Når man først ser hvor man går.

Jeg husker ikke sist vi hadde dagslys på en tur i ukedagene. 

 

I går jobbet jeg lenge, og trudde egentlig jeg måtte det i dag også. Jeg blei derfor veldig glad når jeg kvart over fire gikk inn for å spørre om ei kollega trengte hjelp med noe som hastet nå med en gang og svaret var nei.

Det var jo fortsatt dagslys ute liksom. Det er det sjeldent når jeg drar hjem, og hvis det er det så har det mørket føre jeg rekker hjem uansett. Men i dag kunne vi endelig gå tur i dagslys igjen. Og mens man først ser hvor man går kan man ta noen avstikkere. 


Prøver å ta dogselfie med Petter, men han ville helst bare gå på tur. 


Vi sneik oss ned til noen sjøboder. De er falleferdig til tusen. Jeg turte ikke ta på de en gang. Men jeg syns de var veldig sjarmerende å se på. 

 

Vi ruslet bortover mot Reme igjen. Det er fint der borte, selv om det er litt begrenset på hvor man kan slippe hundene. Petter er såpass lydig at jeg nesten slipper han hvor som helst. Han er en flink en altså.

Vi gikk først ned til disse sjøbodene, men det var nesten bare stein der og de var så glatte, så vi blei ikke der så lenge. Vi tok heller en tur ned på stranden igjen, etter en liten stund. Litt måtte vi jo bli der så jeg fikk knipset et par bilder med mobilen.


Ut mot havet.


Rareste Iimo. Hu er så søt.

 

Petter har mye energi, så han syns det var helt supert å få lov til å løpe litt fritt på stranden igjen. Han finner seg alltid en pinne, eller som i dag, en flakse han kan leke med. Jeg var så sliten at jeg ikke orket å løpe med han.

Jeg pleier som regel å herje med han når vi er på tur, men i dag orket jeg ikke. Jeg la meg heller rett ned i sanden og så kom han heller å herjet litt rundt meg. Sandspruten sto alle veier liksom. Rampegutt.


Petter syns ikke det er nødvendig å stå i ro i det hele tatt.


Jeg har lagt meg ned i sanden mens Petter løper berserk bak meg. Sanden sprutet alle veier. 

 

Det er ikke så langt å gå bort til Reme, men det er en veldig grei tur å gå for å trene å gå pent i bånd. Det er fortau hele veien, så det er helt trygt å gå dit også. Petter er veldig flink i bånd, så vi trener bare for å perfeksjonere "rolig på plass" og kontakttrening. 

Mest går treningen ut på at han ikke får snuse og tisse overalt, men må vente på lov. Markeringen har begynt for fult hos guttetassen, så da trener vi på det at det ikke er lov å løfte beinet overalt og hvor som helst. Det går veldig bra. Nå blir det slappings resten av kvelden. 

 

Rekker du å gå tur i dagslys?

 

___________________________________________________________________________

#foto #tur #dagslys #sjøbod #strand #reme #hund #lek #aktiv

___________________________________________________________________________

29 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

Så deilig for deg! DET trengte du nok!! Flotte bilder også..Nå kan du kose deg og slappe av med slitne hunder! Ha en god kveld!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det var veldig deilig- og bare det å være ute i litt dagslys var jo bare helt herlig :D

Nå begynner det å nærme seg at jeg får meg noen turer ut snart tror jeg :) i lys... Herlige troll-gjengen, med trollmor, på tur :-D

frodith: Det blir jo bare lysere og lysere enda lenger på kvelden, så det finnes jo heldigvis et håp om gjentagelse her i huset :D

Nydelige og stemningsfulle bilder :)

Ida: Tusen takk :)

Ingen tvil om at du og dyrene dine trives kjempegodt i lag. Du skulle jo kommet og overtatt kennelen her når hun som drev den pensjonerte seg. Har hørt det ikke funker så veldig bra lenger. Men nå har jo ikke vi hund lenger. Men regner med du hadde vantrivdes inn mot historisk grunn langt inn i fjellheimen. :D Med så vakker plass du bor på.. og madammen er fra Lofoten.. så havet er et must

dedicat: Vi har det veldig fint sammen- de er jo så søte at jeg nesten dør <3

Jeg trur jeg hadde trivdes veldig godt på en slik plass- desto mindre folk, desto bedre nesten ;) he he.. Men jeg trives veldig godt her også- stille og rolig gate med hav og skog rundt meg :D

Hei!

