Mett og trøtt.

En halvtime på øyet hadde ikke gjort noe! 

 

Jeg hadde ikke planer om å jobbe så alt for mange timer i dag, men endte på 6.5 timer likvel. Men jeg var på jobb kl. 08.00 i dag så jeg var jo pssse tidlig hjemme for det om. 

Jeg var stuptrøtt da og hadde mest lyst til å sove bittelitt, men lot det være. Endte med å se en episode av The Flash føre vi dro tilbake til Mandal for å gå ut å spise litt. Jeg kom på at jeg hadde et gavekort jeg fikk i julegave av sjefen. 


Vann med bobler. Ikke min favoritt, men jeg elsker lime! 

 

Vi klinte til med en Club sandwich hver. Og så tok vi helt av med dessert etterpå. Jeg pleier aldri å orke dessert, i alle fall svært sjeldent. Men i dag var jeg så sulten at jeg trudde jeg aldri skulle bli mett.

Likevel måtte jeg be de vente ca. 15 minutter med å servere desserten etter at vi bestilte den. Jeg trur ikke de har fått det spørsmålet så ofte. Jeg valgte Brownie med bringebærsorbé. Det var så sykt godt at jeg nesten kunne hatt to!


Morsom reklame.

 

Nå er jeg så mett at jeg nesten dør. True story. Og jeg er fortsatt trøtt så en halvtime på øyet hadde ikke gjort noe. Det er bare det at hadde jeg sovnet nå så hadde det blitt mye mer enn en liten halvtime. 

Litt kjipt å ødelegge lørdagslvelden på den måten. Jeg får heller ta i bruk et par fyrstikker hvis behovet blir for stort. I morgen skal jeg ikke jobbe og det skal bli litt godt kjenner jeg. Nå skal jeg se litt mer Flash!

 

Har du hatt en fin lørdag så langt?

 

___________________________________________________________________________

#mett #trøtt #smoi #mandal #mat #restaurant

___________________________________________________________________________

14 kommentarer

Så koselig dere har hatt det etter jobb da :-) Den desserten der er jo bare erting, måtte hatt 4 skulle det monnet litt :-D

frodith: Ha ha.. Det er jo passe mektig likevel liksom etter så mye mat :P

dvergpinschere i mitt hjerte

Så deilig å gå ut å spise når man jobber så mye! Bra du koste deg! Ha en god kveld videre..vist du fortsatt er våken...hihi

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, og godt var det også :D Jeg var såvidt våken. Måtte legge meg kl. 23 i går- da hadde jeg allerede sovet en stund på sofaen :P ha ha..

Nam! Ser nydelig ut:) nyt kvelden din:) det fortjener du etter jobb på en lørdag !

missmommy.blogg.no: Det var veldig godt :D

Håper du holder ut kvelden og heller får deg noen gode timer med søvn i natt! ;-) Kos deg.

Unni: Ha ha.. Sovnet på sofaen sånn i ti tiden, måtte legge meg kl. elleve og sto opp halv åtte.. Da har jeg vært våken tusen ganger i natt, men har likevel fått sovet en del og det var veldig deilig kjente jeg :D

Du får prøve å holde ut en stund til :-D Så sover det godt til natten :-)

Herlig fristende dessert jeg tror jeg kunne spist mye av ja :-)

God lørdagskveld du :-D

Etdiktomdagen: Jeg sovnet på sofaen, så kl. 23 måtte jeg bare gå å legge meg- trøtt som juling :P ha ha..

Det var en veldig god dessert :D

Hehe ja sånn kan det gå når man er sliten og trøtt :-)

Ønsker deg en fin søndag!

Etdiktomdagen: Ja, og i går var jeg seriøst helt død :) Men i dag er jeg våken- driver og rydder og vasker litt (pause nå) føre jeg skal på tur med hundene i solen :D Håper solen varer så lenge bare. De spiste for ikke så lenge siden, så må vente mint en time til føre tur :)

Så bra da :-)

Her blåser det og regner..... så jeg har vært på Aktivsenteret og trent litt i dag :-D Greit det :-)

GOD TUR!!

Etdiktomdagen: Oi, det hørtes jo veldig sprekt ut :D

Skriv en ny kommentar