Nu är det natten.

Det drøyer ikke lenge føre jeg skal legge meg, håper jeg. 

 

Jeg skal jobbe litt i morgen, så jeg skal passe tidlig i seng i kveld, hadde jeg tenkt. Klokken begynner jo å nærme seg leggetid for vanlig leggetid, men jeg må sikkert sitte oppe en liten time ekstra.

Jeg har nettopp plantet rumpen i sofaen etter å ha luftet hunder og ryddet og vasket litt her og der, så jeg kjenner jeg skal bli sittende litt til. Men så er jeg trøtt som en dupp, så det drøyer nok ikke veldig lenge uansett. Blogg.no begynner å irritere meg med alle disse forandringene sine. Jeg liker forandringer jeg altså, hvis det er til det bedre! Jeg er ikke fan av hvordan kommentarfeltet mitt har blitt etter de forandret det.

Jeg er heller ikke fan av hele oppsettet her når jeg skriver. Det fucker til hele designet. Nå må jeg bruke evig lang tid på å sjekke at det faktisk ser ok ut når jeg publiserer det, noe det sjeldent gjør på første forsøk. 

Det er seriøst til å bli spør av. Og jeg er ikke så sinnsykt flink med design i det hele tatt, så det tar jo litt tid føre jeg får fikset opp i det. Irriterende liksom. Jeg får nesten ikke lyst til å skrive noe i det hele tatt. Ja ja, jeg får vel bare finne ut av det etter hvert. Likevel, hvis noen har en oppskrift på et fint og oversiktig kommentarfelt som de vil dele med seg, så hadde jeg ikke blitt lei meg. Jeg hadde faktisk blitt veldig glad! 

Nei, på tide å slappe litt av føre jeg skal finne sengen. Hundene og kattene trenger litt ekstra kos de også føre jeg sover, så jeg får komme i gang med alt og ingenting her. Først litt sofasitting.

 

Liker du alle forandringene på siden her? 

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #jobb #avslapping

___________________________________________________________________________

16 kommentarer

Tenker ikke på det jeg, for det funker fint for meg uten problemer??!!! Håper du får deg en god natts søvn. Klemsiklem og natta!

natheless: Det er jo bra det virker hos deg og at det blir slik du vil ha det :) Jeg syns bare det er maks irriterende når ting flytter rundt på seg, og selve oppbyggingen av innlegget ikke henger på greip :O Men men, finner vel ut av det en dag jeg har tid og ork :)

Natta til deg og dine :)

dvergpinschere i mitt hjerte

Har ikke merket så mye forskjell...men det er vel for dere som har laget designet selv tenker jeg..jeg bruker bare et som er gratis jeg..Men ergelig om det gjør om på det du har laget i utgangspunket da..grrr...Sov godt!

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg har også bare et gratisdesign, men jeg har jo forandre litt på det underveis- kanskje det er forskjellen? I alle fall er det irriterende når ting ikke plasserer seg der du har plassert det, og så må du tilbake for å gjette deg til hvor du må legge det i innlegget for at det skal bli riktig- det tar jo såååå mye tid, og man blir jo litt frustrert :P ha ha.. Men jeg finner sikkert ut av det etterhvert :)

Natta :)

Ja, jeg også synes det er litt irriterende når de plutselig forandrer på noe vi er vant til, -og fornøyd med! Jeg er veldig fornøyd med at jeg har eget design (KvDesign), da er det jo slik, med riktig skrifttype og plassering osv.

God kveld og god arbeidshelg til deg!

Unni: Ja, og som jeg nevnte- jeg liker forandringer så lenge det er til det bedre, men det syns jeg ikke man kan si om dette :O Ingenting henger liksom på greip i forhold til oppbyggingen av innlegg- jeg er ikke så god på å gjette liksom :P he he.. Men jeg finner sikkert ut av det tilslutt :)

Takk- god natt til deg og dine når den tid kommer :)

Jeg plages ikke. Men jeg har jo gratis design. God natt :-)

talitasverden: Jeg har også gratisdesign, jeg har bare endret noen få ting her og der :) Men nå syns jeg det bare lir rotete når jeg poster ting, så jeg må sjekke over ting hundre ganger føre jeg får det riktig :O

Hei!

Jeg synes innlegget ditt er flott og siden din er flott :-) Jeg har ikke merket noe til noe nytt .......... hmmmmmmm ja ikke vet jeg.... men noe nytt har det blitt da..... men det er greit hos meg :-)

Jeg har jobbehelg men har kveldsvakt i morgen :-) Så nå er det leggetid for meg med litt på overtid!

Ønsker deg en god natt og god arbeidslørdag!!

Etdiktomdagen: Innleggene ser like ut- men så har jeg brukt sååååå mye mer tid for å få de til å se likt ut som jeg alltid har hatt det. Riktig passering av tekst i forhold til mellomrom på avsnitt og alt det tar så sykt mye mer tid enn ellers, etter at de forandret oppsettet liksom. Og slikt takler ikke en perfeksjonist som meg :P ha ha..

Håper du har en fin jobbkveld i kveld :)

Det ser fint ut for meg :) jeg blogger mest med mobil så jeg kan ikke se noe forskjell i det hele tatt :) ha en go dag i morgen kjære du:)

missmommy.blogg.no: Det ser fint ut fordi jeg bruker ekstra mye tid på å få det likt som før- det er det som er så kjedelig. Etter de endret oppsettet for å skrive innlegg, har liksom alt forskjøvet seg på et vis- jeg bruker nesten 30 minutter lenger på å publisere innlegget, bare for å få teksten riktig plassert. Kjedelig, men jeg finner vel ut av det etterhvert :)

Håper du har hatt en fik lørdag så langt :)

Det ser helt fint ut hos deg, men du har kanskje trøblet fælt før det ble sånn? Jeg liker IKKE forandringer overhode. Når jeg har lært meg noe så trives jeg med at det ER sånn.. Skriften var føste problemet. Den som før het comic sans 12, var nå blitt bittliten og jeg måtte opp i 16, før man kunne se hva det sto...Og det er ikke BARE pga dårlig syn, for det endrer seg ikke fra dag til dag :-D Så måtte jeg lete rundt etter linke-kringla, og man kan ikke KOPIERE og lime inn med musefunksjon lenger og direkte inn, men må gjennom et lite ekstra vindu, eller må bruke control c og control v osv... Og det tok jo litt tid å finne ut at det var sånn... Men LITT mer vant nå..

frodith: Ja, jeg bruker rundt en halv time ekstra på å publisere innleggene bare for at det skal se ut og det er nok så kjedelig altså :P Men jeg finner sikkert ut av det etter hvert :) Litt irriterende nå bare- jeg liker ikke forandringer når det er til det verre liksom :P

Det er mye rart- jeg sleit som en gal bare for å lage linker til innlegg liksom i disse oppdaterings-innleggene mine hver mandag. Bahh :P ha ha

Ja sånn ja :-) !!! Jeg har også merket meg det med oppsettet :-)

Joda kveldsvakta føyk av gårde og nå er det tidligvakt :-) Litt trøtt ennå, men.......

God søndag til deg :-D

Etdiktomdagen: Litt tungvidt, men det blir vel bra tilslutt :D

Åhh, jeg føler med deg- håper du føler deg litt med våken nå :)

Skriv en ny kommentar