Du hadde disse bildene på instagram også, og jeg synes de er helt herlige :-D klem

Etdiktomdagen: Ja, he he.. Når jeg tar bilde med mobilen poster jeg de som regel på instagram for så å hente de ut fra faceboook for å dele de her- orker ikke ledingssyr :P he he

Men tusen takk :D

http://www.sulis-dyrepensjonat.com/

Ta en titt.. skal bite i meg noen av ordene jeg sa,, er lenge siden jeg var der så det er godt mulig at alt er tipp topp. Anlegget og området var i alle fall helt perfekt :)

dedicat: Det høres jo veldig fint ut :) Kanskje de har greid å snu en vond trend :D

Så godt å få med seg lyset på turen! :-) Herlige bilder! Hundene dine er jo bare SÅ søte! :-) <3

Unni: Ja, det var veldig kjekt- jeg liker å se dyrene mine på tur liksom, og ikke bare et lys som svaier frem og tilbake :D he he.. Tusen takk :)

deilig å la ham få lov til å rase litt fra seg da <3

nydelige dere alle 3 <3

cuskima: Ja, han elsker å løpe, og siden han er så lydig så nyter vi stranden mens det ikke er folk der :D Håper litt grått vær til helgen, for da kan det jo hende vi har den kjempestore stranden for oss selv :D he he

hahahahaha eg håper jo på solen hele uken her for det er det lovet <3<3

cuskima: Sol i Bergen, på denne årstiden? :O ha ha

;P;P;P;P

jepps hadde sol i dag så

cuskima: Det er jo helt fantastisk :D

Nå som dagene blir lysere, så kan det jo hende at en rekker en tur i dagslyset etter jobb. Men energien er ikke på topp for tiden. Ser ut som at du og hundene hadde en fin tur i rustikt miljø. Fine fortellende bilder!Bra Petter godtok at du hvilte litt i sanden, he-he :)

<3 Klem

toveview: I dag rakk vi en liten tur ut føre dagslyset forsvant også- deilig :D Men vi har i grunn hviledag i dag så blei bare en liten tur ut :)

Håper energien vender tilbake! <3

Ja, Petter er veldig enkel sånn sett- selvstendig nok til å underholde seg selv, men selskapssyk nok til at han holder seg i nærheten ;)

ja og man blir så glaaaaaad!!!!

cuskima: Veldig :D

Fine bilder ja...likte den gamle sjøboden :) Og så er jo du en nydelig dame <3

Herlig med tur i dagslys...skjønner deg veldig godt der :)

Eva: Tusen takk :D Jeg syns den, eller de (to som står veldig tett) var veldig fine og sjarmerende :D

Ja, veldig deilig. Jeg har hatt en følelse av at det har vært natt døgnet rundt :P

Finfine bilder fikk du også i lyset! Ja, jeg er heldig og kommer ut i lyset innimellom om vinteren også. Det er nydelig når sola skinner. Her er det skyet på morgenen, men det ser lovende ut der ute. Men det er fryktelig glatt. I går regnet det, og i natt ble det frost. Tror nesten jeg kunne gått på skøyter på veien på utsiden av huset her, om jeg hadde våget det da. Så foreløpig holder jeg meg klokelig inne, selv om jeg har lyst til å hente avisen i postkassen!!!! Ha en fin dag!

natheless: Tusen takk :) I helgene passer jeg på å gå tur i dagslys, men da har jeg jo fri fra jobb, så da rekker jeg det jo :) Men nå i ukenedagene rekker jeg det sjeldent- det var ekstra fint nå når det gikk greit liksom :D

Oi, da er det best å holde seg inne ja :O Her er det plussgrader, så null glatt- annet enn at man fort kan skli på all sand/grus som har kommet frem under snøen :O

Skriv en ny kommentar