Når man først ser hvor man går.

Jeg husker ikke sist vi hadde dagslys på en tur i ukedagene. 

 

I går jobbet jeg lenge, og trudde egentlig jeg måtte det i dag også. Jeg blei derfor veldig glad når jeg kvart over fire gikk inn for å spørre om ei kollega trengte hjelp med noe som hastet nå med en gang og svaret var nei.

Det var jo fortsatt dagslys ute liksom. Det er det sjeldent når jeg drar hjem, og hvis det er det så har det mørket føre jeg rekker hjem uansett. Men i dag kunne vi endelig gå tur i dagslys igjen. Og mens man først ser hvor man går kan man ta noen avstikkere. 


Prøver å ta dogselfie med Petter, men han ville helst bare gå på tur. 


Vi sneik oss ned til noen sjøboder. De er falleferdig til tusen. Jeg turte ikke ta på de en gang. Men jeg syns de var veldig sjarmerende å se på. 

 

Vi ruslet bortover mot Reme igjen. Det er fint der borte, selv om det er litt begrenset på hvor man kan slippe hundene. Petter er såpass lydig at jeg nesten slipper han hvor som helst. Han er en flink en altså.

Vi gikk først ned til disse sjøbodene, men det var nesten bare stein der og de var så glatte, så vi blei ikke der så lenge. Vi tok heller en tur ned på stranden igjen, etter en liten stund. Litt måtte vi jo bli der så jeg fikk knipset et par bilder med mobilen.


Ut mot havet.


Rareste Iimo. Hu er så søt.

 

Petter har mye energi, så han syns det var helt supert å få lov til å løpe litt fritt på stranden igjen. Han finner seg alltid en pinne, eller som i dag, en flakse han kan leke med. Jeg var så sliten at jeg ikke orket å løpe med han.

Jeg pleier som regel å herje med han når vi er på tur, men i dag orket jeg ikke. Jeg la meg heller rett ned i sanden og så kom han heller å herjet litt rundt meg. Sandspruten sto alle veier liksom. Rampegutt.


Petter syns ikke det er nødvendig å stå i ro i det hele tatt.


Jeg har lagt meg ned i sanden mens Petter løper berserk bak meg. Sanden sprutet alle veier. 

 

Det er ikke så langt å gå bort til Reme, men det er en veldig grei tur å gå for å trene å gå pent i bånd. Det er fortau hele veien, så det er helt trygt å gå dit også. Petter er veldig flink i bånd, så vi trener bare for å perfeksjonere "rolig på plass" og kontakttrening. 

Mest går treningen ut på at han ikke får snuse og tisse overalt, men må vente på lov. Markeringen har begynt for fult hos guttetassen, så da trener vi på det at det ikke er lov å løfte beinet overalt og hvor som helst. Det går veldig bra. Nå blir det slappings resten av kvelden. 

 

Rekker du å gå tur i dagslys?

 

___________________________________________________________________________

#foto #tur #dagslys #sjøbod #strand #reme #hund #lek #aktiv

___________________________________________________________________________

29 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

10.02.2016 kl.19:26

Så deilig for deg! DET trengte du nok!! Flotte bilder også..Nå kan du kose deg og slappe av med slitne hunder! Ha en god kveld!

Elin Slåen

10.02.2016 kl.20:13

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det var veldig deilig- og bare det å være ute i litt dagslys var jo bare helt herlig :D

frodith

10.02.2016 kl.19:33

Nå begynner det å nærme seg at jeg får meg noen turer ut snart tror jeg :) i lys... Herlige troll-gjengen, med trollmor, på tur :-D

Elin Slåen

10.02.2016 kl.20:14

frodith: Det blir jo bare lysere og lysere enda lenger på kvelden, så det finnes jo heldigvis et håp om gjentagelse her i huset :D

Ida

10.02.2016 kl.20:00

Nydelige og stemningsfulle bilder :)

Elin Slåen

10.02.2016 kl.20:14

Ida: Tusen takk :)

dedicat

10.02.2016 kl.20:19

Ingen tvil om at du og dyrene dine trives kjempegodt i lag. Du skulle jo kommet og overtatt kennelen her når hun som drev den pensjonerte seg. Har hørt det ikke funker så veldig bra lenger. Men nå har jo ikke vi hund lenger. Men regner med du hadde vantrivdes inn mot historisk grunn langt inn i fjellheimen. :D Med så vakker plass du bor på.. og madammen er fra Lofoten.. så havet er et must

Elin Slåen

10.02.2016 kl.20:22

dedicat: Vi har det veldig fint sammen- de er jo så søte at jeg nesten dør <3

Jeg trur jeg hadde trivdes veldig godt på en slik plass- desto mindre folk, desto bedre nesten ;) he he.. Men jeg trives veldig godt her også- stille og rolig gate med hav og skog rundt meg :D
Hei!

