Vi har det litt sånn om dagen.

Når det er mye på en gang må man kose litt ekstra. 

 

Noen ganger blir jeg så sliten i hodet at jeg må tenke før jeg snakker. Det er ikke alltid like lurt, for når jeg tenker blir jeg plutselig svensk. Etter å ha bodd alt for lenge i Sverige prøver jeg hardt å legge av meg det språket. 

Jeg er såpass språkskadet at det ikke bare er lett. Det teite er at for å kunne norsk grammatikk skikkelig må jeg tenke på svensk for å kunne det. Når jeg da er sliten  som fy i hodet kommer det også ut på svensk, om  så bare noen av ordene. 

Da er det bedre å ligge rett ut i sofaen og si minst mulig. Petter og jeg er flinke på det å ikke si så mye, men heller kose oss litt ekstra. Noen ganger er det lov å snike en hundekropp opp i sofaen for litt ekstra kos. 


Armer og bein litt overalt.


Slitne begge to. 


Helt død faktisk. 

 

Denne uken har vært lang også. Sist helg jobbet jeg 9 timer på søndagen og i går jobber jeg 6 timer. Jeg har egentlig fri i helgene, men noen ganger må man trå til litt ekstra. Jeg kjenner det godt i kroppen at jeg har jobbet mye. 

Jeg er ikke vant til det lenger, slik som før. Men, om ikke mange ukene er jeg sikkert inne i det også, med å jobbe ekstra mye. Man må bare venne hjernen til det. Hjernen trenger det for nå er den mest bare død.

I morgen er det jobb igjen, så jeg skal gjøre minst mulig resten av ettermiddagen og kvelden. Hundene og jeg var på stranden tidligere i dag så de ligger som slakt og sover. Fornøyde hundekropper er det beste. 

 

Jobber du mye i perioder?

 

___________________________________________________________________________

#sliten #hvile #kos #hund #jobb

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

cuskima

07.02.2016 kl.16:39

ja eg jobber for mye i perioder og da blir eg syk etterpå......så det gidd eg ikkje gjøre for ofte....nyt sofaen med hundene <3<3<3

her er det husarbeid...vaskings og egenpleie.mimremusikk og bare.....mandag på søndag...for egentlig er mandag min søndag men da må eg til legen.....og dagen blir litt oppstykket så da får den bli slappesen etterpå :D:D:D

Elin Slåen

07.02.2016 kl.16:51

cuskima: Det er viktig å ta det med ro i mellom slagene :)

Jeg holder nesten ikke styr på hvilken dag det er en gang for tiden :P

Mia - Alt annet enn A4

07.02.2016 kl.16:46

Har ikke det man kan kalle lønnet arbeid. Men er til tider litt for engasjert i kreftsaken, da hender det jeg bruker opp reservelagrene. Har jo ikke store lagret å gå på fra før så :P

Sleng deg på sofa sammen med bikkja du, det fortjener dere begge :) Lykke til med enda mer jobbing, you can do it! Bare husk å hvile litt i flekkene. God søndag!

Elin Slåen

07.02.2016 kl.16:52

Mia: Engasjement er viktig, men man må ikke glemme seg selv opp i det hele <3

cuskima

07.02.2016 kl.17:17

det er søndag vennen <3 snart kommer det noe i posten til deg <3<3

Elin Slåen

07.02.2016 kl.21:00

cuskima: Søndag ja! herlighet, alle dager er jo nesten like :O Oi, så spennende :D

dvergpinschere i mitt hjerte

07.02.2016 kl.17:18

Fornøyde hunder, gir fornøyde eiere! Ser så herlige ut å ha en ulvehund i armkroken! ;-) Koselige bilder! Jeg har jobbet alt for mye i min tid..og det sliter ut kroppen..Så pass på.. Ha en god kveld!

Elin Slåen

07.02.2016 kl.21:01

dvergpinschere i mitt hjerte: Det er helt sant- samvittigheten er så god når man har slitne hunder <3 Og det er veldig koselig å ha de i armkroken <3

Ja, jeg jobber jo som regnskapsfører, så i disse tider er det alltid litt mer, og så er det passe rolig til høsten :)

frodith

07.02.2016 kl.18:13

Ja, jeg synes det var enormt mye før jul...Men nå prøver jeg å ikke jobbe så mye, og TRIVES mer hvis jeg må jobbe likevel :-) Så koselig ut med hundekos <3

Elin Slåen

07.02.2016 kl.21:02

frodith: Jeg liker å jobbe, men kjenner det har vært tunge uker nå, av flere grunner :) Men det roer seg vel :)

Hundekos er alltid koselig <3

natheless

07.02.2016 kl.18:54

Skjønner den. Noen dager er hjernen tom og kroppen bare sliten. For mye jobb i perioder er ikke godt. Men det blir bedre utover jo mer det lysner. Jeg tenker at i morgen er det svart måne, og så begynner det med nymåne og mer energi! Jeg lurer hjernen til å tenke positivt med det, tror jeg! Ha en herlig kveld og slapp av!

Elin Slåen

07.02.2016 kl.21:03

natheless: Ja, jeg har hatt noen strevsomme uker, så er sliten pga litt forskjellig :) Men det går vel over bare ting roer seg litt :)

karidansen

07.02.2016 kl.19:24

Ja, det går i rykk og napp her, fordi jeg bare har en liten fast stilling. Kan ha fri lenger enn jeg setter pris på....og så plutselig får jeg bra med ekstravakter....Kos med boffen i sofaen!:D

Elin Slåen

07.02.2016 kl.21:05

karidansen: Dette er en tid med ekstra mye å gjøre på jobb, så det roer seg jo etter hvert :)

Alltid koselig å snike de opp i sofaen :D he he

Tone

09.02.2016 kl.18:46

Jeg tror jeg jobber akkurat passe. :) Viktig å ha det godt mens man lever. Herlige avslapningsbilder. :)

Elin Slåen

09.02.2016 kl.21:40

Tone: Ja, jeg har jo fri hver eneste helg, bortsett fra en del overtid nå i disse tider, men det er snart forbi det også :) Før jobbet jeg alt for mye, men nå er det bare i perioder, så trur det veier ganske greit opp :)

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits