Nu är det natten.

Sengen roper lang vei!

 

Jeg skal straks komme meg i seng. Jeg skal jobbe noen timer i morgen så da er det greit å legge seg tidlig. Jeg skal være på jobb til seinest halv ni i morgen. Forhåpentligvis treger jeg ikke å jobbe full dag, men vi får se. 

Jeg hadde et håp om at jeg skulle rekke å varme opp hele leiligheten føre jeg la meg, men det ser dårlig ut. Det tok litt tid føre jeg greide å få fyr i peisen, for å si det sånn. Jeg skal ikke fortelle hvor mange nye stygge ord jeg lærte meg pga det i kveld. 

Jeg har hatt på varmekablene noen uker nå, men når det plutselig blei så mildt ute så blei det sånn ekkel varme inne syns jeg. Mest for hundene sin del. Så jeg slo de av på onsdag. Dum som jeg var! Jeg hadde ikke akkurat fått med meg at det skulle bli kaldt igjen!


Jessda.


Så natt til torsdag frøys jeg så sykt, fordi jeg frøys hele dagen først. Ikke fant jeg en bukse- og genserpysj heller. Det endte med at jeg skrudde varmedynen på fullt, og hadde begge dynen over meg hele natten. 

Når jeg våknet på morgenen var kroppen helt rødflambert til tusen. Kleint. Men det var verdt det! Og, huden gikk tilbake til det normale i løpet av dagen i går, så det gikk helt fint. I går var jeg smart å fant en pysj, og så hadde jeg varmedynen kun på det laveste. 

Det er ikke bare bare å fryse sånn. Men jeg skal tvinge Loomis til å sitte oppe litt lenger nå når jeg går å legger meg, slik at han kan mate peisen et par omganger føre han legger seg, slik at det blir litt varmt i alle fall. Nei, på tide å legge seg. God natt! 

 

Er det kaldt hos deg?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #jobbhelg #jobb #kaldt

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Under dyna med seg :-D Stilig det skyggebildet ;-) Kjedelig å jobbe i helgen da, men du får JAMMEN karre deg inn til meg i mårra, utstilling vettu :-D Du henger på plass både her og der... ;-)

frodith: Ja, heldige meg skal jobbe noen få timer i morgen også ;) He he...

Har just vært der- fantastisk utstilling :D

dvergpinschere i mitt hjerte

Det er ikke godt å fryse! Her står varmepumpe på..og nå som det har vært litt varmere på dagen, har jeg bare luftet mer..Fyrer for kråkene..men da får jeg bytta ut litt luft! og jeg orker ikke fryse! Da får jeg heller være litt varm! Håper du får opp varmen! Ha en god jobbe dag i morgen da! ;-)

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg vurderer om jeg bare skal skru på varmekablene igjen. Ha ha. Fyrer i peisen i dag også, så nå er det snart varmt her igjen :D

Stilig skyggebilde! ;-) Og håper du slipper å fryse i natt! <3 Lykke til på jobb, også "treffes" vi sikkert i Galleri Frodith i morgen! Klem til deg.

Unni: Takk :D He he.. I natt har jeg ikke frøse, heldigvis :D

Ja, nå kom jeg just i fra Galleriet- mange flotte bilder og mange hyggelige folk å snakke med ;)

Det å fryse er ikke godt i det hele tatt. Men å bli for varm er heller ikke behagelig. God natt til deg og sov godt! :)

natheless: Jeg merket aldri at jeg var så varmt, så jeg har nok kost meg veldig med varmen. Ha ha.. Men, om sommeren takler jeg ikke varme- det er like ille som å fryse liksom, det er helt sant :O

Skriv en ny kommentar