Ikke akkurat så veldig festlig!

Jeg veit ikke hva som er verst av å måtte betale regninger for mer enn du får utbetalt hver måned, eller å oppdage at det er hull i bæsjeposen etter at du har plukket opp dritten! 

 

I dag dro jeg litt tidligere fra jobb fordi jeg måtte rekke litt diverse som jeg har prøvd å rekke hele forrige uke og vel så det. Jeg dro innom veterinæren min for å bestille time til vaksinering også. 

Jeg kunne bare ha ringt for å bestille, men jeg skulle se om de solgte noe jeg trengte i sammen slengen. De hadde ikke det jeg så etter, men. Jeg fikk i alle fall bestilt time til vaksinering neste uke.

Denne sangen er festlig! 

 

Etter at jeg kom hjem tok jeg en tur på lekeplassen med hundene. Jeg var sleip nok til å passe på å nappe hodet, nakken og halsen til Petter når han likevel var lei av å løpe rundt og rundt.

Han syns det er så kjedelig å måtte ligge, sitte og stå i ro. Men han begynner å bli tålmodig likevel, den lille luringen. Litt seinere på kvelden skulle jeg bare en kjapp tur i postkassen, så jeg tok med meg Petter.

Jeg var så mindre smart at jeg heiv begge vinterjakkene mine i vaskemaskinen i sta, så jeg måtte ta en jakke til Loomis som henger her. Heldigvis fant jeg en bæsjepose i lommen når Petter plutselig måtte på do.

Det var ikke fult så festlig å oppdage at det var hull i bæsjeposen etter at jeg hadde plukket opp dritten! Jeg vasket hendene fem ganger etterpå, men syns likevel det lukter av fingrene mine. Mulig det bare er innbilling.


Litt mer markerte ører, hals og nakke. Fineste Petter.

 

Det var heller ikke så festlig når jeg måtte inn i nettbanken og betale regninger for 25.000 kr. Det er til å grine av, men må man så må man. Jeg får leve på luft og Red Bull i en måneds tid. Det er jo litt festlig da.

Leiligheten er skrubbet og hundene har fått kveldsmat og ligger å snorker for alt det er verdt, så jeg skal bare bli sittende i sofaen litt til. Snart må jeg jo legge meg likevel, så da kan jeg gjøre minst mulig frem til det. 

 

Har du hatt en festlig dag i dag?

 

___________________________________________________________________________

#festlig #livet #kjipt #regninger #hund #jobb

___________________________________________________________________________

41 kommentarer

Hahah, uff... Deilig å bli ferdig med utgiftene da og hull i posen skjer nok ikke hver dag! hehe. Veldig nydelig hund da ! :)

Tina Marie: Ja, om noen måneder er jeg vel på rett kjør igjen ;) He he.. Og nei, det er heldigvis ikke hver dag det er hull i posen- da hadde jeg sluttet å plukke opp trur jeg :P ha ha

Ojda.

Min dag har vært ganske meh. blitt komandert og fått alle forslag slått ned...så yey og hu andre masa,klaga og skapte sykt dårlig stemning..yey.

Den lille Pandaen c:: Åhh, det er så sykt kjedelig når slike ting skjer! Håper kvelden er bedre og at morgendagen blir superflott <3

Høres ut som om du har hatt en tøff dag..... min har vært litt bedre - heldigvis! <3

Margrethe Hjertaas: Ja, det kjipest var i grunn hundebæsj på hånden :P ha ha.. Og, det er jo dritkjipt med regninger, men sånn går det når bilen streiker :P he he

Har pådratt meg snørrete nese...så får se. Har bare 3t i morgen. og satser på at det blir mye bedre! for akkurat nå ..orker ikke jeg drive på med oppgaveskriving..

Den lille Pandaen c:: Åhh, forkjølelse er noe dritt! Masse god bedring <3

Hull i bæsj posen er ikke noe særlig nei. Ikke masse regninger heller.

I dag har jeg hatt en fin dag, 5 timer ute så nå kan jeg nok sette meg ned med god samvittighet :-)

Anonym: Begge deler er kjipe nok, på hver sin måte :P he he...

