Nu är det natten.

Jeg må snart komme meg i seng, igjen. 

 

I går var jeg seint i seng, selv om jeg trudde jeg var nok så tidlig i seng. Vi så på film i går, men begge var i grunn trøtte. Jeg trur klokkennærmet seg ett når jeg var klar for å sove. Så jeg sendte Loomis på badet først.

Han sa i fra når  han var klar. Jeg veit ikke hva som skjedde egentlig, men jeg må vel ha sovnet og så drømt at jeg gikk på badet for å pusse tenner og slikt. Jeg var helt overbevist om at jeg lå inne i sengen.

Jeg blei derfor maks forvirret når jeg våket rundt kl. 3 i natt og jeg fremdeles lå på sofaen, fullt påkledd og med tidenes verste ånde! Og stilen jeg lå i var jo noe for seg selv, med beina opp etter sofarygget langs veggen. 

Det var bare til å komme seg på badet og så i seng. Og så sto jeg så klart opp tidlig i dag, så jeg blei fort trøtt i trynet etter noen timer. Jeg må ha sovnet, for plutselig var klokken mye, som i veldig mye. 

Jeg satte meg opp for at jeg skulle våkne helt, men våknet plutselig av at jeg satt sovende i sofaen. Hjelpes liksom. Det tok litt tid etter det også føre jeg kom i gang med dagen skikkelig. 

Rydding og vasking måtte til. Og så en liten runde med hundene. Det var veldig fint med sol ute, men det blei bare den vanlige runden for det om. Men det var en deilig gåtur for oss alle tre. Petter, Iimo og meg. 

Jeg har ikke gjort så mye etter det egentlig, annet enn å sette på en vask med håndklær, fyrt i peisen, badet katten og laget middag. Nå skal jeg kose litt med hundene og så skal vi ta kvelden hele gjengen. God natt. 

 

Har diu hatt en fin søndag?

 

___________________________________________________________________________

#natten #sove #trøtt #søndag

___________________________________________________________________________

2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

29.02.2016 kl.08:38

Deilig med en slapp søndag! og du trengte det tydeligvis!

Elin Slåen

29.02.2016 kl.18:12

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, når jeg først satt i sofaen var det veldig, veldig godt :D

Skriv en ny kommentar

Elin Slåen

Elin Slåen

29, Lindesnes

Pinlig ærlig! Et bilde sier mer enn 1000 ord! En helt vanlig blogg, om helt vanlige ting. Det hender jeg glimter til. Jeg har i alle fall nok selvironi for de fleste, og jeg er flink til å overdrive, så man bør lese med en smule humor i det hele. Ikke fordi jeg er så grusomt morsom, i følge noen, men fordi man får det mer gøy selv. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre noe annet er oppgitt. Det er ikke lov til å kopiere tekst og bilder uten tillatelse. Det er fult lovlig å dele innleggene mine, men å kopiere innholdet for å gjøre det til "sitt eget" er fy fy! De som kopierer tekst og bilder uten tillatelse fra meg, vil bli anmeldt! Jeg bare sier det. Du står fritt til å kontakte meg på; elinslaaen@hotmail.no, uansett hva det måtte dreie seg om, men saklighet er en fordel.

SKALLDYRET

EN HELDIG UTVALGT

  • CAMILLACECILIAA.BLOGG.NO

KATEGORIER

ARKIV

hits