Du hadde disse bildene på instagram også, og jeg synes de er helt herlige :-D klem

Elin Slåen

10.02.2016 kl.20:30

Etdiktomdagen: Ja, he he.. Når jeg tar bilde med mobilen poster jeg de som regel på instagram for så å hente de ut fra faceboook for å dele de her- orker ikke ledingssyr :P he he

Men tusen takk :D

dedicat

10.02.2016 kl.20:36

http://www.sulis-dyrepensjonat.com/

Ta en titt.. skal bite i meg noen av ordene jeg sa,, er lenge siden jeg var der så det er godt mulig at alt er tipp topp. Anlegget og området var i alle fall helt perfekt :)

Elin Slåen

10.02.2016 kl.21:37

dedicat: Det høres jo veldig fint ut :) Kanskje de har greid å snu en vond trend :D

Unni

10.02.2016 kl.21:33

Så godt å få med seg lyset på turen! :-) Herlige bilder! Hundene dine er jo bare SÅ søte! :-) <3

Elin Slåen

10.02.2016 kl.21:38

Unni: Ja, det var veldig kjekt- jeg liker å se dyrene mine på tur liksom, og ikke bare et lys som svaier frem og tilbake :D he he.. Tusen takk :)

cuskima

10.02.2016 kl.21:37

deilig å la ham få lov til å rase litt fra seg da <3

nydelige dere alle 3 <3

Elin Slåen

10.02.2016 kl.21:39

cuskima: Ja, han elsker å løpe, og siden han er så lydig så nyter vi stranden mens det ikke er folk der :D Håper litt grått vær til helgen, for da kan det jo hende vi har den kjempestore stranden for oss selv :D he he

cuskima

10.02.2016 kl.22:01

hahahahaha eg håper jo på solen hele uken her for det er det lovet <3<3

Elin Slåen

10.02.2016 kl.22:02

cuskima: Sol i Bergen, på denne årstiden? :O ha ha

cuskima

10.02.2016 kl.22:04

;P;P;P;P

jepps hadde sol i dag så

Elin Slåen

10.02.2016 kl.22:12

cuskima: Det er jo helt fantastisk :D

toveview

10.02.2016 kl.22:14

Nå som dagene blir lysere, så kan det jo hende at en rekker en tur i dagslyset etter jobb. Men energien er ikke på topp for tiden. Ser ut som at du og hundene hadde en fin tur i rustikt miljø. Fine fortellende bilder!Bra Petter godtok at du hvilte litt i sanden, he-he :)

<3 Klem

Elin Slåen

11.02.2016 kl.19:31

toveview: I dag rakk vi en liten tur ut føre dagslyset forsvant også- deilig :D Men vi har i grunn hviledag i dag så blei bare en liten tur ut :)

Håper energien vender tilbake! <3

Ja, Petter er veldig enkel sånn sett- selvstendig nok til å underholde seg selv, men selskapssyk nok til at han holder seg i nærheten ;)

cuskima

10.02.2016 kl.22:34

ja og man blir så glaaaaaad!!!!

Elin Slåen

11.02.2016 kl.19:34

cuskima: Veldig :D

Eva

11.02.2016 kl.00:57

Fine bilder ja...likte den gamle sjøboden :) Og så er jo du en nydelig dame <3

Herlig med tur i dagslys...skjønner deg veldig godt der :)

Elin Slåen

11.02.2016 kl.19:35

Eva: Tusen takk :D Jeg syns den, eller de (to som står veldig tett) var veldig fine og sjarmerende :D

Ja, veldig deilig. Jeg har hatt en følelse av at det har vært natt døgnet rundt :P

natheless

11.02.2016 kl.08:15

Finfine bilder fikk du også i lyset! Ja, jeg er heldig og kommer ut i lyset innimellom om vinteren også. Det er nydelig når sola skinner. Her er det skyet på morgenen, men det ser lovende ut der ute. Men det er fryktelig glatt. I går regnet det, og i natt ble det frost. Tror nesten jeg kunne gått på skøyter på veien på utsiden av huset her, om jeg hadde våget det da. Så foreløpig holder jeg meg klokelig inne, selv om jeg har lyst til å hente avisen i postkassen!!!! Ha en fin dag!

Elin Slåen

11.02.2016 kl.19:37

natheless: Tusen takk :) I helgene passer jeg på å gå tur i dagslys, men da har jeg jo fri fra jobb, så da rekker jeg det jo :) Men nå i ukenedagene rekker jeg det sjeldent- det var ekstra fint nå når det gikk greit liksom :D

Oi, da er det best å holde seg inne ja :O Her er det plussgrader, så null glatt- annet enn at man fort kan skli på all sand/grus som har kommet frem under snøen :O

cuskima

11.02.2016 kl.20:05

<3

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits