:: Det er jo bare en fordel :)

Jeg er helt avhengig av bil og derfor er jeg helt enig at det er rimelig på tryne at de ikke kan vare lenger. Enda verre er det hvor mye det koster å fikse :-)

Malin: Ja, det er jo megadyrt! Bahh. Men men, må man så må man.

Trenger ikke bil overhode :-) Men du Elin..nå har jeg foto-challenge igjen på gang... BLir du med :-)

frodith: Oi, artig, for det hadde du for nøyaktig 1 år siden også, hvis du lurte :D

Ha-ha, nei det visste jeg ikke :-D Men det er et passe tidspunkt :-)

frodith: Fikk det opp som minne på facebook, bare at da hadde vi kommet til dag 8 allerede og temaet var "to" :D Nå er jeg i alle fall med :D

Her hadde det så absolutt vært fordel å hatt bil og sertifikatet kjenner jeg. Jeg bor så langt unna alt at det er en utfordring og bare skullebdra å handle. Aalt må planlegges å tilpasses etter når bussen går. Og den går ikke akurat ofte her. Bare krysser fingrer og håper jeg etterhvert får sertifikatet selv

talitasverden: Her går det ikke buss i det hele tatt- bortsett fra skolebussen. Og i så fall må jeg gå ei mil for å komme til en buss :P Så, jeg er maks avhengig av bil- da er det ekstra kjipt når man må ut med slike irriterende reparasjoner :P

Utenom skolebuss gårdet kunn buss tirsdag og fredag, og det bare klokken halv 10 på morgenen. Så kjipt hvis noe akutt skjer og ingen buss :-P

talitasverden: Oi oi oi- den er jo ganske ille :O Jeg trur i grunn ikke det går noen busser her- har i alle fall aldri sett noen og finner ingen tabell. Men, jeg veit det går noen busser om sommeren ut til Lindesnes Fyr :)

Ja det er i hvertfall veldig uvant. Jeg er vant til å ikke være avhengi av hverken buss eller annen transport da alt var tilgjengelig i grei gåavstand fra der jeg bodde. Så er virkelig en omstilling å måtte planlegge alt etter busstider. For 16 km synes jeg er litt vell langt å gå for å handle mat :-)

talitasverden: Ja, det er veldig langt :O

dvergpinschere i mitt hjerte

Uff..trasig med sånne pengeslukbiler! Har hatt nok av de vi også.. Du får prøve å samle krefter! Trenger sikkert en liten timeout! klem

dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig trasig- skulle gjerne brukt de pengene på noe annet :P

Ja så derfor håper jeg at jeg har klart å få sertifikatet innen et år :-)

talitasverden: Det gjør du helt sikkert :D Heier på deg!

Jaaaaaaa, veldig avhengig av bil, har mange å det passer meg perfekt 😄

Arild: Dust :P Vi dødelige har jo bare én liksom :P

Ja det er ingen som har blitt rik av å ha bil. Og her i traktene går det faktisk greit.. vi har en ypperlig togforbindelse til Bodø. Men det hadde nok blitt trøblete uten bil.. :)

dedicat: Nei, bortsett fra kanskje Sharif, men så gikk jo han konk tilslutt :P ha ha..

Her er det verken tok, buss, båt eller fly :P he he

Skriv en ny kommentar