Nu är det natten.

Jeg  har lagt meg liksom!

 

Jeg skal jobbe noen timer i morgen, så jeg har alt kommet meg i seng. I dag funker nettet som normalt, så da kan jeg sovne til en film, eller en eledig serie av noe slag. Jeg har nettopp sett ferdig siste episode av The walking dead- det er langt i fra elendig, for å si det sånn!

Det blir nok ikke mange timene jobb i morgen, men jeg skal uansett begynne tidlig slik at jeg har ettermiddagen hjemme. Søndag skal jeg ikke jobbe! Influensaen herjer vilt om dagen, så jeg bør i grunn bare låse meg inne hjemme. Jeg begynner heller med å sove nå. God natt!

 

Er det mye influesa rundt deg nå?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #jobb #serie #film

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

Sov godt! og god helg!

dvergpinschere i mitt hjerte: God helg til deg og dine :D

Godt å høre at nettet fungere som normalt igjen! ;-) Tøff tatovering du har! Hva står det?

Håper du får deg ei god natts søvn før jobb i morgen! ;-) Sov godt.

Unni: Ja, veldig deilig med et fungerende nett ;)
Hele tatoveringen sier: De lekne har det godt - Jeg har det stråelende (slik som i headeren) :)

Så bra at du har netflix å sovne til. Som du vet er jeg fortsatt syk, men deilig med helg fram til onsdagen. jeg skal pleie meg selv og drikke masse te :3

Den lille Pandaen c:: Håper du blir fort frisk slik at du får noen avslappende dager også frem til onsdag :)

Lykke til på jobb i morgen:) influensa?! Nei det orker jeg ikke! Har ikke hørt om noen som har det men det skal jeg IKKE ha! Trodde jeg skulle omkomme sist jeg hadde det:) sov godt!!

missmommy.blogg.no: Nei, fysj- slik vil vi ikke ha! bare en forkjølelse er kjip nok liksom :P

Ja, mange med influensa. Jeg har aldri hatt det, og satser på jeg slipper nå også :-) Stakkar deg som må jobbe så mye i helger også :-(

frodith: Jeg hadde influensa et par ganger når jeg var liten, ellers har jeg sluppet billig unna :) Men har vært kraftig forkjølet flere ganger og det er jo ille nok :O En gang var jeg matforgiftet- det var kjipt det. Men, jeg var frisk etter en dag. De andre var syke i tre uker, mens han jeg bodde sammen med hadde det i 6 uker. Ha ha.. Ja, men nå er det snart en litt roligere periode, så da blir det ikke så mye helger :)

Håper du får en fin dag etter jobb, uten influensa. Ja, her er det både svineinfluensa og influesa i nærmiljøet.Håper jeg går fri, for det er ikke gøy å være syk i det hele tatt. Venninnen min, som er lungesyk, fikk begge deler og ligger nå i respirator. Fryktelig skremmende, men legene er flinke i dag da.Ha en frisk helg! :)

natheless: Takk :) Jeg er fortsatt frisk som en fiks- hurra :D Nettopp kommet hjem fra en tur ute for å spise- jeg trykket i meg dessert også så nå er jeg mett som bare det :P ha ha ..

Huff, det hørtes helt forferdelig ut- håper det går bra med henne fort <3

Tja, er ganske stressa når jeg har en oppgave som skal leveres inn og det går uendelig sakte pga sykdom.

Den lille Pandaen c:: Åhh, det er jo ikke greit!

Nå går de ikke såå sakte faktisk, tror jeg har løst 'koden' men jeg har sånn ca ord jeg må nå og jeg har en liten følelse av at jeg kommer til å gå over... men jeg får se, jeg får bare skrive også får jeg trekke fra etterpå.

Den lille Pandaen c:: Så bra :)

Skriv en ny kommentar