Livstegn!

Vi lever, vi lever. Det er helt sant. 

 

Plutselig var det typ fire dager siden det var livstegn fra meg. Ikke for det, jeg er litt mer i live på facebook, og kanskje bittelitt på Instagram- navnet er Skalldyret,  hvis noen vil følge meg der også. 

Dagene går litt i et, med jobb både lørdag og søndag. Søndag var i og for seg en ganske så kort dag, da jeg skulle til Kristiansand for å treffe noen hundevenner og for å feire litt morsdag. 


Petter var veldig glad for å endelig treffe flere ulvehunder igjen. Det er ikke bare greit å være aleine.

 

Petter og Iimo var med på jobb på søndag, noe som var så kjedelig. Det er jo krise å være på et nytt sted og så må man liksom ligge i ro, selv når jeg går ut av rommet. Men det gikk greit de 3 timene vi var der. 

Og de var jo ekstra fornøyde når vi kom oss til Kristiansand og de fikk leke med Aron og Knirke. De sov som stein resten av dagen og faktisk hele mandagen også. Jeg var ikke så fornøyd med meg selv i går. 

På morgenen fikk jeg nemlig en telefon fra ei postdame som hadde funnet hele kortholderen min i en gate i Kristiansand. Det var maks stress for min del som da satt uten både penger og sertifikat og ca. null diesel på bilen.


Så fornøyd liksom.

 

Men etter mye frem og tilbake fant jeg et annet kort jeg kunne bruke slik at jeg i alle fall fikk diesel på bilen. Og i dag kom Loomis og leverte kortet mitt til meg på jobb. Jeg er evig takknemlig for den snille postdamen som tok så godt vare på det for meg! 

I dag har jeg jobbet overtid. Petter og Iimo er nesten nettopp ferdig med kveldsmaten, så nå ligger vi rett ut hele gjengen her. Det drøyer ikke lenge føre jeg skal legge meg, trur jeg. En smule sliten om dagen, men vi koser oss veldig for det om. 

 

Er du flink til å gi livstegn selv om du er opptatt hele dagen lang?

 

___________________________________________________________________________

#livstegn #jobb #hund #sliten #kos #livet

___________________________________________________________________________

24 kommentarer

frodith

16.02.2016 kl.21:21

Jepp, jeg er flink uansett :-D og jeg vil ikke ha noe av at du flytter til Facebook for å bare være der! Det blir kjedelig for meg! ;-) Hold deg her!

Elin Slåen

16.02.2016 kl.21:55

frodith: He he.. Men facebook kan jeg liksom hive ut noen ord i fullfart på mobilen- å blogge på mobilen er døden liksom :P ha ha.. Er bare tilfeldig at jeg har vært borte i disse dager. Jeg skulle blogge i går, men så fikk jeg plutselig besøk og da måtte jeg jo være litt sosial :P

dvergpinschere i mitt hjerte

16.02.2016 kl.21:31

Heheh..Jeg finner alltid rom til litt blogging..men kjenner noen ganger at det stresser meg litt..Skal bare, burde bare..osv..da bør det stoppe..Så gjør som du føler for..skal jo være gøy også da..! Ha en god kveld!

Elin Slåen

16.02.2016 kl.21:57

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, jeg har jo egentlig ikke hatt så mye å fortelle heller. Kunne jo vist noen bilder fra hundetreffet, men det er jo over en måned siden sist jeg brukte kameraet og det bærer bildene preg av :P ha ha. Gikk greit her om dagen når han lp i ro, men nå var de jo i full lek hele tiden, så fikk ikke dreisen på innstillingene- ute av trening liksom :P Og så syns jeg det er litt deilig med noen dager uten blogging også :)

karidansen

16.02.2016 kl.21:48

Det hender nok at jeg ikke gir livstegn....som for eksempel da jeg var i Hellas i høst og i Sandnes i januar. Synes det er så tungvint når jeg bare har mobil! :)

Elin Slåen

16.02.2016 kl.21:58

karidansen: Ja, jeg blogger ikke fra mobilen i det hele tatt- det er bare skikkelig tungvint og ødelegger jo hele "designet" liksom, og det stresser meg maks- da lar jeg heller være :P ha ha ..

