En sånn dag der alt kan skje.

Onsdag er i alle fall bedre enn tirsdag. 

 

I dag har jeg i grunn hatt en grei dag. Jeg er trøtt som en dupp, men en Red Bull hjelper jo som regel. Jeg dro likevel hjem nok så tidlig i dag. Halv fem, faktisk, så det kan ikke kalles ovetid en gang. Deilig! 

På vei hjem hadde de fartskontroll, hvor av bilen foran meg blei tatt. Jeg kjører etter fartsgrensen, så jeg blei ikke tatt. Jeg har liksom lært. Uansett er jeg alltid nøye i 60 soner og de under der. Dette var en 60 sone. 

Når jeg kom hjem tok jeg med meg hundene på lekeplassen. Jeg orket ikke å gå så mye i dag, etter at beina mine har stivnet helt. Jeg veit ikke hva jeg har gjort, men beina stivnet helt etter morgentur med hundene. 


Månelyst på morgenturen. 
 

Petter var ikke så veldig aktiv at det gjorde noe, men han løp litt og syns alltid det er greit å tygge i stykker en pinne eller to. Vi trene litt kontakt og litt utstilling. Jeg må legge oss i hardtrening så oppdretter ikke kjefter på meg. Kremt. 

Vi var vel ute i ca. 40 minutter føre vi gikk hjem. Jeg oppdaget en hai på lekeplassen og da blei jeg så klart redd, jeg som har haifobi liksom. Jeg mener, du er ikke særlig trygg når haien trekker opp på land og så inn på en lekeplass! 


Skummel hai på lekeplassen! 

 

Hundene har sovet siden vi kom hjem. De våkner vel snart så de kan få kveldsmat. I morgen er det hviledag og det trur jeg de setter pris på nå. Morgentur blir det uansett, men da blir det ingen langtur etter jobb. 

Kun ut for å tisse litt for så å gå inn å sove resten av kvelden. Det er viktig å lade litt opp liksom. Jeg setter pris på en hviledag jeg også. Petter skal til veterinæren i morgen for sin årlige vaksine. Da blir det kontaktforbud med andre hunder en stund fremover. 

Ellers har jeg endelig fått somlet meg til å bestille linser i dag. Det var ingen enkel sak! Jeg endte opp med månedsliner, men det går jo fint det. Jeg håper de kommer fort, for jeg trur jeg har under ´én uke igjen av de jeg har. Ja ja.

 

Har haien begynt å trekke opp på land hos deg? 

 

___________________________________________________________________________

#humor #hai #fobi #redd #hundetrening #kontakt #linser #ensånndag

___________________________________________________________________________

8 kommentarer

Ja jeg fikk en durabelig fartsbot i fjor sommer på vei hjem fra Lofoten. Så jeg håper inderlig at jeg har lært. Jeg har i alle fall ei som minner meg på det :) Kos deg og lykke til med hviledagen i morgen :)

dedicat: Jeg blir stadig på minnet om mine to litt svake øyeblikk også. Den første var i grunn litt uheldig. Andre gangen blei jeg forbannet og tok en lastebil i høyrefila, kastet meg inn rett foran han og bremset ned- lite teit når de hadde kontroll rett på bortsiden :P ha ha

Lite hai her - heldigvis..... :-)

Margrethe: Det er den første haien jeg har møtt på- men til gjengjeld så den jo ekstremt sulten ut :O ha ha

dvergpinschere i mitt hjerte

Så kjedelig med tunge ben! Håper det er bedre i morgen da! MEn hvorfor har du kontaktforbud etter vaksinasjon? Er det noe spesielt? Trodde de hadde sluttet med det påbudet..? Ha en god natt! og god hviledag i morgen!

dvergpinschere i mitt hjerte: Beina er ikke like tunge i dag, men jeg kjenner at jeg nettopp kom hjem fra en to timers tur i skogen liksom :P

Vel, når de får vaksine mot kennelhoste i nesen, så får de jo levende virus i nesen og da er de smittsomme for andre i to uker fremover, sånn ca. Eller noe sånt :)

Hai på lekeplassen? Ikke bra, men den var litt søt da, blåfrossen og fin! Ikke alle dager er like greie, men da er det fint å ha en sånn "fridagsettermiddag" å tenke på, som du har i dag.Her skinner sola allerede, og det blir nok en klarværsdag. Her skal det jobbes, vaskes litt gulv, handles mat og lages middag. Mannen i huset bestilte pannekaker i dag, og det er jo supert! Ha en herlig dag! :)

natheless: Jeg hadde ikke akkurat ventet å finne hai på lekeplassen liksom :O he he..
Ja, slike ettermiddager er i grunn veldig greie :)

Vi rakk en skogstur med solen godt synlig på himmelen så det var kjekt :D

Åhh, nå fikk jeg lyst på pannekaker! :D

Skriv en ny kommentar