Oi, da kan du til og med sove på sofaen med god samvittighet :D

Hørtes ikke festlig ut med hull i posen og regninger til månen. For lukten på hendene, får du kjøpe deg en sånn stålsåpe, den fjerner lukt på et blunk.Ha en fin kveld med vofsene! :)

natheless: Nei, ingen av delene vil jeg gjenta altså :P ha ha.. Stålsåpe? Det hørtes vondt ut?

Dagen har vært ganske festlig den :-) Mye å gjøre på jobb, men vi er flinke og effektive så det er bare moro nesten :-) Snart helg igjen :-D Kjenner jeg er glad jeg har dyr som bare har garn-bæsj innimellom :-D

frodith: Så gøy :D Slike dager liker vi :)

Ja, ha ha- garnbæsj hørtes mye bedre ut uansett så ;) he he..

hater hull i posene og pleier sjekke posene før eg tar de med....nett fordi eg har opplevd det

ikkje snakk om regninger.er så lei.......UGH

cuskima: Ja, jeg også, men nå hadde jeg ikke min jakke og så skulle jeg bare plukke i full fart og æsj! ha ha..

Ikke sant. Bahhh!

dvergpinschere i mitt hjerte

DET er kjedelig! Begge deler.. :-/

dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig :O

jepp eg forstår og dine hunder bæsjer jo som en voksen mann mine er jo musebøsj i forhold hahaha

cuskima: Ha ha.. Du fórer ikke særlig godt hvis de bæsjer som vokse menn- men jeg fórer godt, så de bæsjer ikke som voksne menn, men, mye mer enn dine og Iimo for den saks skyld ;) he he

Nei, nei, nei, æsj! Opplevd hull selv, men heldigvis *bank i bordet* har jeg alltid lagt merke til dem før din opplevelse har blitt en realitet.

Regninger...ugg.. Blir litt huleboer ved tanken.

Mia: Maks æsj! Stort sett merker jeg det også, men i går kom den bæsjen litt sånn brått på, så da gikk det litt fort i svingene :P

Ja, hodet har gravd seg langt bort nå for å slippe å tenke på det- kommer til å ta evigheter føre jeg er på plass igjen liksom :P

Stilig sang ja :-D

HUff da.... det var mange utgifter på en gang...... men av og til blir det slik og de må jo betales så......

Isj.... ikke noe særlig å få hundebæsj på hendene...........

Ønsker deg gode dager fremover <3

Etdiktomdagen: Jeg digger den sangen- den er så annerledes på en måte :D

Ja, veldig kjipt med slike utgifter. Det var liksom ikke bare bilen denne måneden heller (11.000), men flere andre regninger som jeg ikke har til vanlig, så det merktes godt.

Nei, hundemøkk på hendene er helt grusomt :O ha ha

Jeg må smile litt av deg men føler med deg. Hull i posen er ikke gøy :P

Malinshjerte: He he.. Jeg ler i dag liksom (ikke av regningene da men) :P

Den lille Pandaen c:: <3 <3 <3

Tussi bæsjer mer enn Fendi.....er nok pga mageissues at hun tar opp mindre,men spiser mer også siden hun er nudist trenger hun i de kalde mnd mer mat for å holde varme enn pelsete vovver :D

cuskima: Kattene driter mer enn Iimo, for å si det sånn :P he he

cuskima: Men så spiser kattene mye mer enn henne også da :) Men noen ganger driter Iimo så mye at jeg ikke skjønner hvordan hu kan ha plass til alt- da har hu stjelt kattemat til den store gullmedalje liksom :P ha ha

hahahahah Fendi i et nøtteskall.....noen ganger stjeler hun Tussi sin mat eller finner seg en rå potet hahaha:D

DA er det bæsjerier.....

cuskima: Rå potet faktisk :P

cuskima: Jeg er inne på bloggen din, men jeg får ikke lov til å kommentere noen innlegg :O

jepp rå potet....helt tullete

aner ikkje hvorfor...har vært så mye med blogg.no nå at eg er skikkelig lei :/

cuskima: Ja, jeg er mest lei den evige forandringen de driver med. Går jo ikke an å skrive et innlegg en gang snart liksom :O

eg tror treighet her inne er den nye oppsettet -det likte eg ikkje :&

cuskima: Et eller annet er det jo- maks irriterende!

Skriv en ny kommentar