cuskima

17.02.2016 kl.02:31

eg har vært litt lat i det siste,men som du vært travel..er travel hele denne uken også og prøver å få inn noe likssom......men noen ganger blir det kun ett bilde med litt tekst,,,quote eller videoe....eller andre ganger er det forhåndsksrevet :D

kjekt å se deg <3

Elin Slåen

17.02.2016 kl.20:26

cuskima: Jeg er ikke så flink på det det med å forhåndsskrive innlegg, selv om jeg tenker tanken innimellom ;)

Men syns det er innafor med noen fridager når man likevel ikke har så mye på hjertet :)

takk <3

natheless

17.02.2016 kl.09:31

Her er det litt opp og ned med livstegn. Om vinteren er jeg her stadig, men når vårsola kommer, blir det dager mellom hver gang her også. Sånn er det bare. For meg er blogg noe jeg gjør for hygge, og ikke noe jeg må. Ha en vakker dag. :)

Elin Slåen

17.02.2016 kl.20:27

natheless: Ja, for meg er det også for hygge, og hvis jeg da likevel ikke har så mye å komme med, så kan jeg likeheller lade litt opp noen dager :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

dedicat

17.02.2016 kl.12:08

Artig med et livstegn. Og jeg prøver å henge med her inne.. men det er jaggu meg ikke lett :P Men jeg tror de aller fleste føler det litt på samme måten :)

Elin Slåen

17.02.2016 kl.20:31

dedicat: Noen ganger er det jo veldig deilig med litt pause også :) Hyggelig at du tar turen innom :)

Unni

17.02.2016 kl.13:06

Det blir liksom litt sånn i denne bloggverdenen, og spesielt når man følger en blogg og leser den fast... Når det ikke kommer noe innlegg på noen dager så begynner man jo liksom å lure på om alt står bra til!? Og det er godt å høre at det er bra med deg! <3

Men vi må jo huske på at alle sammen har et liv utenfor dette internettet også.. :-p Selv om jeg ikke skal si noe på at det faktisk ER sosialt å være "her inne"! For jeg har jo blitt kjent med så mange flotte mennesker takket være bloggen, deg inkludert! ;-) <3

Elin Slåen

17.02.2016 kl.20:33

Unni: Ja, jeg er jo litt sånn jeg også noen ganger, hvis noen plutselig bare blir borte uten forvarsel- men som regel er det jo kun fordi man er litt ekstra travel, eller bare trenger å tenke litt :) Når jeg veit jeg blir borte, så sier jeg alltid i fra, slik som når jeg skal på helgetur til Østlandet og slikt :) Jeg har sittet ved blogg hver dag for å blogge, men så har jeg bare ikke rukket, eller kommet på noe å skrive :P he he..

Ja, blogg er fantastisk sånn- jeg føler meg mektig rik på venner her <3

Mia - Alt annet enn A4

17.02.2016 kl.14:25

Noen ganger er det egentlig litt godt å bare zone ut fra det meste :) Så kommer man alltids sterkere tilbake. Nydelige bilder som alltid! Har lagt deg til på instagram.

Ha en riktig så fin dag du flotte dame :)

Elin Slåen

17.02.2016 kl.20:37

Mia: Ja, veldig deilig med en liten pause :) Hadde jeg kunnet ta en pause fra livet innimellom hadde jeg gjort det også ;) he he..

Og jeg følger deg på Instagram nå også- fin og rosa :D

cuskima

17.02.2016 kl.21:38

helt enig man skal ikkje skrive bare for det likssom :D

Elin Slåen

17.02.2016 kl.22:12

cuskima: Nei, jeg er jo god på å skrive masse tull, men noen ganger orker jeg ikke en gang det :P

cuskima

17.02.2016 kl.22:25

hahahaha me too :D:D

Elin Slåen

18.02.2016 kl.17:45

cuskima: :P :D

Mia - Alt annet enn A4

17.02.2016 kl.23:00

Jaaa, har ikke fått skiftet bilde der. Er ikke så kjapp på alle plattformer :P

Elin Slåen

18.02.2016 kl.17:46

Mia: Jeg syns det var fiiint- det likke jeg rakk å se føre hele nettet streiket :P

dedicat

18.02.2016 kl.00:05

Klemmer på ... får spørre madammen om tillatelse i men klemmer meg inn i tanker og ,, ha en fin og miljøvakker natt :)

Elin Slåen

18.02.2016 kl.17:51

dedicat: Takk for det :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits